Jump to content



help σε "εγκατασταση" του Premium add on του SBS2011


SlotKiller

Recommended Posts

Προσφατα αγορασα εναν dell R710 και για OS διαλεξα το νεο sbs2011 και πηρα και το add on γιατι ηθελα sql και το hyper-v για μελλοντικη χρηση.

Μιας και δεν ειχα πολυ χρονο λογο δουλειας, εστεισα το sbs2011 ωστε να μπορω να κανω file sharing και θα εβαζα καποια αλλη στιγμη το premium, μιας και ειχα διαβασει απ την ms οτι μπαινει οποια στιγμη θελεις.

Αυτη η στιγμη ηρθε... αλλα ακομα ψαχνω το πως θα το βαλω καθως εχω ενα dvd που λεει windows server 2008 R2 και ενα για τον sql.

Βαζω το πρωτο dvd και παει να μου κανει κανονικη εγκατασταση server 2008 R2...

To εψαξα στο net αλλα δε βρηκα καποια πληροφορια που θα με βοηθησει πολυ. Διαβασα αυτο εδω: SBS 2008 and Virtualization - The Official SBS Blog - Site Home - TechNet Blogs

και ξενερωσα καθως λεει ουτε λιγο ουτε πολυ οτι δεν μπορω να βαλω το hyper-V στον sbs.

Δηλαδη πρεπει να το φορμαρω παλι και να βαλω τον 2008R2 και πανω σε αυτο τον sbs σε virtual περιβαλον??

Οι απαιτησεις μου δεν ειναι πολλες (3-4 χρηστες).. και σκεφτομουν για αρχη να βαλω sql, hyper-v (απλα να υπαρχει) και το 3cx πανω στο ιδιο instance (τον sbs2011 δλδ)...

Καποια γνωμη? Γινεται να τα βαλω ολα σε ενα instance sbs2011 ή να μην κανω ονειρα??:wall:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.