Jump to content

γερασμενος palomino επανηλθε δριμητερος

cattino

Recommended Posts

εχω εναν πεθαμενο παλομινο 2400+ και ειπα να τον αναστησω!!!! τον πηγα στα 2400Mhz σε ενα DFI Lanparty ομως δεν ειναι σταθερος!!! βασικα τον γουσταρω γιατι εχει τρελιαρικο multiplier (15)!!! καμια ιδεα για σταθεροτητα στο συστημα!!! το voltage αποριπτεται!!! επισης δεν εχω σκοπο να κατεβασω το multiplier!!!:nuke:

Κοιτα φιλε καττινο.

Κατ'αρχας καλως ηρθες στο thelab.

Οταν λες καμια ιδεα για σταθεροτητα και αποριπτεις την βασικη(που ειναι το voltage) τι απαντηση περιμενεις να παρεις?

Το multi δεν μπορω να βρω κανεναν λογο για να το κατεβασεις. Εκτος αν θελεις να ανεβασεις το FSB οποτε να εισαι στα ιδια MHz.

ο πυρηνας ειναι Thoroubred και το voltage το πηγα μεχρι 2 αλλα και παλι μπαινει στα windows απλα μολις κανω κατι οπως NFS underground πεταει μπλε οθονη! τις μνημες τις εχω να τρεχουν στο SPD, το FSB το πηγα σιγα σιγα 160! βασικα αφτο που ροταω ειναι να μου πειτε τροπους οπως καποιο mod επισης σκεφτομαι να ξεκλειδωσω τον επεξεργαστη απλα ο στοχος μου ειναι τα 2400Mhz και αφου τον πετυχα χωρις να το κανω δεν τρελενομαι αν ομως το να χαμηλωσω το multiplier και να ανεβασω fsb θα τον κανει πιο σταθερο. γιατι οχι;

Βρες πρώτα που πάει ο επεξεργαστής και παίζεις μετά με το fsb, να ξέρεις και τι σου γίνεται. Από τι κρασάρει κλπ.

Αντε να παει 30 με 60 Mhz παραπανω. Λεω μηπως και αν κατεβασω το multiplier και ανεβασω το fsb. Ειδα ενα αλλο παληκαρι εδω που τον εχει 12x200 και ειναι σταθερος γι΄αυτο το λεω!:nuke:

To οτι ενα παλικαρι τοον τρεχει εκει σημαινει τα εξης

1)Εχει καλο κομματι , καλη ψυξη δινει τα βολτακια του

2)Ο δικος σου δεν ειναι απαραιτητο να παει τα ιδια

3)Μπορει και να λεει ψεμματα....

Ρε Kaynd εχεις καμια ιδεα; αμα το κανω 12x200 και εγω λες να ειναι σταθερος; πες μου τιμε; voltage! και εγω Ζωγραφου μενω! αμα γουσταρεις να βρεθουμε να με βοηθησεις να τον ξεκλειδωσω!!

Vagouridis εχουμε Volcano11 και mobo σχεδον ισοδυναμα το δικο του ισως να ειναι λιγο καλητερο! αλλα και τα 2 ειναι για overclocking! στο κουτι εχω 3 ανεμιστηρες και το mobo εχει και στο north και στο southbridge παθητικη ψυξη αλλοι 2 ανεμιστηρες θα τοποθετηθουν συντομα! Για τον Kaynd λεω!!

Πυρίτιο είναι ό,τι θέλει κάνει.. Επεξεργαστές ίδιου step, με ίδια εβδομάδα παραγωγής και παραπλήσια serial μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση σε overclock. Μη κοιτάς τόσο τα overclock άλλων, ο δικός μου κλοκάρει στα 2600 αλλά με νερό και 1.9 και είναι κουφός μετά τα 1.9. Αυτό δε σημαίνει τίποτα για άλλους 2400+.. Βρες τα όρια του δικού σου επεξεργαστή και μετά μπες στη διαδικασία της σύγκρισης. Για την ιστορία, οι 2400+ δεν ήταν τόσο καλοί σε overclock, αν πιάσεις σταθερά (βράχος όμως) με volcano 11 περι τα 2300, να είσαι ικανοποιημένος

Αρχική απάντηση από cattino [Χθες, στις 17:16]

Αντε να παει 30 με 60 Mhz παραπανω. Λεω μηπως και αν κατεβασω το multiplier και ανεβασω το fsb. Ειδα ενα αλλο παληκαρι εδω που τον εχει 12x200 και ειναι σταθερος γι΄αυτο το λεω!:nuke:

που'σαι Σηφη,παλικαρι.....:worship: αλλαξε cpu ρεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στα 2200 ειναι ΒΡΑΧΟΣ!!!!!! Εγω θελω 2400 ομως!! τι να κανω!! ειμαι κολλημενος!!! Πανουλη στην λεω ανοιχτα!! XH-73. πουθενα!! Πουλα την ΕΙΖΟ τωρα που ειναι ακομα καινουρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.