Jump to content



9800+blok+καταστροφη


zyx

Recommended Posts

παιδια θελω τη βοηθεια σας σε ενα ζητημα. δοκιμαζα μια 9800 με πυρηνα xt

δεν την δοκιμασα με την μανησια ψυκτρα. εβαλα κατευθιαν το blok. πηγα να δω ο καημενος που παει ο πυρηνας. βαζο ati tool κολαει στα 394!!!! λεω δεν παμε καλα θα μας τρελανη. βαζο 410 και τρεχο nature στο 3dmark 2003 εκει που βλεπω οτι δεν εχει κανενα λαθος η καρτα. μπαμ παρτο συστημα κατο κατευθιαν το εκλεισε ουτε restart ουτε πεταγμα στα win. τι γινετε ρε συ λεω. το αναβο ξανα. μπενω βιος μπαμ ξανα. ααααααααααα. τι πεζει. τελος παντον ξεσφιγκο λιγο το μπλοκ. και μετα πολα ενο η καρτα διχνι πολυ καλη εξακολουθη να με πεταει. μεχρι που εβαλα την μανησια ψυκτρα και ολα τζετ. υπαρχη περιπτοση απο σφηξιμο του μπλοκ να γινετε αυτο. γιατι εγω αυτο πιστευο τι αλλο μπορει να φταει?

το μππλοκ δεν εσταζε. επρεπε να το χαλαροσο κιαλλο να δω αλλα την εδωσα την καρτα στον φιλο μου. τι παιζει ρε παιδια? γινετε να πιεζετε απο το μπλοκ και να κανει σατ νταουν?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Θοδωρα παρατα το , το αθλημα δεν σε θελει , ριξτο λιγο εξω ριξτο λιγο στα τυχερα παιγνια ασε το oc:P

Και εχω μια τριαδα για αυριο Zyx.........Τσιμεντο!!

Link to comment
Share on other sites

σιγουρα περναο τις χειροτερες μου στιγμες. και το σκευτομε σοβαρα να αποχορησο απο την ενεργο δραση. αλλα επειζητο μια βοειθια στο προβλημα μου. παρακαλο ζηταο τη βοιθια σας

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να είναι απο το σφύξημο (λολ) γιατί εχώ τον πυρήνα της δικιάς μου τον έχω σαρδελοποιήσει απο το πολυ το σφύξημο.κοίτα ΜΗΝ τυχόν βραχυκυκλώνει κάτι απο τις βίδες ή άν ακουμπάει το μπλόκ στους πυκνωτές του πυρήνα της κάρτα,αυτούς τους μικρου΄ς γύρο απο το gpu..

Καλή τύχη:T:

Link to comment
Share on other sites

Μην μασάς Θοδωρή, κάποιες στιγμές τα μηχανήματα μας κοροϊδεύουν , όταν το ξαναδοκιμάσεις μπορεί να μην σε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα,

Αλλά πάντα με καθαρό μυαλό :)

Link to comment
Share on other sites

κατα τι γνωμη μου ΜΟΝΟ απο shortcircuit μπορει να γινεται.

Αν ηταν απο σφιξιμο θα ειχε γινει ζημια (cracked pcb) kai ουτε με μαμισιο θα δουλευε.

Δοκιμασε λιγη χαρτοταινια στα γυρο εξαρτηματα μη τυχον και ακουμπαει καπου.;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.