TreckeR Posted May 1, 2004 #1 Share Posted May 1, 2004 Θελω να παρω καινουργιο cpu και λεω να παρω prescott 2.8 γιατι ειδα σε διαφορα forums οτι clockαρει αβερτα.Εχω υδροψυξη(thanx to eleven) οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα με θερμοκρασιες ετσι?Απο μητρικη εχω την Asus P4P800 deluxe που λεει οτι υποστηριζει τον prescott.Tι stepping κυκλοφορει τωρα?Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Posted May 1, 2004 #2 Share Posted May 1, 2004 Τo stepping για prescott ειναι ενα το C0. Και δε λεει και πολλα. θα προτιμουσα Northwood ομως περιμενε να δουμε και D0 φαινεται να εχει προδιαγραφες.οσο για μητρικη καλα ειναι αν και ισως P$C800 θα ηταν καλυτερα..Ολες υποστηριζουν τον Prescott ειδικα τον D0 που εχει και χαμηλοτερη καταναλωση ισχυος.ι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted May 1, 2004 #3 Share Posted May 1, 2004 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3246για κοιτα και αυτο......ειναι το θρεντακι του φιλτατου καλλιλεο με την εμπειρια του απο τον D0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreckeR Posted May 1, 2004 Author #4 Share Posted May 1, 2004 Το D0 ηρθε ελλαδα?Αν ναι ελπιζω να το γραφει καπου πανω στο κουτι ναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreckeR Posted May 3, 2004 Author #5 Share Posted May 3, 2004 Βρηκα το εξης stepping SL79K σε prescott.Ειναι καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted May 3, 2004 #6 Share Posted May 3, 2004 Ειναι το κλασικο που κυκλοφορει. Οχι απο τα καινουρια steppings, δεν ειναι D0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreckeR Posted May 3, 2004 Author #7 Share Posted May 3, 2004 Αν η διαφορα ειναι στις μικροτερες θερμοκρασιες δεν με πειραζει τοσο αφου εχω υδροψυξη.Υπαρχουν αλλες διαφορες στο D0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.