Jump to content



Λεω να αλλάξω κουτί...


Trooper

Recommended Posts

Μιας και το ψιλοβαρέθηκα το PC60, το έχω και κανα χρόνο ίσως και παραπάνω, ελεγα να κοιτάξω για ένα κουτάκι, λίγο μεγαλύτερο, λίγο πιο cool, λίγο πιο εμφανίσιμο κλπ.

Το καινούριο της Thermaltake wingo V μου αρέσει αρκετά αν και δε το έχω δει απο κοντά ακόμα για να εκφέρω άποψη.

Εχει κάποιος να μου προτείνει κάτι ? Αυτή τη φορά λέω να πάρω κάποιο κουτί με χρώμα, είτε μάυρο είτε μπλέ είτε κάτι άλλο. Το αλουμίνιο το έχω βαρεθεί...

Ίσως, λέω ίσως, να μπεί κάποιο watercooling, αλλά μάλλον λέω να χτυπήσω το Zalman Resarator 1. Ακόμα στο ψήσιμο είμαι :inlove:

Ολες οι προτάσεις δεκτές :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Εγω φιλε μου θα σου προτεινα να κοιταξεις τα κουτια της casetek.δεν ειναι εφετζιδικα και απο ποιοτητα κατασκευης αλλα και απο χρησιμοποιηση χωρου και θερμοκρασιες εχω μεινει με ανοιχτο το στομα.

προσωπικα εχω το midi server casetek 1018S απο τον οκτωβρη...η καλυτερη επιλογη που εχω κανει εδω και πολλα χρονια σις αγορες μου.

το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι ειναι αρκετα βαρυ.(καπου 18κιλα αν θυμαμαι ισως και λιγοτερο).

εμφανισιακα ειναι ενα πολυ σοβαρο κουτι με αρκετο στυλ και χωρις πολλα παραπανισια εφε οπως τα X aser που προσωπικα τα θεωρω αν οχι μαπα τουλαχιστον πολυ χειροτερα απο το δικο μου.Θα σου στειλω και 2 φωτο σε λιγο για να παρεις μια γευση.

Link to comment
Share on other sites

εχει 65 εκατοστα υψος και 75βαθος.το δε πλατος ειναι περι τα 24εκατοστα.απο αποψη χωρου εμενα με καλυπτει αριστα.

ο χωρος για τους δισκους ψυχεται ιδανικα.γενικοτερα η ροη ειναι πολυ υψηλη και ειδικοτερα εαν χρησιμοποιησεις σωστα τα 80αρια(2 πλαι 2πισω 1 πανω 2 μπροστα.εγω βαζω απο τα 2 μπροστα στους δισκους βγαζω απο το 1 πισω και απο το τροφοδοτικο.εχω κλεισει τα πλαινα και το επανω ωστε να ειναι πιο ευκολη η κινηση εισοδος κρυου απο μπροστα χαμηλα και εξοδος ζεστου απο ψηλοτερα πισω.η θερμοκρασιες που εχω σε δωματιο 24βαθμων ειναι με σενσορα απο το aerogate 31βαθμοι.ολα ειναι υπερβολικα ησυχα καθως τα δουλευω ολα στο ρελαντι.

απο ηχομονωση ειναι πολυ καλο.

το μονο που δεν με ευχαριστησε ειναι το μπλε πλαστικο στερεωσης των 2 πλαινων 80αριδων το οποιο βεβαια ειναι κουμπωτο και βγαινει.επισης εξοικονομησα πολυ χωρο βγαζοντας αυτο αλλα και την ειδικη θηκη για ακομα 2δισκους.επισης εβγαλα και τα καλωδια που συνδεουν με την μητρικη τα 2usb,1firewire,1mic,1aux στο πανω μερος και εβγαλα επισης και αλλο ενα καλωδιο που χρησιμοποιουσε ως αισθητηρας που ειδοποιει για το ανοιγμα της πλαινης πορτας.

Link to comment
Share on other sites

εαν θες να κανεις μια καλυτερη συγκριση σου λεω οτι η οθονη που βλεπεις διπλα ειναι η 17αρα της Eizo....το βαθος ναι ειναι 70-75εκατοστα.δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω οτι ειναι σιγουρα καπου εκει.

μην ξεχνας οτι προκειται για midi server κουτι για αυτο και ειναι τερας......

παντως εχω μεινει πολυτα ευχαριστημενος.απο οτι καταλαβα ο συνδυασμος μπλε μαυρου πρεπει να σου αρεσε...εγω το βρισκω πολυ κομψο κουτι.....

προσεξε ακομα καλυτερα τις φωτο 2-3 και θα καταλαβεις για τι τερατακι σου λεω.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 18:07]

Κοιτα κ τα μεγαλα Chieftec (σαν αυτο που εβαψε ο Κοπρ). Ειναι μεν βαρια, αλλα απο θεμα λειτουργικοτητας, μαμανε κ δερνουν....

Συμφωνω... Εχω το μαυρο της Chieftec και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος... Ειναι λιγο βαρυ (15κιλα, αδειο απο hardware) αλλα δεν χρειαστηκε ποτε να το μεταφερω... Λογω μεγεθους (εχω το tower με τα 4 drive bays) βοηθαει στην θερμοκρασια, τα παντα μπαινοβγαινουν ευκολα και εχει και ενα καλουτσικο τροφοδοτικο που καλλιστα μπορεις να το χρησιμοποιησεις για εφεδρικο ή να τροφοδοτεις με αυτο μονο τα fans σου... Μπαινει και παραθυρακι χωρις να παιδευεσαι (το παιρνεις ετοιμο)...

post-832-1416070889,7758_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.