Jump to content



Ετοιμαστείτε για το… Dirt Burns Rally!


Trespassing Bitch

Recommended Posts

Όλοι ξέρουμε ότι κανένα rally game δεν μπορεί να πλησιάσει, ούτε στο ελάχιστο, το εκπληκτικό Richard Burns Rally της Warthog. Και όλοι μας ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε ένα sequel του. Δεδομένης της κατάστασης όμως και της ανοιχτής αρχιτεκτονικής του πασίγνωστου Dirt της Codemasters, ένας χρήστης ονόματι Saif αποφάσισε να το mod-άρει, να του πετάξει τα μάτια έξω και να μας κάνει όλους να παραμιλάμε. Παρόλο που το mod δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα gameplay βίντεο με μερικές από τις βελτιώσεις στον ρεαλισμό που προσφέρει το εν λόγω mod. Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε εδώ. Κατεβάστε την Beta έκδοση από εδώ!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GKseyeKW4QE&feature=player_embedded]YouTube - Dirt Burns Rally Mod Alpha v4 - WRC Compilation Mix[/ame]

αρθρο/νεο απο john2 εκ του insomnia/game20.gr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.