Jump to content



EasyBuyWorld (EBW) και προβλημα στην αγορα


Recommended Posts

Καλησπερα παιδες,

Ανοιγω αυτο το thread γιατι τα εχω παρει στο κρανιο με την συγκεκριμενη αγορα

Πηρα 7 (ναι εφτα!) PS2 Dualshock χειριστηρια και τα αγορασα σαν Sony Original. Με το που ανοιγω το πρωτο ενα απο τα φτερακια (R2) κολουσε και δεν δουλευε. Μετα ανοιγω και 2ο το οποιο ειχε σημαδια επανω. Και αυτο δεν παταγε καλα και εκανε εναν ηχο εαν το κουνουσες σαν κατι να ειχε σπασει μεσα. Ανοιξα και τριτο μεχρι να καταλαβω οτι ηταν μαιμου απομιμηση χειριστηρια αλλα απο τις μαιμουδες που πουλιουνται σαν Sony Original

Η αγορα εγινε σημερα (11/10/2010) και αυριο θα τα παω ολα πισω. Μπορω να ζητησω επιστροφη χρηματων τουλαχιστον για τα σφραγισμενα? (Tsakonas τα φωτα σου)

Δεν εχω ξαναψωνισει απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα η πρωτη εμπειρια ηταν μεγαλη πικρα

Τα συγκεκριμενα χειριστηρια ειχαν 13.5 ευρο το ενα ενω σε Πλαισιο και Multirama εχουν 21 ευρω το ενα. Θεωρησα οτι ηταν πολυ καλη τιμη για Original Sony και ετσι αγορασα 7 για μενα και την κοπελα μου και για να εχω καβατζα και για αλλες κονσολες που εχω μιας και το Dualshock 2 θεωρειται (και ειναι) απο τα καλυτερα χειριστηρια για fighting και γενικως κονσολες

Αυριο τα παω ολα πισω (πηρα και κατι αλλα πραγματα τα οποια δουλευουν οκ) και θα θελα τις γνωμες σας ως προς το πως να το χειριστω και τι μπορω να απαιτησω

Link to comment
Share on other sites

Πηγα απο το καταστημα και τα αγορασα ... δεν μου ηρθαν αντικαταβολη. Ρωτησα εναν που δουλευε εκει "Εχεις original sony dualshock 2 χειριστηρια"? "Ναι" μου λεει και τα φερνει

Μισο λεπτο να παρω pics απο τα κουτια

Edit : Οριστε και οι pics ... εσεις δεν θα ψαρωνατε? Original νομιζα οτι αγοραζα

IMG_9990.jpg

IMG_9992.jpg

IMG_9992crop.jpg

Στην τελευταια PIC λεει "Plastaion" αντι για "Playstation" , στην πρωτη η λεξη "SONY" το "S" δεν ειναι ευθυγραμμισμενο με την υπολοιπη λεξη πανω στο χειριστηριο (το ιδιο με την λεξη DUALSHOCK στο κουτι με το γραμμα U) αλλα αυτες ειναι διαφορες που σιγα μην τις προσεξει καποιος μολις παει να το παρει σφραγισμενο ...μονο εαν το ανοιξεις και το παρατηρησεις το καταλαβαινεις

Έγινε επεξεργασία από Daytime Dreamer
Link to comment
Share on other sites

Και σπαστα και ολα να ουμ ' . : P

Αμαν ρε παληκαρια . Καθιστε να παει να δει πρωτα τι θα του πουν , μπορει απλα να εκανε λαθος ο υπαλληλος και η συσκευασια μπερδευει εδω που τα λεμε.

Link to comment
Share on other sites

Απο αυτο το μαγαζι και με πιστολι στον κροταφο δεν θα ψωνιζα...μια φορα πηγα και ειδα απο κοντα την τραγωδια. Μεταβολη και δρομο, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.

Στο μεταξυ γραφει compatible MOELS!!! :hehe: αντι για MODELS!!!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Και σπαστα και ολα να ουμ ' . : P

Αμαν ρε παληκαρια . Καθιστε να παει να δει πρωτα τι θα του πουν , μπορει απλα να εκανε λαθος ο υπαλληλος και η συσκευασια μπερδευει εδω που τα λεμε.

rofl :p

ρε συ , το ειπα αυτο γιατι φανηκε καθαρα για λαμογια του καταστηματος και οχι λαθος του υπαλληλου.

τι και αν παρει τα λεφτα πισω τι και αν του δωσει αλλα original.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

τι λαθος να εκανε ο υπαλληλος?

η συσκευασια ειναι απομιμα τρελη. το καταστημα το χαψε η αλιθωρισε.

Καλα ναι και αυτο παιζει . Απλα μπορει να παει πισω να τους πει ζητησα αχλαδια μου δωσατε μηλα ( να παρει και τα $$ αν δεν εχουν original ) και να ληξει εκει .

Link to comment
Share on other sites

Έχω πάρει το ps3 μου από εκεί κατ'ιδίαν. Σαν μαγαζί είναι λίγο χύμα στο κύμα και θυμίζει περισσότερο pick-up point/service παρά κατάστημα, ενώ για να το βρώ μου βγήκε η παναγία και είχα και gps. Σαν αγορά όλα καλά πάντως, κανένα πρόβλημα.

Πριν μια βδομάδα παρήγγειλα και μία βάση-cooler για laptop, ζήτησα να μου έρθει με ΕΛ.ΤΑ και μου ήρθε με γενική ταχυδρομική 2 σχετικά σύντομα ενώ προηγήθηκε και ενημέρωση τηλεφωνική για ένα λάθος που έκαναν στην ημερομηνία του τιμολογίου. Έλαβα και 2 sms από την ACS ότι η παραγγελία μου έχιε αποσταλεί, με διαφορετικό κωδικό στα 2 sms. Δεν έδωσα σημασία, παρέλαβα και όλα καλά.

Δεν χρειάζεται να τους "κάψουμε", έχουν καλές τιμές και είναι κάπως ανερχόμενοι, μέχρι να στηθούν να οργανωθούν κλπ θα πάρει λίγο αλλά δεν τους θεωρώ "απατεώνες". Δεν τους συμφέρει να σου πουλήσουν μούφα χειριστήρια εσκεμμένα, αν υπήρχε δόλος θα το είχε πληρώσει και πιο ακριβά αυτό που κατέληξε να βγει απομίμηση.

Μάλλον για λάθος πρόκειται, περιμένουμε να δούμε τι σου είπαν!

Link to comment
Share on other sites

Και τα γνήσια PS2 χειριστήρια πάντως στην Κίνα φτιάχνονται.

Καλά τα πάντα κίνα φτιάχνονται... Και το POLYstation (μουφα Playstation) κίνα φτιάχνεται... αλλά με τι κριτήρια κατασκευάζετε το κάθε τι και τι επίβλεψη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.