shattered Μάϊος 24, 2011 #5521 Μάϊος 24, 2011 Είπε 3^-χ >1μα το 3^(-x)=1/(3^x) το οποίο η άσκηση ζητούσε >1το παρά-κουράσαμε λίγο νομίζω το θέμα...Παιδια χαριστε μου την πρωτη φορα,δεν εχω ξαναρωτησει τετοια εδω,αλλα ειναι μια απαντηση μονο ναι/οχι ,μη κανω θεμα .... (και βαραινω και τον server του αγαπημενου μας forum :red: )Περσυ τετοια μερα πηρα απο getitnow το κινητο.Τωρα θελω να το στειλω με εγγυηση να μου φτιαξουν κατι ,αλλα βρηκα στο κουτι μονο την αποδειξη.Θυμαμαι καλα δεν μου ειχαν δωσει κανενα επιπλεον χαρτι.Θα μου το παρουν ετσι ;Η γρατζουνια στην οθονη φτιαχνεται με εγγυηση;χωρίς να είμαι ειδικός...αν γράφει το serial number η απόδειξη σίγουρα δεν έχεις θέμα...τώρα για την γρατζουνιά...νομίζω είναι θέμα αντιπροσωπείας-καλής θελήσεως του getitnow
Periklis_pap Μάϊος 24, 2011 #5528 Μάϊος 24, 2011 Αφήνω τον υπολογιστή ανοιχτό κατεβαίνω για 30 λεπτά κάτω και μόλις ανέβηκα προσπαθούσε να μπουταρει. Κοιτάω την μητρική C-1 error (DFI) :fist:
Periklis_pap Μάϊος 24, 2011 #5530 Μάϊος 24, 2011 Εχει θεμα η πρωτη slot της Ram. Έμεινα με 3GB Ram Ποιος τρέχει πλαίσιο γμτ....
Constandinos Μάϊος 24, 2011 #5531 Μάϊος 24, 2011 Αφήνω τον υπολογιστή ανοιχτό κατεβαίνω για 30 λεπτά κάτω και μόλις ανέβηκα προσπαθούσε να μπουταρει. Κοιτάω την μητρική C-1 error (DFI) :fist: έχεις σκεφτεί ποτέ τι σημαίνει dfi?:wall:
dellman Μάϊος 24, 2011 #5533 Μάϊος 24, 2011 εισαι μικρος και δε εχεις δει τις φωτο με δφι και τα σκόρδα:hang3:
billpeppas Μάϊος 24, 2011 #5534 Μάϊος 24, 2011 έχεις σκεφτεί ποτέ τι σημαίνει dfi?:wall: Diamond Flower International ( yeah, εξυπνάδα )
Constandinos Μάϊος 24, 2011 #5535 Μάϊος 24, 2011 Die (u) Fuc**** Idiot that you bought me το πιο αναθεματισμένο board που εχει περάσει ποτε απο τα χέρια μου...αλλά....θεικό...μαζοχισμός γαρ :dance3:
billpeppas Μάϊος 24, 2011 #5536 Μάϊος 24, 2011 Die (u) Fuc**** Idiot that you bought me το πιο αναθεματισμένο board που εχει περάσει ποτε απο τα χέρια μου...αλλά....θεικό...μαζοχισμός γαρ :dance3: Δεν πιστεύω να μιλάς για την θρυλική nF4 SLI-DR γιατί ήταν στο χαλαρό το πιο epic και super duper commando board για extreme overclocking ever. Αν ήξερες τι του αρέσει και έπαιζες το BIOS στα δάχτυλα έκανε θαύματα.
kolofagos Μάϊος 24, 2011 #5537 Μάϊος 24, 2011 Τώρα εγώ θα φταίω αν πάω κάτω και σπάσω το ρολόι της ΔΕΗ?Κάθε βράδυ κάνει ένα σπαστικό "ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ" , και μόλις τώρα, ενώ φορούσα τα ακουστικά, ακούω αυτον τον θόρυβο..Λεω γουατ δε φακ? βάζω το αυτί μου στο πισι...τίποτα... το ξαναβάζω.. τίποτα...Κάθομαι και το κοιτάω 2-3 λεπτά...και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει..Κοιτάω τεμπς...μια χαρα..Κοιτάω τα φαν.. μια χαρά..Και στο τέλος θυμήθηκα απο που προέρχεται αυτος ο θόρυβος.. :fist:Το σπάς η δεν το σπάς?...
hayabusa Μάϊος 24, 2011 #5538 Μάϊος 24, 2011 καλα, που είναι το ρολόι σε σχέση με το δωμάτιο σου και το ακούς τόσο πολύ;
shattered Μάϊος 24, 2011 #5540 Μάϊος 24, 2011 Τώρα εγώ θα φταίω αν πάω κάτω και σπάσω το ρολόι της ΔΕΗ?Κάθε βράδυ κάνει ένα σπαστικό "ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ" , και μόλις τώρα, ενώ φορούσα τα ακουστικά, ακούω αυτον τον θόρυβο.. Λεω γουατ δε φακ? βάζω το αυτί μου στο πισι...τίποτα... το ξαναβάζω.. τίποτα... Κάθομαι και το κοιτάω 2-3 λεπτά...και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει.. Κοιτάω τεμπς...μια χαρα.. Κοιτάω τα φαν.. μια χαρά.. Και στο τέλος θυμήθηκα απο που προέρχεται αυτος ο θόρυβος.. :fist: Το σπάς η δεν το σπάς?... το σπας σίγουρα.... αλλά αν το σπάσεις μετά no power. for pc,console,fridge,oven(microwave και μη)(πως θα φάμε??),light(εποχή σπηλαίων mode) .......:slap: edit:damn με πρόλαβαν για το pc.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.