Jump to content



RMA by polygon


Zarras

Recommended Posts

H πικρη ιστορια αρχισε πριν 2+ εβοδμαδες, οταν ειχα την ατυχια να χασω το mobo μου,

ενα abit max3, και λεω ατυχια οχι γιατι καηκε, αλλα γιατι εμπλεξα ισως με την πιο σταρχιδιστικη εταιρεια στην αθηνα την POLYGON.

Οι ανθρωπο βεβαια οταν ειναι να αρπαξουν τα λεφτα σου ειναι μεσα στην ευγενια και στην τρελλη χαρα....

Οταν ομως ηρθε η ωρα του RMA, τοτε....

Το μομπο πηγε πισω στην εταιρεια μεσω ενος φιλου μου (moritsboy) ο οποιος προσφερθηκε να βοηθησει, οντας πρωην εργαζομενος στο τεχνικο τμημα της POLYGON. Σκεφτηκα και εγω οτι ισως αυτο να βοηθησει την κατασταση ωστε να το παρω πισω πριν την ολυμπιαδα....!!!!

Ματαια ομως... οι ανθρωποι εχουν το mobo εδω και 2+ εβδομαδες και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ να το στειλουν στο Πουλιαδη!!!!

Φυσικα οποιοδηποτε τηλεφωνημα ειτε δικο μου ειτε απο τον παλιο συνεδερφο τους εχει την ιδια απαντηση..."θα το στειλουμε, αυριο" εδω και 2+ εβδομαδες ...το στελνουν...αυριο!!!

Μα καλα κομματι κομματι το στελνουν?

Οι ανθρωποι ειναι γελοιοι, ερασιτεχνες και προφανως κοιτανε μονο την αρπαχτη....

Το ποστ αυτο εχει σκοπο να αποτρεψει κοσμο απο το να αγορασει εστω και μια δισκετα απο την ""εταιρεια"" που ονομαζεται :tomato: POLYGON :tomato:.

A και η μονιμη δικαιολογια ειναι οτι δεν εχουν ....οδηγο!!! (παιδια αν ειναι ετσι να κανω εγω τον οδηγο δεν τρεχει...)

ΥΓ: επειδη το ποστ αυτο θα σταλει φυσικα και στην polygon, και προφανως θα το διαβασουν επλιζω οταν και αν αποφασισουν να παρω πισω το καινουργιο max3, να μην το εχουν "περιποιηθει" αναλογως, προκειμενου να εκδικιθουν εναν πελατη τους που τους εχει αφησει ενα καρο λεφτα, αν και αμβιλαλω αν αυτο που θα μου δωσουν θα λειτουργει....

:TD: POLYGON sucks :TD:

Link to comment
Share on other sites

ΓΙα μενα παντως φταις εσυ αποκλειστικα φιλε μου. Ενα τηλεφωνο στον INKA και θα σου λυσει ολα τα προβληματα. Ετσι απλα. Τετοιες ΚΩΛΟεταιριες δεν θελουνε ΟΙΚΤΟ καθολου ειδικα οταν τους εχεις σκασει τοσα λεφτα.

Link to comment
Share on other sites

Κριμα φιλε μου να μπλεξεις ετσι....

Γενικα το rma στην ελλαδα πασχει! Λιγοι ειναι αυτοι με καλο rma! Το χειροτερο ομως ειναι οτι μερικοι υποτιμουν την νοημοσυνη μας.... Οταν σου λενε "αυριο φευγει" εδω και δυο βδομαδες μαλλον για ηλιθιο σε περνανε.

Και συμφωνω με τον jax πρεπει να κανεις ενα τηλ στο ΙΝΚΑ!

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην η Polygon εχει κλεισει κ τωρα την εχει παρει καποιος k ονομαζεται promota!Πριν 2 μηνες εκαψα to mobo μ(abit nf7-s) κ αν δεν το πηγαινα εγω δεν προκειται να μ το αλλαζαν!Αφου οταν πηγα αυσιαστικα εγω διεγνωσα τι ειχε μιας κ ηξερα εκ των προτερων τι ειχε!(ειχα βραχυκυκλωσει το mosfet)!Βεβαια αφου μ το αλλαξαν μετα απο μια βδομαδα, μου λενε "Αν τυχον διαγνωστει πως το σφαλμα ειναι δικο σας φανταζομαι ξερετε τις συνεπειες..."Ετσι ακριβως μ ειπαν!Ειπα να τους απαντησω ελατε να μ κλ@σετε τα π@π@ρι@ κ να αποδειξετε οτι εγω το εκανα αλλα σαν μικροτερος σεβαστηκα τους μεγαλυτερους!Παντως το υφος τους ηταν πολυ αποτομο κ αν δεν ενδιαφερομουν εγω ακομα με το καμμενο θα ημουν!Ευτυχως δηλαδη που δεν με εστειλαν να το παρω μονος μου απο τον πουλιαδη!

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Virus μια απο τα ιδια για το Πλαισιο Περιστεριου...η καρτα γραφικων μου(την εχω ακομα στην υπογραφη μου...θα την αλλαξω μετα! λοοοοολ!) ειχε προβλημα με τη τροφοδοσια...αλλα ετσι οπως μου μιλουσε -εγω εκανα διαγνωση!- παραλιγο να πηδαγα μεσα και να γινοταν της Τσετσενιας εκει μεσα...

Αλλα ευτυχως τωρα ειναι οκ....

ΥΓ:Κι εγω μικρος ειμαι! 16 χρονων...για αυτο δεν το αρχισα στις "γρηγορες"...τον σεβαστηκα τον κακομοιρο!:D :D :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

@jax ναι οντως φταιω που δεν εχω παει απο κει με τα σιδερικα μου να αρχισω να πυροβολαω οτι βρω μπροστα μου

@daidalos δεν νομιζω ο ΙΚΝΑ να κανει κατι.....αφου....βρε.... αυριο φευγει!!! :TD:

@Virus επειδη ο κολλητος μου δουλευε εκει ξερω απο 1ο χερι τι συμβαινει με την promota-polygon... ""Αν τυχον διαγνωστει πως το σφαλμα ειναι δικο σας φανταζομαι ξερετε τις συνεπειες""" ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΛΚ?????

@MAnu δεν ειναι προς γνωση και παραδειγματισμο...ειναι προς γνωση και ΑΠΟΦΥΓΗ

Link to comment
Share on other sites

καλα ευτη ειναι χειροτεροι απο την ΙΝτερσετ, εκει μου λεγανε για 2 μηνες και βαλε μεχρι που πηρε ενα μεγαλο κεφαλι και την αλλη μερα ειχα τη μητρικη.

Εγω μονο απο πλαισιο και αμα δεν το εχει τοτε απο αγγλια τελος με τους μπακαληδες

Link to comment
Share on other sites

Ειναι εντυπωσιακο το ποσο γυφτος μπορει να γινει κανεις οταν κατι δεν παει οπως τα περιμενει.

Καταρχας, ας συστηθω. Ονομαζομαι Παντελης Ανδρεαδης και ειμαι ο διευθυντης της Polygon Ltd. εδω και δυο περιπου μηνες. Πριν αρχισω να μιλαω για τον "κυριο" Zarra και την περιπτωση του θεωρω καθηκον μου να σας μιλησω για την εταιρια την οποια φροντιζει επιμελως να θαψει.

Η Polygon Ltd. ειναι μια εταιρια συστηματων πληροφορικης που λειτουργει στην αγορα απο το 1994. Καποια στιγμη στο τελος του 2003 αποφασιστηκε απο την διοικηση να κλεισει. Εγω μεχρι τοτε προσωπικα ειχα σχεση πελατη με την εταιρια μια και η Promota Hellas S.A. αγοραζε απο αυτη πολλα συστηματα. Οταν εκλεισε, ο ιδιοκτητης της την πουλησε στην Promota Hellas S.A. και σκεφτηκαμε (εγω και τα αλλα παιδια που δουλευαμε στο IT της Promota) αντι να την κλεισουμε εντελως να την κρατησουμε ανοιχτη και να της αλλαξουμε το αντικειμενο απο πωληση retail pc's σε παροχη υπηρεσιων και λογισμικου. Οπως καταλαβαινετε, παρελαβα μια προβληματικη εταιρια με ελλειμα, κατεστραμμενη αποθηκη και πολλα service που εκκρεμουσαν καθως και πελατες που εφερναν πραγματα μεσα σε εγγυηση και εγω ακομα δεν ειχα αποκαταστησει το contact με τους προμηθευτες μου (οι οποιοι ηξεραν οτι η εταιρια εχει κλεισει). Επισης οπως οντως αληθεια λεει ο "κυριος" Zarras δεν ειχα οδηγο, προσωπικο, γραμματεια και λογιστηριο. Ημασταν δηλαδη σε φαση αναδιοργανωσης. Παρολα αυτα, και επειδη και εγω υπηρξα πελατης και χρηστης παντοτε προσπαθουσα να βοηθησω οποιονδηποτε ειχε προβλημα με ελλατωματικο hardware με οποιον τροπο περνουσε απο το χερι μου.

Η εταιρια λοιπον αρχισε ουσιαστικα να επαναλειτουργει (μετα την μεταφορα των γραφειων, τηλεφωνων κλπ) στις αρχες Απριλιου. Καπου εκει στις πρωτες μερες εμφανιστηκε ο Virus, ο οποιος ειχε καμενο motherboard (πολυ πιθανο να ηταν και απο overclocking αλλα μια και δεν μπορουσε να αποδειχτει κατι δεν το συζητησαμε καν σαν ενδεχομενο). Το motherboard ηταν ενα Abit, και αυτο μου δημιουργουσε ενα τρομερο προβλημα μια και προερχοταν απο προμηθευτη με τον οποιον δεν συνεργαζομασταν πλεον (Πουλιαδης). Βεβαια αν ημασταν τοσο γραψαρχιδιστες και "αρπαχταδες" οσο μας λενε θα απαντουσαμε "Ναι, θα στειλουμε το motherboard σου στον Πουλιαδη, και οταν μας το αντικαταστησει θα στο δωσουμε πισω". Γιατι αν δεν το ξερετε ετσι δουλευουν τα RMA. Παιρνεις το ελλατωματικο part, το επιστρεφεις στον προμηθευτη σου και οταν στο δωσει πισω επισκευασμενο η καινουργιο το δινεις πισω στον πελατη. Εχοντας αποκλειστικη ευθυνη για ολη την οικονομικη κατασταση της εταιριας (οτι παει στραβα το βαζω εγω και τα αλλα παιδια απο την τσεπη μας), και επειδη ο φαινομενικα "καλο παιδι" Virus βιαζοτανε τρομερα να παρει το motherboard μεσα σε δυο το πολυ μερες -δεν υπηρχε περιπτωση να το εχει-, εστειλα ενα παιδι στον πουλιαδη να ΑΓΟΡΑΣΕΙ νεο motherboard με λεφτα απο την τσεπη μας (εκει εγκειται και το προβλημα που προανεφερα, οταν δεν συνεργαζεσαι με τον Πουλιαδη πρεπει να πληρωσεις μετρητα την ωρα της αγορας), το οποιο και του το δωσαμε οντως εντος δυο ημερων. Το παλιο πηγε για service με RMA και μας αντικατασταθηκε σχεδον σε ενα μηνα, το οποιο φυσικα και εχουμε στην αποθηκη μας. Μετα απο ολα αυτα βλεπω το post του στο forum που αναφερει τα εξης φοβερα:

" κ αν δεν το πηγαινα εγω δεν προκειται να μ το αλλαζαν": Παραλειποντας την τραγικη ορθογραφια, δεν μπορω να καταλαβω την δηλωση. Περιμενε ο "κυριος" να παμε απο το σπιτι του να παρουμε το motherboard και να του δωσουμε νεο;

"Βεβαια αφου μ το αλλαξαν μετα απο μια βδομαδα,": Οπως σας ειπα ητανε ακριβως δυο μερες, και μαλιστα ζητησε να παει το motherboard στο σπιτι του με courier. Ειναι κριμα και γυφτια να λετε ψεμματα. Για αυτα που λεω σημειωστε οτι εχω αποδειξεις την ημερομηνια αγορας του mobo απο τον Πουλιαδη και το slip του courier που του στειλαμε.

"Αν τυχον διαγνωστει πως το σφαλμα ειναι δικο σας φανταζομαι ξερετε τις συνεπειες..." δυστυχως για αυτο δεν εχουμε αποδειξεις, δεν ηχογραφουμε τιποτα, το μονο που μπορω να κανω ειναι να τον διαψευσω και να ελπιζω να με πιστεψετε μια και ηδη η αξιοπιστια του θα πρεπει να ειναι αμφισβητισιμη μετα απο τα παραπανω. Απλα μια λογικη ερωτηση σε οσους σκεπτομενους: Ειναι δυνατον να ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ νεο motherboard, να του το στελνουμε και ΕΠΕΙΤΑ να του λεμε για ... "Συνεπειες" ??? Τι θα καναμε δηλαδη, θα τον βαζαμε να πληρωσει ενα μηνα μετα αν ο Πουλιαδης μας ελεγε οτι δεν ισχει το RMA γιατι φταιει ο χρηστης? Ποιος υποτιμαει την νοημοσυνη ποιου εδω ?

Και φτανουμε στην περιπτωση του αλλου "κυριου" του Zarra. Δεν θελω να παραθεσω το τραγικο και γυφτικο e-mail που μου εστειλε προσωπικα που μου ελεγε οτι "καλυτερα να κλεισουμε το μαγαζι και να ανοιξουμε μπακαλικο", αυτα ειναι παιδαριωδη και αν ηταν να απαντησω στον ιδιο τονο θα του ελεγα οτι δεν θα το κανω γιατι α) προτιμω την πληροφορικη και β) δεν θελω να του στερησω τη δουλεια απο αυτον και την οικογενεια του. Καλυτερα να παμε στα γεγονοτα ομως.

Το mobo του το εχουμε εδω και περιπου μια εβδομαδα. Μπορει ο τυπος να το εκαψε νωριτερα και να το εδωσε στον φιλο του για να μας το φερει, αλλα στα χερια μας το πηραμε στις 21/5 το μεσημερι. Η αληθεια ειναι (η ΜΟΝΗ αληθεια ισως) οτι λογω ελλειψης οδηγου φροντιζουμε τα RMA να τα πηγαινουμε μια φορα την εβδομαδα και οτι την τελευταια εβδομαδα λογω προσωπικων προβληματων που υπηρχαν και ελλειπε προσωπικο δεν μπορεσαμε να τα στειλουμε. Η αλλη αληθεια ομως που ο γυφτος παραλειπει να αναφερει ειναι οτι επειδη γνωριζα οτι θα υπαρξει καθυστερηση ανοιξαμε ενα καινουργιο motherboard αλλης μαρκας που ειχαμε στην αποθηκη και του το δωσαμε για να κανει τη δουλεια του μεχρι να φερουμε πισω το δικο του (Δεν μπορουσαμε σε ενα μηνα να πληρωσουμε και αλλο motherboard απο την τσεπη μας). Ξαναλεω οτι πουθενα δεν αναφερεται τετοια υποχρεωση μας καθως και οτι γενικα δεν γνωριζω εταιρια που να κανει το ιδιο ΕΚΤΟΣ και αν εχουνε στοκ στην αποθηκη τους απο ιδια motherboards οποτε και τα αντικαθιστουν κατευθειαν (κατι που εμεις δεν διαθετουμε).

Λυπαμαι που μακρυγορησα, λυπαμαι που ασχοληθηκα με τον τυπο σε τετοιο βαθμο και λυπαμαι που αναλωνομαι σε τετοιες μικροτητες. Στοχος μου δεν ειναι να σας κανω να ψωνισετε ποτε απο εμας, αλλωστε δεν ειναι πλεον το αντικειμενο της εταιριας τετοιο, αλλα οταν θιγουν την εταιρια την οποια πεντε ατομα τρεχουν με μερακι και δικο τους ιδρωτα ενοχλουμαι πραγματικα. Ποσο μαλλον οταν μαλιστα καποιος βριζει τοσο στα forum οσο και σε προσωπικα mail προς εμενα. Ο φιλος μας θα παρει το motherboard του σας το εγγυωμαι, αλλα πλεον υπαρχει ενας ορος: Θα ερθει να του το δωσω προσωπικα εγω, δεν θα στειλει τον κολλητο του οπως πριν.

Σας ευχαριστω ολους για την υπομονη σας, ειμαι ανοικτος σε καθε συζητηση.

Παντελης Ανδρεαδης

Link to comment
Share on other sites

Επειδή φυσικά δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ ένα έχω να σου πω. Και οι μαλάκες ακόμα έχουν το δικαίωμα να είναι πελάτες. Αλλά εσύ ως διευθυντής εταιρίας δε νομίζω να "νομιμοποιήσε" να χρησιμοποιείς συγκεκριμένες εκφράσεις. Αν εσύ που εκπροσωπείς εταιρία πιστεύεις ότι μπορείς να λες τον άλλο "γύφτο" τι πιστεύεις ότι θα εμποδίσει τον Zarra να σου απαντήσει "**"?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Paddy [Σήμερα, στις 15:12]

1. .....το ποσο γυφτος μπορει να γινει κανεις οταν ....

2. ....Η Polygon Ltd. ειναι μια εταιρια συστηματων πληροφορικης που λειτουργει στην αγορα απο το 1994. .........οποιον τροπο περνουσε απο το χερι μου.

3 ......Η εταιρια λοιπον αρχισε ουσιαστικα να επαναλειτουργει....... αυτα βλεπω το post του στο forum που αναφερει τα εξης φοβερα:

4 .... δεν θελω να του στερησω τη δουλεια απο αυτον και την οικογενεια του....

5 ....Το mobo του το εχουμε εδω και περιπου μια εβδομαδα. Μπορει ο τυπος να το εκαψε νωριτερα και να το εδωσε στον φιλο του για να μας το φερει, αλλα στα χερια μας το πηραμε στις 21/5 το μεσημερι. Η αληθεια ειναι (η ΜΟΝΗ αληθεια ισως) οτι λογω ελλειψης οδηγου φροντιζουμε τα RMA να τα πηγαινουμε μια φορα την εβδομαδα και οτι την τελευταια εβδομαδα λογω προσωπικων προβληματων που υπηρχαν και ελλειπε προσωπικο δεν μπορεσαμε να τα στειλουμε.

6 ....Η αλλη αληθεια ομως που ο γυφτος παραλειπει να αναφερει ειναι οτι επειδη γνωριζα οτι θα υπαρξει καθυστερηση ανοιξαμε ενα καινουργιο motherboard αλλης μαρκας που ειχαμε στην αποθηκη και του το δωσαμε για να κανει τη δουλεια του μεχρι να φερουμε πισω το δικο του .

7 ...Ο φιλος μας θα παρει το motherboard του σας το εγγυωμαι, αλλα πλεον υπαρχει ενας ορος: Θα ερθει να του το δωσω προσωπικα εγω, δεν θα στειλει τον κολλητο του οπως πριν.

---------------------------------------------------

1 δεν θυμαμαι να σε στολισα προσωπικα με κανενα επιθετο, το αν εκραξα το μπακαλικο εεε συγνωμη την εταιρια που δουλευεις ειναι αλλο θεμα, και ξαναλεω γνωριζω την κατασταση εκει και ξερω οτι τρεχεις σαν τρελλος για να προλαβεις τα ...παντα. παντως μου ειναι το ιδιο ευκολο να σε αποκαλεσω καραγκιοζη... ή μπακαλη, δεν το εκανα, και το μαιλ το ζητησα για να βεβαιωθω οτι καποιος θα ενδιαφερθει να κοιταξει αλλιως θα εκανα μονο τα ποστς και θα τελειωνε εκει, ομως ηθελα να τα διαβασετε.

2 ποσος με ενδιαφερει αυτο ...οπως ποσος ενδιαφερει και ολους τους αλλους πελατες σας, αν δεν μπορειτε υπαρχουν και αλλοι τροποι

3 ξανα το ιδιο./.... το αν η εταιρεια σας ειναι οπως ειναι και αν ειστε 2 ατομα που τρεχουν πανικοβλητοι ολοι μερα οκ σεβαστο, αλλα δεν ενδιαφερει τους πελατες σας

4 αγγιζεις ευαισθητα σημεια προσεχε μη βρεθεις σε κανα χαντακι καμια μερα, υπαρχουν πολλοι καλοθελητες

5 εταιρεια που ειναι στο χρημαστηριο και δεν εχει εστω 1 οδηγο?????????

6 ο γυφτος θελει απλως να αναφερει οτι το mobo που πηρε στο post που κανει, μια στις 2 κλεινει μονο του. (και για να μην βιαστεις σου λεω οτι τη modda πανω την εκανε ο κων/νος)

παντως ηταν προσωπικη σου καλωσυνη το οτι μου εδωσες εστω και αυτο για να κανω την δουλεια μου (σοβαρα μιλαω)

7 ενοιτειται.... ο κυριος γυφτος θα ερθει απο κοντα να γνωρισει το κυριο καραγκιοζη

ΥΓ: περα απο τα γραφομμενα ειναι προς τιμη σου που βρισκεσαι εδω και απαντας, τραβωντας το βαρος της promota/polygon

Link to comment
Share on other sites

Γνωριζα οτι θα ξεκινουσε μια τετοια συζητηση, και ο λογος που δεν μου αρεσει ειναι οτι θα πρεπει να δωσω πολυτιμο χρονο σε απαντησεις, αλλα μια και εκανα το αλμα ας συνεχισω.

Οσο αφορα το θεμα ποιος εβρισε πρωτος ποιον, συγχωρεσε με που πηρα προσωπικα τα

"Ειστε απαραδεκτοι ερασιτεχνες, καλυτερα κλειστε το μαγαζι και ανοιξτε μπακαλικο μονο για αυτο ειστε ικανοι." καθως και ο,τι αλλο αναφερεις, μαλλον υπερεβαλλα (φυσικα και ειρωνευομαι, ακομα προσωπικα τα παιρνω)

Τωρα οσο αφορα το χαντακι, αρχιζω να καταλαβαινω με τι εχω να κανω. Θα κοιταω πισω μου οποτε πηγαινω στο σπιτι, να εισαι σιγουρος οτι η απειλη αυτη θα ανακοψει τη φορα μου.

Για το "χρημαστηριο" που αναφερεις, οπως σου ειπα και στο mail που σου εστειλα, η Polygon ειναι ΕΠΕ και οι ΕΠΕ δεν μπαινουν στο ΧΑΑ. Αρα η εταιρια μου δεν ειναι στο "χρημαστηριο".

Τελος, περιμενω εσενα και τα "σιδερικα" σου που αναφερεις πιο πανω απο εδω σε λιγες ελπιζω μερες που το motherboard θα ειναι πισω.

Aaa. και by the way, καλοσυνη σου που αποφασισες επιτελους να αναφερεις οτι οντως σου εχουμε δωσει ενα αλλο motherboard προς αντικατασταση.

Μετα τιμης,

Παντελης Ανδρεαδης

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Paddy [Σήμερα, στις 15:52]

1---Οσο αφορα το θεμα ποιος εβρισε πρωτος ποιον, συγχωρεσε με που πηρα προσωπικα τα

"Ειστε απαραδεκτοι ερασιτεχνες, καλυτερα κλειστε το μαγαζι και ανοιξτε μπακαλικο μονο για αυτο ειστε ικανοι." καθως και ο,τι αλλο αναφερεις, μαλλον υπερεβαλλα (φυσικα και ειρωνευομαι, ακομα προσωπικα τα παιρνω)

2---Τωρα οσο αφορα το χαντακι, αρχιζω να καταλαβαινω με τι εχω να κανω. Θα κοιταω πισω μου οποτε πηγαινω στο σπιτι, να εισαι σιγουρος οτι η απειλη αυτη θα ανακοψει τη φορα μου.

3 ---Για το "χρημαστηριο" που αναφερεις, οπως σου ειπα και στο mail που σου εστειλα, η Polygon ειναι ΕΠΕ και οι ΕΠΕ δεν μπαινουν στο ΧΑΑ. Αρα η εταιρια μου δεν ειναι στο "χρημαστηριο".

4--- Τελος, περιμενω εσενα και τα κουμπουρια σου απο εδω σε λιγες ελπιζω μερες που το motherboard θα ειναι πισω.

5 Aaa. και by the way, καλοσυνη σου που αποφασισες επιτελους να αναφερεις οτι οντως σου εχουμε δωσει ενα αλλο motherboard προς αντικατασταση.

1--- man αν κανετε τοσο καιρο για ενα rma τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης της εταιρειας, αυτα περι μπακαλικου καταλαβαινεις τι εννοω και ξαναλεω γνωριζω τι εχει παιχτει με την εταιρεια και ποσο "καλα" σας φερθηκε οταν/....

2--- οταν αγγιζεις ευαισθητα σημεια πολυ ευαισθητα να περιμενεις και τις αναλογες απαντησεις

3-- λα8ος πληροφορηση απο μερους μου, αλλα και παλι ....1 οδηγο ρε παιδια! 1 ! + οτι οταν ο αλλος το ακουει αυτο 2-3 φορες βγαζει αλλα συμπερασματα, πχ οτι δεν ενδιαφερεται κανεις (εξ' ου και η παρεμβαση του κων/νου)

4--- Φερτο εσυ και θα σου 'ρθω με το κουτι με τα μπακλαβαδακια, απο τη χαρα μου :)

5--- αν δουλευε κιολας.....1 στις 2 reset στο ποστ ενω στο secondary controller με το που μπαινει δισκος παγωνει το συμπαν (ναι εχουμε κανει update στο bios)

Link to comment
Share on other sites

Αν ισχυει αυτο που λες για το board που σου δωσαμε (το οποιο οπως ειπα το ανοιξαμε ολοκαινουργιο μπροστα στον φιλο σου) αρκουσε να μας το πεις για να σου δωσουμε και αλλο, και αλλο, και αλλο, μεχρι να κανεις τη δουλεια σου, η διαθεση δεν ελλειψε ποτε απο εμας. Απλα το οτι δεν σου κανει, το μαθαινω τωρα και μεσα απο το forum.

Η απαντηση για το χαντακι οντως με εξεπληξε φαινεται δεν εχω συναναστραφει αρκετα με ανθρωπους που δινουν τετοιου ειδους απαντησεις. Το μονο που εκανα ηταν να απαντησω σε ενα προσβλητικο σου σχολιο που εσυ ξεκινησες.

Οδηγο δεν εχουμε, παμε εμεις με τα αυτοκινητα μας. Και δεν εχουμε οδηγο γιατι δεν ειναι πλεον το αντικειμενο της εταιριας τετοιο (δεν εχουμε παρε-δωσε με πολλους προμηθευτες). Ολα τα RMA μας προερχονται απο την παλια polygon και αυτα οσο περναει ο καιρος τελειωνουν γιατι οι εγγυησεις παυουν να ισχυουν.

Τωρα, οσο αφορα το 1ο σχολιο, " αυτα περι μπακαλικου καταλαβαινεις τι εννοω και ξαναλεω γνωριζω τι εχει παιχτει με την εταιρεια και ποσο "καλα" σας φερθηκε οταν/..." ειλικρινα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ τι εννοεις. Ξερεις καποιο παρασκηνιο που δεν γνωριζω ? Μιλας για κατι συγκεκριμενο? Αν ξερεις κατι γραψε το, μην φοβασαι, γιατι ειλικρινα δεν μπορω να πιασω που το πας και τι εννοεις.

Τελος, σχετικα με την απαντηση του LL_NEO "Αν εσύ που εκπροσωπείς εταιρία...", το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν μιλαω εξ' ονοματος της Polygon Ltd. ασχετα αν την διευθυνω (η εταιρια δεν μου ανηκει ουτε ποσοστα παιρνω). Μιλαω ως Παντελης Ανδρεαδης και απανταω σε πραγματα που με θιγουν προσωπικα και αφορουν τη δουλεια μου, καθως και επιστω την προσοχη ολων σας σε καποιες -πολλες- ανακριβειες που γραφτηκαν. Θα ηταν πολυ πιο απλο να κρυφτω πισω απο την ιδιοτητα του διευθυντη και να πω οτι "Ο κυριος πελατης μας αδικει" και αλλα τετοια, αλλα ποιος ο λογος, εδω ειμαστε ολοι πανω κατω στην ιδια ηλικια και καλο ειναι να μιλαμε με ουσιαστικο τροπο.

Παντελης Ανδρεαδης

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Paddy [Σήμερα, στις 16:23]

1 --- ... που σου δωσαμε (το οποιο οπως ειπα το ανοιξαμε ολοκαινουργιο μπροστα στον φιλο σου) αρκουσε να μας το πεις για να σου δωσουμε και αλλο, και αλλο, και αλλο, μεχρι να κανεις .

2 --- Η απαντηση για το χαντακι οντως με εξεπληξε φαινεται δεν εχω συναναστραφει αρκετα με ανθρωπους που δινουν τετοιου ειδους απαντησεις. Το μονο που εκανα ηταν να απαντησω σε ενα προσβλητικο σου σχολιο που εσυ ξεκινησες.

3 -- Οδηγο δεν εχουμε, παμε εμεις με τα αυτοκινητα μας. Και δεν εχουμε οδηγο γιατι δεν ειναι πλεον το αντικειμενο της εταιριας τετοιο (δεν εχουμε παρε-δωσε με πολλους προμηθευτες). Ολα τα RMA μας προερχονται απο την παλια polygon και αυτα οσο περναει ο καιρος τελειωνουν γιατι οι εγγυησεις παυουν να ισχυουν.

4 -- Τωρα, οσο αφορα το 1ο σχολιο, " αυτα περι μπακαλικου καταλαβαινεις τι εννοω και ξαναλεω γνωριζω τι εχει παιχτει με την εταιρεια και ποσο "καλα" σας φερθηκε οταν/..." ειλικρινα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ τι εννοεις. Ξερεις καποιο παρασκηνιο που δεν γνωριζω ? Μιλας για κατι συγκεκριμενο? Αν ξερεις κατι γραψε το, μην φοβασαι, γιατι ειλικρινα δεν μπορω να πιασω που το πας και τι εννοεις.

5 --Τελος, σχετικα με την απαντηση του LL_NEO ....

1 --- Ισχυει. οπως επισης ισχυει το οτι το board ηταν κατακαινουργιο.... Τωρα επειδη δεν λειτουργει 100% ....κολλαει μια παροιμια που λεει του χαριζανε το γαιδαρο και εκεινος κοιταγε τα δοντια.... Ισα ισα που δεν εισασταν υποχρεωμενοι να μου δωσετε αλλο εστω και προβληματικο.

2 -- δε θυμαμαι να ειπα κατι για την οικογενεια σου, η οποια και στην τελικη δεν με ενδιαφερει κιολας, εσυ ομως ειπες..... και ειπαμε υπαρχουν ευαισθητα πραγματα για τα οποια αξιζει να δωσεις 100-200 ευρω σε ενα δυο παλικαρια.

3 -- οκ απλως σου ξαναλεω οτι αυτο ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ

4 -- ισως εσυ να ησουν απο τους τυχερους δεν ξερω, (νομιζω ησουν εξ αρχης στη γλυφαδα ε?) εεε απο κει δεν περασε η ...μπορα.

5-- ...Αυτος εχει παρει πρωταθλημα/κυπελο φετος.... ειναι στο κοσμο του. παντως ειχε ενα δικιο, γιατι οσο "γυφτος" και αν ειναι ο πελατης, σαν διευθυνση πρεπει να μενεις στο υψος ασχετα αν 8ες να μου σπασεις την κεφαλα...

Link to comment
Share on other sites

Hello, τωρα βεβαια η συζητηση παει τελειως στον υπονομο, αλλα δεν μπορω, εχω κολλησει με τα δυο "παλικαρια" που θα μου κανουν τη ζημια που λες. Ειμαι πραγματα εντυπωσιασμενος απο τον τροπο που χειριζεσαι το θεμα, και με το ηθος που αποπνεει η συγκεκριμενη αυτη δηλωση σου. Για να μην ξοδευτεις πολυ σου λεω οτι και ενας αρκει, δεν ειμαι τοσο γυμνασμενος, της πληροφορικης ειμαι και εγω.

Θελω παντως πολυ να ακουσω τι θα πεις στα "παλικαρια": Φανταζομαι οτι θα ειναι κατι σαν "Παιδια, παρτε αυτα τα λεφτα και σκοτωστε εκεινον τον κακο διευθυντη και πεταξτε τον σε ενα χαντακι γιατι μου ειπε οτι η οικογενεια μου εχει μπακαλικο" !! WOW, αυτα θα ειναι τα πιο ευκολα και ουρανοκατεβατα λεφτα που θα εχουν βγαλει ποτε.

Για τον οδηγο δεν στο εξηγησα επειδη "σε ενδιαφερει" αλλα επειδη με ρωτησες. Ειναι απολυτα εγκυρο το επιχειρημα οτι δεν σε ενδιαφερει, αλλα οφειλω να σου δωσω μια απαντηση οταν με ρωτας κατι δεν ειναι ετσι ?

4. Δεν ημουν απο τους τυχερους, απλα ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ POLYGON. Εγω ειμαι ο IT Manager της Promota.

Αυτα τα λιγα για τωρα,

Παντελης Ανδρεαδης

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Zarras

2 -- δε θυμαμαι να ειπα κατι για την οικογενεια σου, η οποια και στην τελικη δεν με ενδιαφερει κιολας, εσυ ομως ειπες..... και ειπαμε υπαρχουν ευαισθητα πραγματα για τα οποια αξιζει να δωσεις 100-200 ευρω σε ενα δυο παλικαρια.

Τα λεφτα πολλες φορες δεν ειναι αναγκαια......

Αρχική απάντηση από Paddy

Θελω παντως πολυ να ακουσω τι θα πεις στα "παλικαρια": Φανταζομαι οτι θα ειναι κατι σαν "Παιδια, παρτε αυτα τα λεφτα και σκοτωστε εκεινον τον κακο διευθυντη και πεταξτε τον σε ενα χαντακι γιατι μου ειπε οτι η οικογενεια μου εχει μπακαλικο" !! WOW, αυτα θα ειναι τα πιο ευκολα και ουρανοκατεβατα λεφτα που θα εχουν βγαλει ποτε.

Καλα πλακα κανεις ετσι , σιγα και μην τους νοιαξει για ποιο λογο πανε να πλακωθουν με καποιον , παντως φονος δεν γινετε να εισαι σιγουρος για αυτο......

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Paddy [Σήμερα, στις 16:53]

Hello, τωρα βεβαια η συζητηση παει τελειως στον υπονομο, αλλα δεν μπορω, εχω κολλησει με τα δυο "παλικαρια" που θα μου κανουν τη ζημια που λες. Ειμαι πραγματα εντυπωσιασμενος απο τον τροπο που χειριζεσαι το θεμα, και με το ηθος που αποπνεει η συγκεκριμενη αυτη δηλωση σου. Για να μην ξοδευτεις πολυ σου λεω οτι και ενας αρκει, δεν ειμαι τοσο γυμνασμενος, της πληροφορικης ειμαι και εγω.

Θελω παντως πολυ να ακουσω τι θα πεις στα "παλικαρια": Φανταζομαι οτι θα ειναι κατι σαν "Παιδια, παρτε αυτα τα λεφτα και σκοτωστε εκεινον τον κακο διευθυντη και πεταξτε τον σε ενα χαντακι γιατι μου ειπε οτι η οικογενεια μου εχει μπακαλικο" !! WOW, αυτα θα ειναι τα πιο ευκολα και ουρανοκατεβατα λεφτα που θα εχουν βγαλει ποτε.

Για τον οδηγο δεν στο εξηγησα επειδη "σε ενδιαφερει" αλλα επειδη με ρωτησες. Ειναι απολυτα εγκυρο το επιχειρημα οτι δεν σε ενδιαφερει, αλλα οφειλω να σου δωσω μια απαντηση οταν με ρωτας κατι δεν ειναι ετσι ?

4. Δεν ημουν απο τους τυχερους, απλα ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ POLYGON. Εγω ειμαι ο IT Manager της Promota.

Αυτα τα λιγα για τωρα,

Παντελης Ανδρεαδης

οκ να πω αλλη μια φορα γιατι μαλλον πρεπει να το ακουσεις 5-6 φορες για να το εμπεδωσεις οτι σε θεματα που αφουρουν την οικογενεια ειμαι πολυ ευαισθητος. μη συνεχιζεις επ 'αυτου. ΤΕΛΟΣ.

ναι οντως ρωτησα γιατι υπαρχει καθυστερηση. η απαντηση περι οδηγου ομως ειναι η πιο ευκολη καραμελα, στην περιπτωση που δεν θελεις να κανεις την δουλεια σου ακομα και αν πηζεις.

τωρα αν ηταν τυχερα τα παιδια στην polygon....ασε με να εχω τις αμφιβολιες μου

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.