Jump to content



RaceRoom Racing Experience


racer

Recommended Posts

Μπήκα λίγο για προπόνηση και για μια ακόμα φορά μετά από update είχα χάσει τα controller settings και μέχρι να ξαναβρώ κάποια που να δίνουν τουλάχιστον ανεκτό ffb έφαγα κάνα μισάωρο. [emoji35]

Δεν κατάφερα να βρω κάτι καλό για τα silhouette αλλά μετά δοκίμασα λίγο το dtm92 competition και το ffb ήταν σαφώς καλύτερο οπότε μάλλον δώσανε free το αυτοκίνητο γιατί είναι μάπα το καρπούζι.

Θα προσπαθήσω να μπω το βράδυ αν και το πήγατε πολύ αργά και είμαι λίγο κομμάτια από τη δουλειά σήμερα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Για όποιον δεν το έχει, κατεβάστε αυτό το app:

https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/offical-release-of-crew-chief-version-3-with-a-ton-of-new-features-and-a-proper-spotter.2516/

Είναι ένα λειτουργικότατο spotter app, με επιπλέον πληροφορίες (ηχητικές) για θερμοκρασία ελαστικών, χρόνους, ακόμα ειδοποιεί για μπλε σημαίες.

Δεν κατάφερα να βρω κάτι καλό για τα silhouette

Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά διάβασα στο φόρουμ πολύ καλά λόγια κα είπα να τα δοκιμάσουμε. Τα δοκίμασες όλα τα silhouette? Γιατί το καθένα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι I5 turbo, V6 turbo, I4 turbo και V6 N/A. Αν είναι τόσο χάλια θες να τα αντικαταστήσουμε με το Aquila που είναι επίσης free?

Έγινε επεξεργασία από gchristod
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τον αγώνα παιδιά νομίζω 8 άτομα κάναμε ρεκόρ απόψε, το αυτοκίνητο δυστυχώς πέρα από τον ήχο δεν με ενθουσίασε αλλά ίσως και να φταίει το ότι είχα χάσει τα settings με το update. Τα group 5 νομίζω είναι ότι καλύτερο και αξίζει κάποιος να διαθέσει λίγα ευρώ για να αποκτήσει κάποιο.

Τα ξαναλέμε σύντομα ελπίζω, η τρίτη είναι καλή ημέρα για μένα αν και θα ήθελα λίγο πιο νωρίς ιδανικά για να μην χασμουριέμαι[emoji12]

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Θέλω να ευχαριστήσω και εδώ όλους όσους έτρεξαν απόψε, γιατί όντως τα 8 άτομα στο raceroom είναι ρεκόρ. Προσωπικά το καταευχαριστήθηκα, μιας και πλέον είναι μάλλον γνωστός ο καημός μου με αυτό το παιχνίδι. Γι'αυτό και καταλαβαίνω τον mad dog με το rf2, παρ'ότι τον πειράζω.

Πολύ καλοί ρυθμοί από τους liakjim, Λάμπρο, mad dog και Angelovzr. Αν οι Τρίτες γενικά βολεύουν, την ώρα θα την βρούμε. Στο επανιδείν.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ωραία ήταν. Τελικά το raceroom ¨οντως έχει βελτιωθεί. Απλά κάτι λείπει από το feedback. Η πληροφόρηση από τον μπροστινό άξονα. Για να δεις αν θα στρίψεις , πρέπει να βλέπεις την εικόνα , δεν το νιώθεις. Αν το φτιάξουν και αυτό θα γίνει αρκετά καλό.

Το αυτοκίνητο μου άρεσε. Απλά είναι σαν AC , με TC στο τέρμα και grip 110%.

 

Ο Γιώργος χθες πολύ γρήγορος.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κρύψτε τα αποτελέσματα θα κάνουν κακό στη φήμη μου ! :D

 

Ρε παιδιά εγώ αυτό το αυτοκίνητο το θυμάμαι με TC με διάφορες βαθμίδες αυτό χθες είχε φούλ τράξιον ενεργοποιημένο η μου φάνηκε?

Πάντως χωρίς η με λίγο τράξιον ήταν απόλαυση απ΄ ότι θυμάμαι και ιδιαίτερα το cougar που είναι πισοκούνητο.

Έγινε επεξεργασία από panosdimp
Link to comment
Share on other sites

Σορρυ boys....με πηρε ο Μορφεας εχθες το βραδυ...μιλαμε για πολυ νυστα. -_-

Δεν πειράζει, το πήγαμε αργά χθες είναι η αλήθεια. Την επόμενη φορά, να κάνουμε και νέο ρεκόρ προσέλευσης :)
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.