Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Εγώ θα σχολιάσω. Κατανοώ πλήρως τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν αν δεν είχε διαβατήριο και χαρτιά. Μου φαίνεται κάπως χοντρό ότι δεν πείστηκαν ούτε μετά από παρέμβαση της Πρυτανείας εκτός και αν υποψιάζονται ότι η Πρυτανεία κάνει business με λαθρομετανάστες. Αλλά ρε μαμώτη τρέλα μου ΠΟΣΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ; Ακούς εκεί , πέταγε πέτρες. Αυτοί είναι οι αστυνομικοί μας; Αντί να ζητήσουν συγνώμη για το λάθος και να ζητήσουν την κατανόηση της άλλης πλευράς, με το ζόρι να τον βγάλουν απατεώνα, παραβάτη, αναρχικό, ταραξία; Αν δεν άκουγα την υπέρτατη μακακία ότι υποψιάστηκαν ότι πέταξε πέτρες θα έδειχνα μια κάποια κατανόηση στο λάθος τους.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι τραμπούκοι πετούσαν πέτρες με την κάλυψη αυτών που συνέλαβαν τον Πανεπιστημιακό. Όλα ξεκίνησαν όταν ομαδικά τραμπούκοι και ΜΑΤατζήδες την έπεφταν σε μετανάστες. Έπεσαν χημικά στις πύλες της ΑΣΟΕΕ.

523745_374734122562655_117694154933321_961856_932924961_n.jpg

Kάποιος καλοθελητής (εγώ) θέλει να ρωτήσει, γιατί η αστυνομία φαίνεται να μην την νοιάζει που κάποιοι με πολιτικά πετάνε πέτρες σε άλλους με πολιτικά ?

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως αποφεύγω να σχολιάζω ειδήσεις, αλλά κι εγώ εδώ δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Αναρωτιέμαι ποιος είναι πιο βλαμμένος.

1. Οι αστυνομικοί που -προφορικά έστω- επιχείρησαν να ισχυριστούν ότι πέταγε πέτρες.

2. Ο δημοσιογράφος που σε ειρωνικό τόνο κατ' επανάληψη γράφει ότι συνελήφθη (στην πραγματικότητα απλά προσήχθη για εξακρίβωση, όπως θα μπορούσε να γίνει σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα). Χώρια που το Οικονομικό Πανεπιστήμιο δε λέγεται ΑΣΟΕΕ από το 1989. Και αναρωτιέμαι ποιος υποτίθεται ότι είναι ο 'Γενικός Γραμματέας' του που φέρεται να κάνει δηλώσεις. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι το άρθρο.

3. Εγώ που περιμένω κάποια στιγμή να ξυπνήσουν οι αστυνομικοί και να αρχίσουν να συλλαμβάνουν όσους όντως εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις, συχνά 2 μέτρα μπροστά τους.

Προφανώς καλά έκαναν και τον κουβάλησαν τον άνθρωπο στο Τμήμα για εξακρίβωση, αφού δεν είχε κανένα αποδεικτικό ταυτότητας επάνω του (ας το δοκίμαζε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ή ακόμη χειρότερα στην Αμερική). Αλλά να προσπαθήσουν ντε και καλά να του φορτώσουν τον πετροπόλεμο, έλεος πια. Μόλις επιδικάστηκαν και από το Εφετείο €300.000 στον πιτσιρικά για τη 'ζαρτινιέρα' κι αυτοί ακόμη το βιολί τους...

Edit: Μόλις είδα στη φρέσκια σελίδα το σχόλιο του yanni που με καλύπτει απόλυτα. Προσπεράστε την περιττή μου επανάληψη.

Έγινε επεξεργασία από acct
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν είναι ολοκληρωτικό το "Να πεθάνουν οι άλλοι" τότε ποιο είναι;

Μην σκάτε γάϊδαρο...

Εκτός εαυτού η Νατάσσα Μποφίλιου για Χρυσή Αυγή: Να πεθάνετε φασίστες!

Και για να προλάβω πολλούς:

ΟΛΑ ΛΑΣΠΗ

:hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pHFiCj59lwc]ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ- ΛΑΣΠΕΣ - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Παρατηρήσατε κι εσείς ότι ο ευσταλής νέος στα αριστερά έχει ένα τικ στο μάτι; Και είναι κρίμα, γιατί υπάρχουν λύσεις... Παραθέτω ενδεικτικά:

Do relaxing activities. Staying calm and reducing stress may reduce neurotic twitches. [CHECK]

Treat underlying psychiatric conditions. Certain mental illnesses which may cause neurotic twitching can be treated with medication. [CHECK]

Consider counseling. Psychotherapy may help treat an anxiety disorder if that is contributing to the twitching. [CHECK]

Read more: How to Deal With Neurotic Twitching | eHow.com How to Deal With Neurotic Twitching | eHow.com

true-story-new.png

ΥΓ: Όμως μην αρχίσετε να φρικάρετε όσοι έχετε κάνα τικ και το ρίξετε στα ψυχοφάρμακα, ε;

Link to comment
Share on other sites

Μου φαίνεται πάνε σιγά σιγά να βγάλουν την ΧΑ εκτος νόμου. Δεν με χαλάει καθόλου βέβαια, αλλά μου φαίνεται υποκριτικό να το κάνουν μόλις άρχισαν να τους παίρνουν τις έδρες. Τόσα χρόνια που δρούσε ως το μακρύ χέρι του κράτους (μαχαιρώματα, δολοφονίες, προβοκάτσιες, μαφίες), δεν έκατσε να ασχοληθεί κανένας.

Link to comment
Share on other sites

Παρατηρήσατε κι εσείς ότι ο ευσταλής νέος στα αριστερά έχει ένα τικ στο μάτι; Και είναι κρίμα, γιατί υπάρχουν λύσεις... Παραθέτω ενδεικτικά:

true-story-new.png

ΥΓ: Όμως μην αρχίσετε να φρικάρετε όσοι έχετε κάνα τικ και το ρίξετε στα ψυχοφάρμακα, ε;

Θα παρατήρησες τα μεγάλα αυτιά και μύτη του διπλανού. Θα μπορούσε να είχε κάνει κάποια αισθητική επέμβαση. Όπως επίσης και το χρώμα τους, πολύ σκούρο.

Εσύ φαντάζομε θα είσαι ανοιχτόχρωμος ξανθός χωρίς ψεγάδια : /

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.