venom7 Νοέμβριος 20, 2013 #1561 Νοέμβριος 20, 2013 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση...Ένα το tablet της samsung tab 2 7" και έβαλα μέσα μία κάρτα sd για παραπάνω χώρο.Ήθελα να μεταφέρω τις εφαρμογές κάποιες και κάνα game στην κάρτα και έτσι πέρασα κανα δυο προγράμματα που χρησιμοποιώ και στο κιν μου τα app2sd & link2sd ενώ είχα κάνει πρώτα root το tablet.Παρόλα αυτά δε μου δουλεύουν οι εφαρμογές οι δύο αυτές και λένε πως δεν είναι συμβατές!Ξέρετε τι να κάνω?Κάποια άλλη ίσως εφαρμογή?Ή θα πρέπει να περάσω και custom rom για να δουλέψει?Thanks!
ponaei8anasi Νοέμβριος 20, 2013 #1562 Νοέμβριος 20, 2013 Εγω στο note δουλευω το directory bind. Εχει μια διαδικασια αλλα δουλευει αψογα... Sent from my Note II using Tapatalk 4
Delijohn Νοέμβριος 20, 2013 #1563 Νοέμβριος 20, 2013 Εγώ γιατί με ένα ταπεινό htc one x, πάω στο manage apps, βρίσκω την εφαρμογή που θέλω κ πατάω move;
racer Νοέμβριος 20, 2013 #1564 Νοέμβριος 20, 2013 Που ακριβώς κάνεις move; Γιατί AFAIK το One X δεν παίρνει SD
minast Νοέμβριος 20, 2013 #1565 Νοέμβριος 20, 2013 venom7 έγραψε: Να κάνω και εγώ μια ερώτηση...Ένα το tablet της samsung tab 2 7" και έβαλα μέσα μία κάρτα sd για παραπάνω χώρο.Ήθελα να μεταφέρω τις εφαρμογές κάποιες και κάνα game στην κάρτα και έτσι πέρασα κανα δυο προγράμματα που χρησιμοποιώ και στο κιν μου τα app2sd & link2sd ενώ είχα κάνει πρώτα root το tablet.Παρόλα αυτά δε μου δουλεύουν οι εφαρμογές οι δύο αυτές και λένε πως δεν είναι συμβατές!Ξέρετε τι να κάνω?Κάποια άλλη ίσως εφαρμογή?Ή θα πρέπει να περάσω και custom rom για να δουλέψει?Thanks!Οι εφαρμογές που έχουν πρόβλημα με τέτοιες μετακινήσεις συνήθως έχουν widgets, ή αλλη αλληλεπίδραση με το launcher. Παιχνίδια κλπ που καταλαμβάνουν πολύ χώρο λογικά μεταφέρονται χωρίς πρόβλημα...
Delijohn Νοέμβριος 20, 2013 #1566 Νοέμβριος 20, 2013 racer έγραψε: Που ακριβώς κάνεις move; Γιατί AFAIK το One X δεν παίρνει SD Έχει χωρισμένο το phone storage και το sd card (δεν πρέπει να έχει εικονικό sd card αλλά πραγματικό, που δεν αλλάζει απλά).
deninho Νοέμβριος 20, 2013 #1567 Νοέμβριος 20, 2013 Pushbullethttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.androidπολύ βολική εφαρμογή, ειδικά για ανθρώπους σαν κι εμένα, που μπαίνω στο σπίτι, παρατάω κάπου το κινητό και δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε sms. Βολικό και το ότι στέλνεις ότι link ή κείμενο θες, από το κινητό στον υπολογιστή και τούμπαλιν.
venom7 Νοέμβριος 20, 2013 #1568 Νοέμβριος 20, 2013 Θα το τσεκάρω αλλά όσο και αν το έχω ψάξει δε μου έχει επιλογή να μεταφέρω ούτε παιχνίδια!Δλδ είναι greyed out!Ενώ στο One x μου όλα είναι κομπλέ!
seventh_son Νοέμβριος 22, 2013 #1569 Νοέμβριος 22, 2013 wifi analyzer. Βλέπεις όλα τα ασυρματα που παίζουν στο χώρο για να μπορείς να βρεις άδειο κανάλι Πολύ χρήσιμο
jpavly Νοέμβριος 22, 2013 #1570 Νοέμβριος 22, 2013 Όντως είναι το χρησιμοποιώ πάντα όταν στήνω wifάκια
schumifer Νοέμβριος 22, 2013 #1573 Νοέμβριος 22, 2013 Στο πισί και στο κινητό χρησιμοποιώ το Inssider για την ίδια δουλειά. Δοκιμάστε το αν θέλετε το ίδιο πρόγραμμα σε παραθύρια και ανδρόιδ
nickstamat Νοέμβριος 22, 2013 #1574 Νοέμβριος 22, 2013 Βρήκα μία compatibility list εφαρμογών για το ART στο KitKat:List of broken apps in Android RunTime (ART)
Delijohn Νοέμβριος 25, 2013 #1575 Νοέμβριος 25, 2013 Μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις του swiftkey, αρχίζω κ βλέπω το one x και κάνει νεράκια. Δεν είναι τόσο smooth η εμπειρία του γραψίματος. Μόνο εγώ το παρατηρώ αυτό; Κανείς άλλος με 1gb ram;Έκανα παράλληλα και μια άλλη αλλαγή, πήγα από apex launcher σε nova. Μήπως φταίει αυτό; Είναι πιο βαρύς;Στη ram βλέπω μόνιμα γύρω στα 750+mb πιασμένα.. αλλά στο swiftkey παρατηρώ κολλήματα. Π.χ. μπορεί να γράψω κάτι γρήγορα και να ρίξει ένα κόλλημα για κάνα δευτερόλεπτο κ μετά να γράψει ότι να'ναι.
MeddlingMageGR Νοέμβριος 27, 2013 #1576 Νοέμβριος 27, 2013 Κάνε μια εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής... Και εγώ με Nova είμαι αλλά το SwiftKey πόσο σφαίρα. Η μνήμη δεν πιστευω να είναι πρόβλημα. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
mer Νοέμβριος 27, 2013 #1577 Νοέμβριος 27, 2013 Delijohn έγραψε: Μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις του swiftkey, αρχίζω κ βλέπω το one x και κάνει νεράκια. Δεν είναι τόσο smooth η εμπειρία του γραψίματος. Μόνο εγώ το παρατηρώ αυτό; Κανείς άλλος με 1gb ram;Έκανα παράλληλα και μια άλλη αλλαγή, πήγα από apex launcher σε nova. Μήπως φταίει αυτό; Είναι πιο βαρύς;Στη ram βλέπω μόνιμα γύρω στα 750+mb πιασμένα.. αλλά στο swiftkey παρατηρώ κολλήματα. Π.χ. μπορεί να γράψω κάτι γρήγορα και να ρίξει ένα κόλλημα για κάνα δευτερόλεπτο κ μετά να γράψει ότι να'ναι.Το swiftkey και εμένα μου έκανε νερά. Αυτό με το κόλλημα που περιγράφεις και σε browser μόλις πήγαινα να βάλω διεύθυνση αλλά και όταν άλλαζα γλώσσα. Όλα αυτά μετά από factory reset/wipe. Με ελάχιστες εφαρμογές εγκατεστημένες και με όλη τη μνήμη ελεύθερη. Ήμουν με 4.3 και όταν πέρασα 4.2.2 δεν είχε κανένα θέμα. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά αντί να βελτιώνουν τα updates χειροτερεύουν.
Tsene Νοέμβριος 28, 2013 #1578 Νοέμβριος 28, 2013 Battery Widget Reborn THANKSGIVING SALE - 50% OFF - ONLY TODAY!
schumifer Νοέμβριος 29, 2013 #1579 Νοέμβριος 29, 2013 Μόλις επιβεβαίωσα ότι δεν μπορώ να αγοράσω ως δώρο μία εφαρμογή από το Play store.Αυτό τώρα, τι λογική έχει?
l2phile Νοέμβριος 29, 2013 #1580 Νοέμβριος 29, 2013 schumifer έγραψε: Μόλις επιβεβαίωσα ότι δεν μπορώ να αγοράσω ως δώρο μία εφαρμογή από το Play store.Αυτό τώρα, τι λογική έχει?Εννοείς να την αγοράσεις για άλλο gmail account?Φαντάζομαι την λογική του ότι δεν μπορείς να αγοράσεις πχ σε μένα forthnet double play για το σπίτι, χωρίς να με ρωτήσεις.
Recommended Posts