BStath Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 Ένα νέο utility έπεσε στην αντιληψή μου προχθές. Το όνομά του είναι SSD-Life και διαβάζει το smart status του SSD σας για να σας δείξει διάφορα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την "ζωή" του. Το web site του utility : SSD life - tool for solid state drives health and endurance monitoring Υπάρχει σε "free" και "paid" έκδοση (20$). Μπορείτε να κατεβάσετε την free έκδοση από εδώ : http://ssd-life.com/SSDlifeFree.exe Οι διαφορές των 2 εκδόσεων είναι ( Compare freeware and professional versions of SSDlife ) : Function Show general information about SSD free & paid Show technical information about SSD free & paid Check SSD health status working in background free & paid SmartCheck™ - check SSD health status on schedule (each 4 hours) on program startup and exit if no changes in health, shows message only if health changes. only paid Show S.M.A.R.T. attributes in program window only paid Show detailed online SSD health status report online free & paid Keep online report for more than 30 days only paid Μου φαίνεται πάντως λίγο ακριβή η paid version.Screenshot : enjoy !
BStath Νοέμβριος 5, 2010 Author #3 Νοέμβριος 5, 2010 ^^ Μόνο με controler + disk + driver υποστίριξη του ΑΤΑ8-ACS2 (2012 και άν ?!?!?)
Spyrus Νοέμβριος 5, 2010 #4 Νοέμβριος 5, 2010 Δε νομίζω ότι τo SMART του δικού μου είναι ακριβή όταν λέει 50%:
BStath Νοέμβριος 5, 2010 Author #5 Νοέμβριος 5, 2010 ^^ Στείλε τους feedback. Μόνο καλύτεροι μπορούν να γίνουν
Billys Νοέμβριος 5, 2010 #6 Νοέμβριος 5, 2010 εδω ειμαι κ γω...work time λεει 2 μηνες,ενω τον εχω απο τον ιανουαριο..
BStath Νοέμβριος 5, 2010 Author #8 Νοέμβριος 5, 2010 Σου λέει πόσες ώρες έχει δουλέψει συνολικά και το αναγάγει σε 24x7. Προφανώς το PC σου δεν δουλεύει 24χ7
tragikos Νοέμβριος 5, 2010 #10 Νοέμβριος 5, 2010 Wow από τους 10 μήνες που έχω τον SSD δουλεύει τους 3,5 και είναι τούμπανο.
gaig Νοέμβριος 5, 2010 #14 Νοέμβριος 5, 2010 xaaxax το tool ειναι ο,τι να ναι! Σε ολους τους intel λεει 98% ανεξαρτητως χρησης! Bstath πρεπει να το ψαξεις λιγο, ο δικος σου εχει προβλημα!
deninho Νοέμβριος 5, 2010 #15 Νοέμβριος 5, 2010 Για την ακρίβεια, σε εμένα λέει 96% Με 10 μήνες 25 μέρες και κάτι ώρες χρήσης. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε κανέναν Intel ssd -απ'όσο βλέπω κι από τα σκρινσοτς που ανεβάσατε- δεν αναφέρει υπολειπόμενο χρόνο ζωής, αλλά μένει στο (calculating)
Astakos Νοέμβριος 5, 2010 #17 Νοέμβριος 5, 2010 xaaxax το tool ειναι ο,τι να ναι! Σε ολους τους intel λεει 98% ανεξαρτητως χρησης! Bstath πρεπει να το ψαξεις λιγο, ο δικος σου εχει προβλημα! Μηπως κοιταει host writes για το health και οχι uptime?
sebastian Νοέμβριος 5, 2010 #19 Νοέμβριος 5, 2010 Εμένα κολλάει στο install. Μάλλον ο ssd σου είναι στα 4ερα και έχει τραβήξει πορεία για το λάκκο
BStath Νοέμβριος 5, 2010 Author #20 Νοέμβριος 5, 2010 Report (log) εστάλει : Για να δουμε τι λένε από "support"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.