Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Το πόσο βαριά η όχι πέρνει ένας άνθρωπος το να αφαιρεί σε ατυχημα μια ζωή είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.

Και σίγουρα δεν είχε την δεδομένη στιγμή το καθαρό μυαλό να σκεφτεί λογικά.

Αλλά...

Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος μια ολόκληρη "προοδευτική" κοινωνία η οποία θα του σούρνει νυχθημερόν τα εξ' αμάξης για το έγκλημα που διέπραξε, την "ρατσιστική" "φαστιστική" δουλειά που διάλεξε;

Τίτλοι Εφημερίδων Δευτέρας 23-12-2013, σε έναν παράλληλο κόσμο όπου ο άνθρωπος θα ζούσε ακόμη:

"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"

"ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ! ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΝΥΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ"

"ΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΌ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ"

"ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ"

Και αν μάλιστα μετά από δίκες των είχαν αθωώσει., αφήστε....ΑΝ είχε ακόμη εργασία βέβαια και δεν τον είχαν απολύσει λόγω του γεγονότος, ώστε να κερδίσουμε και +1 στην διαθεσιμότητα, όπως άλλωστε θα ζητούσαν και οι Ρωμαίοι "προοδευτικοί".

Άλλωστε σύμφωνα με την ίδια "προοδευτική" κοινωνία θα αποτελούσε και ανθρώπινο ον ιδιαιτέρως χαμηλού IQ (αφού επέλεξε το συγκεκριμένο επάγγελμα)...

Link to comment
Share on other sites

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥ 0%, ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ, Ο “ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ” ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ.

Τι κάνει ο Βενιζέλος; Μυστική συνάντηση στην Ελλ.Πρεσβεία στην Τεχεράνη με ΕΕ και αντιφρονούντες, εκλήθη ο Έλληνας επιτετραμένος στο Ιρανικό Υπ.Εξ.

Άκρως ύποπτη και επικίνδυνη εξέλιξη την ώρα που οι σχέσεις της διεθνούς κοινότητας με το Ιράν εξομαλύνονται, προς μεγάλη απογοήτευση της Σ. Αραβίας και του βρώμικου συστήματος Κλίντον – Σόρος.

Φαίνεται πως ο κύριος Βενιζέλος αντί για ΥΠΕΞ έχει καταντήσει υπηρέτης ενός άθλιου, εγκληματικού συστήματος που καταρρέει.

Σύμφωνα με το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων IRNA και την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, οι Ιρανοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Έλληνα επιτετραμένο γιατί στην Πρεσβεία μας στην Τεχεράνη έλαβε χώρα μυστική συνάντηση αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με δύο Ιρανούς αντιφρονούντες.

Ποιός άραγε να έδωσε εντολή να εμπλακούμε σε κάτι τέτοιο, ποιού συμμάχου – δανειστή την εντολή να ακολούθησε, που ακριβώς εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της χώρας μας, αυτά είναι ερωτήματα για τον πολυπράγμονα κύριο Βενιζέλο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2cTG16B7yWQ]Iran Foreign Ministry summons Greek charge d'affaires - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Οι πλοιοκτήτες υψώνουν σημαία διαμαρτυρίας | οικονομια | ethnos.gr

«Το ζήτημα που ανέκυψε για τους Ελληνες εφοπλιστές -αναφέρει ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων εφοπλιστών κ. Βενιάμης- δεν είναι οικονομικό, αλλά έχει να κάνει με την αθέτηση μιας συμφωνίας από την πλευρά της κυβέρνησης. Με δική μας πρωτοβουλία προτείναμε στην ελληνική κυβέρνηση την οικειοθελή αύξηση της φορολογίας των ναυτιλιακών εταιρειών στο όνομα της αντιμετώπισης της κρίσης που πλήττει τη χώρα και καταλήξαμε σε μια συμφωνία που δεν επιδεχόταν τροποποιήσεων. Προς έκπληξη όλων όμως, στο νομοσχέδιο για τη φορολογία των ακινήτων, συμπεριελήφθη διάταξη που επιβάλλει δια νόμου την οικειοθελή προσφορά, διπλασιάζοντας τα ποσά φορολόγησης».

Η έκτακτη φορολόγηση των πλοιοκτητών, που έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της εφοπλιστικής κοινότητας, μοιραία προκαλεί φόβους για κύμα φυγής των ναυτιλιακών εταιρειών από τη χώρα και των εμπορικών πλοίων με ελληνική σημαία από το εθνικό νηολόγιο, με ό,τι οικονομικό αντίκτυπο αυτό συνεπάγεται. «Παρόμοιες καταστάσεις έζησαν -υπογραμμίζει με νόημα στο «Εθνος της Κυριακής» ο πρόεδρος της ΕΕΕ- πρώην ναυτιλιακές χώρες όπως η Αγγλία και η Νορβηγία που με ορισμένους νόμους που ψήφισαν, ελαφρά τη καρδία, έχασαν τη ναυτιλία τους».

Να μην ξεχάσουν εκεί στο επιτελείο, να ράψουνε βαθιές τσέπες (κατά προτίμηση μέχρι τον αστράγαλο), μην τυχόν και χυθούν έξω τα λεφτά που θα μαζέψουν απο τους καραβοκύρηδες. Ας πάρουνε και το μύνημα και μερικοί άλλοι... που έρχονται με φόρα.

Link to comment
Share on other sites

Συνελήφθη για εκβιασμό ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Χάρης Τομπούλογλου | ANTINEWS

ουτε που ηξερα οτι υπαρχει τετοιο επιθετο, τοσο καιρο το ειχα βαλει στο ονοματεπωνυμο μου στο steam, - ετσι για το τυπικο - φανταζομαι γελιο που θα ριχνανε στην ταγματικη αναφορα οποτε παρουσιαζοτανε :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Συνελήφθη για εκβιασμό ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Χάρης Τομπούλογλου | ANTINEWS

ουτε που ηξερα οτι υπαρχει τετοιο επιθετο, τοσο καιρο το ειχα βαλει στο ονοματεπωνυμο μου στο steam, - ετσι για το τυπικο - φανταζομαι γελιο που θα ριχνανε στην ταγματικη αναφορα οποτε παρουσιαζοτανε :hehe:

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι (αν υπηρέτησε) εμφανιζόταν στην αναφορά;

Link to comment
Share on other sites

Εταιρείες διοικούν το μεγάλο συνασπισμό του Βερολίνου - INFOWAR

Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των ισχυρότερων επιχειρήσεων του γερμανικού κεφαλαίου είναι ο μεγάλος συνασπισμός που δημιούργησαν χριστιανοδημοκράτες και σοσιαλδημοκράτες στη Γερμανία.

Εκτός από τη συνεχή προσπάθεια επέκτασης του οικονομικού Ράιχ σε βάρος της περιφέρειας της ευρωζώνης, η Ανγκελα Μέρκελ έχει λάβει πλέον σαφείς εντολές να πραγματοποιήσει μια κατά μέτωπο επίθεση σε βάρος των Γερμανών εργαζομένων.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό Σπίγκελ, τα λόμπι των μεγαλύτερων γερμανικών πολυεθνικών καθόρισαν μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες των προγραμματικών δηλώσεων που κατέθεσαν τα δυο κόμματα για το σχηματισμό του συνασπισμού. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που καθυστέρησαν να μπουν οι τελικές υπογραφές καθώς στελέχη μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών αλλά και επιχειρήσεων από τους κλάδους της ενέργειας, της φαρμακοβιομηχανίας κτλ έστελναν καθημερινά διορθωτικές επισημάνσεις στους πολιτικούς του CDU και του SPD. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ενεργειακός κολοσσός RWE, ο οποίος τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί την Μέρκελ απροσχημάτιστα σαν «νταβατζή» στις σχέσεις του με ξένες κυβερνήσεις, είχε δημιουργήσει ένα «κέντρο επιχειρήσεων» στο οποίο στελέχη και αναλυτές παρακολουθούσαν και παρενέβαιναν επί 24ωρου βάσεως στις συνομιλίες για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Ανάμεσα στις σημαντικότερες αλλαγές που κατάφεραν να επιβάλλουν τα λόμπι των γερμανικών εταιρειών ήταν να αυξηθούν οι άμεσες και έμμεσες κρατικές επιδοτήσεις στις ιδιωτικές εταιρείες παραγωγής ενέργειας και να επωμιστούν οι φορολογούμενοι την προσυμφωνημένη αποσυναρμολόγηση των πυρηνικών εργοστασίων. Το μόνο λόμπι που έδινε μάχη για να μην υπάρξει καμία αλλαγή ήταν αυτό των μεγάλων τραπεζών, που προφανώς πιστεύει ότι το καθεστώς που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις του Γκέρχαρντ Σρέντερ και της Άγκελα Μέρκελ είναι τόσο προνομιακό για τα συμφέροντά τους που δεν επιδέχεται βελτιώσεων.

Link to comment
Share on other sites

Είναι συνηθισμένο τέτοια εποχή να μπαίνουν παρόμοια βίντεο,αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται την βοήθειά μας όλο τον χρόνο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xT2aez-XmnQ]Bittersweet Christmas celebrations in typhoon-ravaged Tacloban - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.