Jump to content



Ebay και παραγγελια inverter για laptop


qbiefox

Recommended Posts

Οντας ασχετος απο ebay, θελω λιγο την βοηθεια σας για να κανω μια παραγγελια. Paypal και λοιπες ιστοριες τα εχω κανει ολα, μενει μονο η επιλογη του seller. Θελω να αγορασω ενα inverter για ενα παλιο Toshiba laptop. Πανω του γραφει Tamura HBL-0284. Εχω βρει τα ακολουθα :

hbl-0284 items - Get great deals on Computing items on eBay UK!

Κλεινω προς τους 3 τελευταιους, καθως θελω καταρχας καινουριο και επισης, ελεγα να προτιμησω seller εντος ΕΕ. Και εξηγουμε : Πριν απο την παραγγελια που προκειται να κανω, το παρειγγειλε ενας φιλος για μενα απο Hong Kong. Μετα απο 2 μηνες αναμονης, επικοινωνησαμε με τον seller και προτεινε να μας το ξαναστειλει. Περασε αλλος 1.5 μηνας και το δεμα δεν εφτασε ποτε, οποτε και ζητησαμε refund.

Ποιον να επιλεξω? (και γιατι?)

Link to comment
Share on other sites

τα πάντα απο όπου και εάν παραγγείλω απο το e-bay εντος 2 εβδομάδων το πολύ είναι σπίτι μου .

Παρήγγειλα κάτι Genuine πράγματα για την μηχανή μου με όγκο αρκετό,και μου ήρθαν σε 9 ημέρες. απο τις φορές που έμεινα εκπληκτος.

Εαν δω οτι σε 2 εβδομάδες δεν έχει έρθει πάω σε Refund Και τελος .

Δεν μου εχει συμβει ποτε :T:

Link to comment
Share on other sites

απο εδώ είναι καλύτερα προσωπική μου άποψη.

hbl-0284 items - Get great deals on Computers Networking items on eBay.com!

To 1o ειναι used, και το 2ο στελνει μονο usa... Τελικα πριν παραγγειλω, κανονισα να περασω απο το σπιτι του fragma να δοκιμασω το δικο του, και αν μου κανει να ξεμπερδευω :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.