Jump to content



Πωλειται οθονη 19'' LG L1960TR


peter89

Recommended Posts

Πωλειται η παρακατω οθονη στις 19'' σε αριστη κατασταση, χωρις καμοια γρατζουνια, με ολα της τα παρελκομενα και το κουτακι της, υπαρχει και η αποδειξη αλλα μιας και εχουν περασει 2,5 χρονια δεν εχει πλεον εγγυηση. Λειτουργει απροβληματιστα και οποιος θελει μπορει να γινει ελεγχος στο χωρο μου. Δινεται γιατι θελω να παρω μια μεγαλυτερη.

Θα προτιμηθουν ατομα απο Κρητη λογο ογκου, αλλα αν πραγματικα ενδιαφερεται καποιος απο την υπολοιπη Ελλλαδα μπορω να τη στειλω.

[ame=http://www.amazon.co.uk/LG-L1960TR-Monitor-Tilt-3000/dp/B000N92DL2]LG L1960TR 19" LCD Monitor DVI Tilt 2ms 3000:1 Black: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Τιμη 130 ευρω συζητησιμη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ειμαι Αθηνα και ενδιαφερομαι. Μπορουμε να το κανουμε 80 μαζι με τα εξοδα αποστολης? Θα πρεπει ομως να δω Photo απο την κατασταση γιατι την εχω πατησει. Το "τελεια" ειναι διαφορετικο για τον καθεναν.

Επισης εχεi καποιο καμμενο pixel? Εστω καποια μικρη γρατζουνια στο πανελ?

Link to comment
Share on other sites

Οταν λεω τελεια εννοω χωρις καμια γρατζουνια χωρις καμια ατελεια.

Δεν εχω προβλημα να σου στειλω φωτογραφιες, απλα το βραδακι γιατι δεν ειμαι σπιτι.

Για τα μεταφορικα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι μιας και η τιμη ειναι ηδη πολυ χαμηλη. Αλλα μπορω να στην στειλω με οποιον τροπο θες ωστε να μην πληρωσεις πολλα.

Ενημερωσε με αν σε ενδιαφερει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.