Jump to content



Eπιλογη τιμονιερας για PC


9000+rpm

Recommended Posts

Τον τελευταιο καιρο ψηνομαι να παρω μια τιμονιερα για το Pc να παιζω κανενα ραλακι!

Απο οτι εχω διαβασει στο νετ οι κορυφαιες ειναι οι Logitech g25 και g27 αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να σκασω 200+ ευρωπουλα για τιμονερα και θελω να παω σε πιο οικονομικη λυση αλλα δεν ξερω τι να παρω..

Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινεται μια τιμονιερα η οποια να ειναι οικονομικη αλλα ταυτοχρονα καλη επιλογη!

Λοιπον ακουω προτασεις!

Link to comment
Share on other sites

Aυτη εδω λετε παιδια ?? http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Racing-Wheels/LOGITECH-WHEEL-DRIVING-FORCE-GT-PS3-941-000021.htm

Καλη μου φαινεται και δεν την ειχα προσεξει ποτε!!

Εχεις καποιος εμπειρια απο την συγκεκριμενη τιμονιερα να μου πει σε αισθηση αν ειναι καλη και αν υπαρχει καποιο προβλημα <<ασυμβατοτητας>> με τα παιχνιδια??

Link to comment
Share on other sites

Στα παιχνίδια που την έχω δοκιμάσει δεν έχει πρόβλημα. Δες και στο youtube με βάση το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει.

Μοιάζει με την G25 αφού έχει 900° αλλά δεν έχει τόσο ισχυρό μηχανισμό FF που σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Επίσης δεν έχει συμπλέκτη αν αυτό σε ενδιαφέρει.

Κατά τ' άλλα είναι πολύ καλή για τα χρήματά της και κάνει και για PC, αφού κανονικά είναι για PS3.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω την Gt αγορασα πριν μερικους μηνες αλλα με 62 ευρω οχι με 90 που εχει σημερα.Σχεδον ολες οι εταιριες χονδρικης+λιανικης ανεβασαν τις τιμες τους για να μην χασουνε κερδη απο την πτωση των πωλησεων , καλα παμε.....

ps Το TDU 2 ποτε βγαινει??

Link to comment
Share on other sites

LOL δηλαδη τωρα που με επιασε εμενα να παρω τιμονιερα βρηκαν να την ακριβηνουν :p

Δηλαδη παιδες απο οτι καταλαβα οι επιλογη που εχω σε κατι σχετικα οικονομικο ειναι αυτη η GT της logitech η τα σκαω πιο χοντρα και παω σε g25 η g27 κατι αλλο δεν υπαρχει!

Ερωτηση σε αυτους που εχουν την GT:

Μου φαινεται στης φωτο που την ειδα (βεβαια αν δεν δεις απο κοντα δεν μπορεις να καταλαβεις) οτι ο μοχλος στα δεξια, για της αλλαγες των ταχυτητων βρισκεται πολυ κοντα με το τιμονι..Βολευει να κανεις της αλλαγες απο εκει η πρεπει να κανεις ταρζανιες για να μην βρισκει το χερι στο τιμονι, η ειναι ικανοποιητικη η αποσταση που υπαρχει μεταξυ τιμονιου-λεβιε και ετσι φαινεται στις φωτο??

Link to comment
Share on other sites

Αν είσαι ο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8]Ken Block[/ame] δεν βολεύει...

Μέχρι όμως να γίνεις, βολεύει! :p

Το ξέρω ότι το σκέφτεσαι για τα χρήματα αλλά νομίζω ότι ζητάς πολλά όταν θες να δώσεις λίγα. Πήγαινε σε κανα πολυκατάστημα και δες το demo αν σου κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Να τα σκασεις για την g25 αν εισαι φανατικος των racing games, αν απλα σου ηρθε η εμπνευση για τιμονιερα στα καλα καθουμενα πιθανοτατα μετα απο μερικους μηνες (ή εβδομαδες ή μερες) θα (την) βαρεθεις .Εγω πηρα την δικη μου γιατι ειχα πορωθει με το shift ,μετα το shift δοκιμασα και αλλα racing-εξομοιωτές αλλα η ενασχοληση δεν κρατησε πολυ,(Θελω action adventure και fps oxi ραλακια), Ετσι η df gt μετα το shift επιασε ντουλαπι περιμενοντας κανενα TDU2 για να ξαναερθει στο φως.

Link to comment
Share on other sites

Tελικα η σκεψη να παρω να μην παρω την logitech gt μαλλον σε κακο μου βγηκε αφου ξαφνικα το πλαισιο απο την μια μερα στη αλλη την πηγε απο 90 στα 129 ευρω :TD::TD:

Εκτος αυτου δεν υπηρχε και αμμεσα διαθεσιμο και τα αναμενεται του πλαισιου ξερεται...Και εν αναμονη f1 2010 ειμαι σχετικα βιαστικος :happy2:

Οποτε μαλλον παμε για αλλα..

Αυτη εδω παιδια αξιζει τιποτα η τσαμπα λεφτα? Την ξερει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.