elvish Posted May 15, 2004 #1 Share Posted May 15, 2004 Με αυτον τον επεξεργαστή : CPU Intel P4 3,0 GHz FSB 800 Prescottποιά κατα την γνώμη σας θα ήταν η πιο αξιόπιστη μητρική?(150ευρω μαξ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted May 15, 2004 #2 Share Posted May 15, 2004 Asus P4P800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Posted May 15, 2004 #3 Share Posted May 15, 2004 Αμπιτ ic7 αν και το asus ειναι κορυφαια επιλογη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Posted May 16, 2004 #4 Share Posted May 16, 2004 abit ic7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted May 16, 2004 #5 Share Posted May 16, 2004 Asus P4P800 η και την C800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Posted May 16, 2004 #6 Share Posted May 16, 2004 Δεν μπορω να καταλαβω βρε Παρη γιατι επιμενεις συνεχεια με ασους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted May 16, 2004 #7 Share Posted May 16, 2004 Επιμενω διοτι περα απο το παιξιμο στο vcore δεν εχει τα προβληματα που μπορεις να συναντησεις σε αλλες μητρικες .Μιλαμε για καταστασεις out of the box.Απο την αλλη εχωντας δει ασυμβατοτητες της αμπιτ και περιεργα πραγματα οσο ανεβαινει το fsb δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μπορω να την προτεινω.Ασε που το αμπιτ ειναι και περιεργο και επιλεκτικο με τις μνημες .Απο εκει και περα εαν καποιος εχει την διαθεση να το μονταρει να βρει καλες μνημες ειναι οτι πιο γρηγορο υπαρχει δεν αντιλεγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Posted May 16, 2004 #8 Share Posted May 16, 2004 Οταν λες ασυμβατοτητες τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted May 16, 2004 #9 Share Posted May 16, 2004 ο 5/4 λειτουργει κανονικα?Οι μνημες του κιλου παιζουν κανονικα?Πανω απο ενα φσβ βγαζει prime?Ποσο φσβ πιανει χωρις μοντ σταθερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted May 16, 2004 #10 Share Posted May 16, 2004 Εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας, αν δε θέλει να το πολυψάξει το θέμα πάει στο Asus... αν πάλι θέλει να ασχοληθεί το Abit θα του δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Posted May 16, 2004 #11 Share Posted May 16, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis ο 5/4 λειτουργει κανονικα?Οι μνημες του κιλου παιζουν κανονικα?Πανω απο ενα φσβ βγαζει prime?Ποσο φσβ πιανει χωρις μοντ σταθερα? Μεχρι 285 ναι κανονικα,του κιλου μια χαρα αν δεν πειραξεις το game acc,,το πριμε που λες πρωτη φορα του ακουω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted May 16, 2004 #12 Share Posted May 16, 2004 Shido όλες την ίδια συμπεριφορά έχουν ? ic7 ic7-g ic7 max3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Posted May 16, 2004 #13 Share Posted May 16, 2004 Iδιες μητρικες ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted May 16, 2004 #14 Share Posted May 16, 2004 Δεν καιγονται πιο ευκολα oι Αbit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Posted May 16, 2004 #15 Share Posted May 16, 2004 Αρχική απάντηση από soki Δεν καιγονται πιο ευκολα oι Αbit? Οut of the box? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted May 16, 2004 #16 Share Posted May 16, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Μεχρι 285 ναι κανονικα Ξερω ηδη 3 μητρικες που μαξ να πανε 273 και να ειναι σταθερες σταθερες.Αρχική απάντηση από Shidokanjohn του κιλου μια χαρα αν δεν πειραξεις το game acc, δεν το νομιζω ακομα και αυτο.Η εμπειρια μου αλλα εδειξε και εδειξε οτι τελικα τα καλα τα νουμερα τα παιρνεις εαν τα ενεργοποιησεις αυτα.Αρχική απάντηση από Shidokanjohn το πριμε που λες πρωτη φορα του ακουω εγω. ΠΡωτη δευτερη σιντο εχω φιλο που μου το επιβεβαιωσε οταν πηρε τον δικο μου επεξεργαστη και τον εβαλε πανω.Δυστηχως οταν μιλαμε για απροβληματιστες μητρικες μην συγκρινεις με αυτα που ειδες εσυ , διαφορετικες κατασστασεις και διαφορετικη αντιληψη για το τι ειναι σταθεροτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Posted May 16, 2004 #17 Share Posted May 16, 2004 Το ποσο σταθερος ειμαι το ξερω μονο εγω φιλε Βαγκ δυστυχως ,και δεν μπορω να σε πεισω για το αντιθετο.Τωρα ενα μηχανημα που παιζει ολα τα παιχνιδια και δουλευει απροβληματιστα 24/7 δεν θεωρειτε σταθερα σηκωνω τα χερια ψηλα...Οπως λες και πιο πανω δεν νομιζεις αρα δεν ξερεις γιατι δεν ειχες προσωπικη επαφη με την συγκεκριμενη μητρικη..Οσο για το πριμε ακομα δεν καταλαβαινω...τι και αν πηρε δικο σου επεξεργστη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted May 16, 2004 #18 Share Posted May 16, 2004 Το ποσο σταθερος εισαι το ξερεις εσυ και κανενας αλλος , συμφωνω αλλα μην ξεχνας οτι στην μητρικη σου εχουν γινει πολλα μοντ , υπαρχει ενα προμιε σωστη τροφοδοσια ....Τα παραπανω δεν μπορει να τα εχει ο καθενας που θα παρει την μητρικη.Για αυτο που λεω με τον επεξεργαστη ας το αναπτυξω λιγο παραπανω μπας και καταλαβεις τι σου λεω . Π4 2.4 πανω στο αμπιτ πανω απο ενα φσβ ειχε προβληματα σταθεροτητας με 5/4 ( και δεν λεω για πανω απο 285) μπηκε σε ασους ολα καλα με το φσβ μην σου πω που εφτασε.Ο δικος μου 2.6 με 1.6 σταθερα ηταν στα 276 φσβ πριμε ολα διπλα τριπλα....Μπηκε σε αμπιτ καπου στα 270 φσβ αρχισε να μην βγαζει πριμε , οσο ενδεικτικα και να ειναι ολα αυτα κατι δειχνουν.Τωρα εαν ειχα προσωπικη επαφη ασε με να το ξερω καλα εγω και μονο εγω , προσωπικη επαφη οχι εκτενη ειχα και με μαξ 3 , βεβαια αυτο δεν σημαινει να μου πεις και τιποτα αλλα οπως και να το κανουμε κατι ειδα.Δεν σου θιγω το οτι ειναι γρηογρη σου θιγω αλλα σημεια που δυστηχως δεν εισαι σε θεση να κατανοησεις.Μην κοιτας τι εκανε ενα μοντελο και πειραγμενο κοιτα τι κανει το συνολο.Την εννοια σταθεροτητα την εχουμε ξανασυζητησει και απο κοντα ο καθενας κρινει μονος του και ειναι υποκειμενικη.Τσπ η βαλιτσα παει μακρυα και δεν εχω ορεξη να ανοιξω οποιαδηποτε διαμαχη μεταξυ αμπιτ ασους , δεν τα περνω απο καμιια τους και ουτε προκειται μαλλον.Και δεν χρειαζεται να αποδειξω εαν μπορω η οχι να δοκιμασω hardware και να κρινω με τις δικιες μου επιλογες τι και πως ....ειμαστε σε διαφορετικα επιπεδα τρελλας -μλκιας εξου και οτι καταληγουμε να προτεινουμε διαφορετικα υλικα.Δεν υπηρξα ποτε κολλημενος με καμια μαρκα ( ακομα και με ασους οσο και να το λεω ) ειχα και εποξ και GB και Ιντελ και ΜΣΙ μητρικη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Posted May 17, 2004 #19 Share Posted May 17, 2004 Παιδια δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι οι πιο αξιοπιστες μητρικες ειναι αυτες οι δυο μην τρελλαθουμε τωρα την msi που τη βαλατε ?Εγω προτεινω παντως χωρις μοντ και ιστοριες μια 875p neo fisr ανεπιφυλακτα και με πολυ πλουσιο εξοπλισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted May 17, 2004 #20 Share Posted May 17, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas Παιδια δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι οι πιο αξιοπιστες μητρικες ειναι αυτες οι δυο μην τρελλαθουμε τωρα την msi που τη βαλατε ?Εγω προτεινω παντως χωρις μοντ και ιστοριες μια 875p neo fisr ανεπιφυλακτα και με πολυ πλουσιο εξοπλισμο. Εξαρταται πως εννοει κανεις την αξιοπιστια. Απο μια εταιρια παντως που εβγαλε τα πρωτα 865-875 και εκανε 4 μηνες να βγαλει BIOS για να λυσει τα τυχον προβληματα των 2 τσιπσετ οταν οι αλλες εταιριες εβγαζαν καθε 4 μερες, οχι ευχαριστω δεν θα παρω τετοια "αξιοπιστια". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.