Dant3 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 Καλησπερα στην παρεαεχω ενα λαπτοπ toshiba l300d 10b εδω και 2 χρονια.δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα και ειναι σκυλι παρα τα οτι εχει περασει.ανεβαζει ομως θερμοκρασιες στον επεξεργαστη(απο 59-65 βλεπω) χωρις ευτυχως κολληματα κτλ.παρολα αυτα θελω να το ανοιξω να κανω ενα καθαρισμο και να αλλαξω παστα για αν βελτιωθει λιγο η κατασταση.εριξα ενα googlαρισμα αλλα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο.μιας και δεν εχω ξανανοιξει λαπτοπ μπορειτε να δωσετε καποιες συμβουλες και τι να προσεξω για να μην τα φτυσει απο καμια βλακεια μου?ευχαριστω
Dant3 Οκτώβριος 18, 2010 Author #3 Οκτώβριος 18, 2010 σημειωσε τις βιδες γιατι θα περισσευουν μετα. κλασσικο φαινομενο αυτο ξεβιδωνω μονο αυτες που εχει απο κατω και βγαινει κουμπωτο το πλαστικο?
aggelopas Οκτώβριος 18, 2010 #4 Οκτώβριος 18, 2010 δεν ειναι στανταρ κουμπωτο.απλα προσεχε τις καλωδιοταινιες μην τραβηχτει πολυ/κοπει καμια αν εμπλεκεται στο ανοιγμα καμια.θα μπορουσες να δοκιμασεις και χωρις να το ανοιξεις με ενα blower απο το πρακτικερ με 12 ευρω.
Dant3 Οκτώβριος 18, 2010 Author #5 Οκτώβριος 18, 2010 Εχω καθαρισει την ψυκτρα απο σκονη και δεν ειδα τρελη διαφορα οποτε νομιζω οτι ενα καλο εσωτερικο καθαρισμα θα βοηθησει,μαζι με λιγη arctic silver γιατι φανταζομαι η παστα που θα εχει πανω θα ειναι ξερη...
Dant3 Οκτώβριος 20, 2010 Author #6 Οκτώβριος 20, 2010 Εβγαλα ολες τις βιδες και το ανοιξα αλλα το κατω καλυμα βγαινει μαζι με την μητρικη οποτε το παρατησα γιατι θα εμπλεκα με καλωδιοταινες και θα επρεπε να το βγαλω και το καλυμα και πανω απο την μητρικη οποτε πολυ κοπος για να αλλαξω παστα.αρκεστηκα στο να κανω αλλη μια με το πιστολακι την ψυκτρα...
hayabusa Οκτώβριος 20, 2010 #7 Οκτώβριος 20, 2010 πάρε ένα σπρέυ αέρα από το πλαίσιο και φύσα από μέσα προς τα έξω. καλό το πιστολάκι, αλλά το τι έχει να βγάλει το σπρέυ δεν λέγεται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.