Jump to content



EA Challenge 2


dfk_7677

Recommended Posts

109347.jpg

Το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Φεβρουαρίου θα γίνει στον τέταρτο όροφο του καταστηματος Metropolis (Πανεπιστημίου 54) το 2ο EA Challenge .

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να διαγωνιστείτε στο FIFA 11 και στο NFS Hot Pursuit, αλλά και να πάρετε μια γεύση από τους επερχόμενους τίτλους της Electronic Arts. Σε αυτούς περιλαμβάνονται το Shift 2 Unleashed, το Crysis 2, το Bulletstorm και το Battlefield 3.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής του Dead Space 2 (που έχει ήδη κυκλοφορήσει), αλλά και πιθανόν η δοκιμή του Bulletstorm 2 μέρες πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο EA Challenge εδώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια του EA Challenge και του Community Day θα παρουσιαστεί το Crysis 2 για Playstation3 ένα μήνα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι θα παρουσιαστούν και τα Shift 2 Unleashed – η συνέχεια του Need for Speed ™ Shift - Dragon Age ΙΙ και Bulletstorm. Μπείτε τώρα στο www.eachallenge.gr, δηλώστε συμμετοχή και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες!

Link to comment
Share on other sites

ESL: Community Day παράληλα με τα Tournaments - News - EA Challenge - Greece - ESL - The eSports League

Με 2 λόγια στο EA Challenge θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Dragon Age 2 (PC), Shift 2 Unleashed (PC,PS3), Bulletstorm (Full game) και Crysis 2 (PS3).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.