Jump to content



Ζητούνται παλιοί υπολογιστές για έρευνα


Mvp

Recommended Posts

Καλησπέρα,

πραγματοποιώ έρευνα :rubik: σε κάποια θέματα σχετικά με clusters και cloud systems. Θα ήθελα να βρω 2-3 παλιούς υπολογιστές για να μπορέσω να στήσω ένα μικρό cluster και να κάνω κάποιες δοκιμές στο σπίτι στη λειτουργία των αλγόριθμων που έχω ετοιμάσει γιατί δεν έχω εύκολη πρόσβαση στο Blade του εργαστηρίου (και σιγά μη με αφήσουν να του πειράξω τον πυρήνα)

Παρακαλώ λοιπόν αν έχετε σε κανά πατάρι τίποτα pentium 2 ή pentium 3 (ή και πιο καινούργιο αν περισσεύει) που πάει για πέταμα, να μου τον παραχωρήσετε και θα σας βάλω στις ευχαριστίες στην εργασία μου (χεστήκατε :slap: θα μου πείτε αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω κάτι:hang3:)

Συγνώμη αν δεν επιτρέπονται τέτοιες αγγελίες αλλά δεν είδα κάποια απαγόρευση στους κανονισμούς

Ευχαριστώ πολύ

ΥΓ: Αθήνα ε; Το ξέχασα...

Link to comment
Share on other sites

Αν αναλαβεις τα εξοδα, να σου στειλω έναν Ρ3 με μητρικη, μνημες, τροφοδοτικο, vga, lan και (μαλλον) σκληρο. Κουτί θα βρεις εσυ. Με ΕΛΤΑ πόρτα-πόρτα, χρέωση δική σου, οπερ σημαίνει οτι δεν τίθεται θέμα κέρδους απο εμένα. Κάνα 10ευρω κάνει η μεταφορά. Αν σε ενδιαφέρει, στείλε πμ.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένω λίγες μέρες μπας και βρεθεί κάτι από Αθήνα! Ούτως ή άλλως δε θέλω κουτιά, σε στοίβα στη βιβλιοθήκη θα τα βάλω...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν έχω αυτά αν σε ενδιαφέρουν και μπορείς να ρθεις κοντά στο σπίτι μου (κοντά στο σταθμό μετρό κατεχάκη)

mobo p6lx-a+ (1xagp 2χ, 4xpci, 3xisa slots, 2xusb) και έχω και manual

cpu pentium 2 333Mhz

sound card soundblaster live (pci)

hdd seagate 6.4gb ide

ram 3x128mb sdram dimm 133Mhz

modem isdn εσωτερικό tornado isdn 128 (pci)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.