Jump to content



Εκκαθάριση Αποθήκης Vol. 1


sotiris

Recommended Posts

Σεπτέμβρης μπήκε, και τακτοποιώ λίγο το σπίτι.

Παρακάτω παρατίθενται διάφορα πράγματα που έχω και κάθονται, και θέλω να τα ξεφορτωθώ.

Επεξεργαστής:

Intel Core Duo T2300 1.66 667FSB για laptop, socket m479 -> 30 €

Μνήμες:

So-dimm Nanya 1GB ddr2 pc2-4200 -τσιπάκια nt5tu64mbae -> 30€

Μητρική:

1. SOLD Asrock 775-Dual-VSTA socket 775 με ddr1/ddr2 και AGP/pci-e ιδανική για κακομοίρηδες σαν κι εμένα που αναβαθμίζουν κομμάτι κομμάτι (και πλέον ιδανική σε όποιον έχει ξεμείνει παληός cpu 775 ώστε να βάλει τη σαβούρα πάνω και να αποκτήσει δεύτερο pc-άκι). Αγορασμένη προ ετών από dellman (=εγγύηση :p). 20

2. SOLDAsus P5K deluxe με wifi και τα ρέστα, αγορασμένη από stock multirama πρόπερσι, αντί 49 ευρώ, δούλεψε για κάποιο διάστημα αλλά μετά είχα προβλήματα στο boot και πήρα μια intel, οπότε μάλλον δεν δουλεύει (δεν θυμάμαι ακριβώς τι παίζει και βαριέμαι να την τσεκάρω), και τη δίνω 10 για ανταλλακτικά κλπ.

Κάρτες Γραφικών:

1.SOLD nVIDIA 6800 ultra AGP Albatron 30

2. SOLDnVIDIA 6800 LE AGP Albatron 20

Διάφορα:

1. Σετ 4 αισθητήρων παρκαρίσματος με οθόνη που τοποθετείται στον καθρέφτη (αχρησιμοποίητο). Το είχα αγοράσει 38 ευρώ αλλά τελικά έμαθα ότι είναι μούφα και δεν το τοποθέτησα. Οπότε το δίνω 20 ευρώ αν κάποιος έχει την όρεξη να πειραματιστεί ή αρκετά παλιό αμάξι και δεν τον νοιάζει και τόσο. Έχει και το τρυπανάκι του προφυλακτήρα μέσα.

2. Ένα bluetooth print server usb της gigabyte. Τοποθετείται σε οποιοδήποτε usb printer και αυτός μπορεί να τυπώσει απομακρυσμένα με bluetooth. Χωρίς software, 30

3. Ένα μελάνι HP αχρησιμοποίητο 78 tri-color (560σελίδες estimated) 25 ΕΥΡΩ

4. SOLDΈνα κουπόνι 50 για διαφημίσεις Google. Έχω σταματήσει το site μου οπότε δεν το χρειάζομαι πλέον. Θα το δώσω στην καλύτερη προσφορά, βάζω μια αρχική τιμή 20 συζητήσιμα.

5. Ένα κινητό τηλέφωνο Vodafone V1240 (Qtek 8310) σε κατάσταση καινούριου (έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και είναι σε άψογη κατάσταση - το είχα για backup). ΝΕΑ ΤΙΜΗ 70 ΕΥΡΩ, δίνεται με απόδειξη αγοράς από Saturn (απόδειξη αγοράς 3/2/2009 στα 70 ευρώ - ήταν προσφορά).

http://www.myphone.gr/devices/review-59.html

Πιθανώς να βρω κι άλλη σαβούρα, οπότε θα ανανεώσω την αγγελία!!!!!

Αποδείξεις δεν έχω για τίποτα, ή αν έχω, είναι εκτός εγγύησης.

Link to comment
Share on other sites

Θέλω να ευχαριστήσω τον Σωτήρη, γιατί εκτός από την πώληση των motherboards που ήταν ακριβώς σύμφωνα με την περιγραφή τους, σε ένα μικρό προβληματάκι που τελικά οφειλόταν σε δική μου "κουταμάρα" είχε την διάθεση και την υπομονή να το δεί μαζί μου και τελικά να το λύσουμε!

Ευχαριστώ Σωτήρη, ξανά!

Σίμος

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.