Jump to content



Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3


hayabusa

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Κάτσε ρε man, όχι be cool,

Εδώ και ένα μήνα κοντά έχει κολλήσει. Συνεννοηθείτε να προχωρήσει, οι προηγούμενοι δεν το κρατούσαν πάνω από μια-δυό μέρες οπότε είναι άδικο για αυτούς που τρέχανε σαν μλκες.

Και είναι αρκετά άτομα που το πλήρωσαν και δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα. Καλά αρχίσαμε μη τα χαλάσουμε τώρα.

Πάντα φιλικά :)

Link to comment
Share on other sites

Καλα λεει ο [MENTION=9685]Jerry007[/MENTION] Τους πρωτους τους τρεχατε και αν το κραταγε κανεις 2η ή 3η μερα, ξεκιναγατε γκρινια. Τωρα relax και be cool... Εγω ειμαι αντιθετος και στα 2. Ουτε πρεπει να αφηνουμε 1 μερα στον καθενα, αλλα ουτε και μια βδομαδα (απο την στιγμη που το θελει και αλλος μετα). Εγω προσωπικα εχω συμμετασχει χωρις να το χρειαζομαι αμεσα, απλα για να υπαρχει η δυνατοτητα στο μελλον. Οποτε δεν το θελω ακομα...

Link to comment
Share on other sites

Nαι παιδια, απλα να υπαρχει ισορροπια.. Να κανουμε ολοι τη δουλεια μας και να εξυπηρετηθουν ολοι και ας πει καποιος εδω στο θεμα, ξερετε παιδια χρειαζομαι μια δυο μερες παραπανω, δε νομιζω να του αρνηθει κανεις.. Ολα θα γινουν, απλα στοιχειωδη ισορροπια να χουμε..

Και μονο οπως ειπαμε μια φωτογραφια των πραγματων και αναφορα οτι ολα ειναι οκ καθε φορα, και αν καποιος ρυθμισει πλασμα η γενικα τηλεοραση ας φτιαξει αν μπορει ενα μπουσουλα και για τους επομενους να ειναι προετοιμασμενοι να ξερουν τι θα κανουν, πιστευω θα βοηθησει πολυ αυτο, και σιγουρα θα βοηθησει και στους χρονους εξυπηρετησης..

Link to comment
Share on other sites

να επιβεβαιωσω εγω οτι προχθες παρελαβα το εργαλειακι απο τον theblade και εχθες το εδωσα στον armageddon που μενει διπλα μου μιας και εγω εχω ακομη εξεταστικη! λογικα την δευτερα θα μπορω να ασχοληθω με το καλιμπραρισμα! μεσα στο κουτι εγω παρελαβα και παρεδωσα : τον αισθητηρα, 1 cd λογισμικου με το serial number του, ενα βελουδινο πανακι, manual και βεντουζακι! ολα μεσα στο κουτι του spider! φωτο ξεχασα να τραβηξω γιατι οπως το πηρα στη σακουλα, αμεσως το εδωσα! armageddon αν μπορεις ποσταρε μια φωτο να ημαστε καλυμμενοι! επειδη εγω θελω να καλιμπραρω και lcd τηλεοραση και led και plasma... ποιος εχει το αρχειο blue ray να του δωσω σκληρο δισκο να μου το περασει? και οποιος εχει καλιμπραρει τηλεοραση και κυριως plasma ας ποσταρει εναν οδηγο να εχουμε ενα μπουσουλα! ετσι θα τελειωνουμε ποιο γρηγορα αλλα και το μηχανηματακι θα αλλαζει χερια πιο γρηγορα!

edit: mpilias που στο περιστερι εισαι? παιζει αυριο το πρωι να ανεβω ανθουπολη! στηλε pm!

Έγινε επεξεργασία από redbighunter
Link to comment
Share on other sites

επιβεβαιώνω τον redbighunter για τα πράγματα της συσκευασίας... εγώ τελείωσα ...

πως κρατάω το αρχείο ώστε όταν κάνω φορματ να περάσω το πρόγραμμα και μετά το αρχείο και να είμαι κομπλέ ?

redbighunter όποτε μπορέσεις :mobile1: για να το πάρεις ...

Link to comment
Share on other sites

redbighunter sorry mate δεν το ειδα στις 24 το μηνυμα..

Αν το εχεις ακομα μπορεις να ρθεις ενα απογευματακι οποτε θελεις να στο δωσω..

Περισσοτερα με πμ..

Και οποιο αλλο παιδι ας μου στελνει και πμ για να μην περναει ο καιρος, για να ειμαστε σιγουροι οτι θα το δω, δεν το παρακολουθω καθε μερα το θεμα γι αυτο..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.