Jump to content



Drivers σε cd


wesker

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Η μητρική μου είχε μέσα της drivers για τα windows. Κατέβασα από το site τις νέες εκδόσεις τους, όπως και νέες εκδόσεις για utilities και πληκτρολόγιο, ποντίκι, κάρτα ήχου. Όλα αυτά θέλω να τα κάψω σε ένα cd, αλλά θέλω να το κάνω με μενού κλπ. Δηλαδή να κάνεις κλικ σε ένα εικονίδιο που να λέει Motherboard, άλλο μενού Audio Drivers, άλλο μενού Utilities κλπ. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο;

Link to comment
Share on other sites

Macromedia Director έχεις δουλέψει ποτέ ??

Όχι ποτέ μου. Γενικα δεν έχω ιδέα τέτοιου είδους προγράμματα γι'αυτο ψάχνω κάποιο. Δηλαδή να υπάρχει ένα κουμπακι στην αρχική οθόνη Motherboard και αυτο να ανοιγει μια άλλη οθόνη που να λεει Intel, LAN κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Κάποια απλά είναι αυτά....

HamRadioUSA.net - [Compact AutoRunner v1.0 build 100]

Autorun Maestro - Autorun CD Menu/Autoplay Software

Το Director το έχω δουλέψει προσωπικά, μπορείς να κάνεις τα πάντα και στο τέλος να βγάλεις ένα εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο να ξεκινάει με autorun.txt/inf το οποίο να στο τρέχει χωρίς εγκαταστάσεις, δοκίμασε και τα από πάνω και βλέπεις :)

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμάζω το Maestro τώρα, αν και δεν μου φαίνεται και πολύ ευκολο. Μου ζητάει direcotries στον σκληρό, ενώ όλα τα .exe μου θα είναι σε cd. Επιπλέον δεν μπορώ με τίποτα να φτιάξω menu μεσα σε menu. Δηλαδή ο Φάκελος Motherboard θα έχει 3 φακέλους μέσα του, Βios, Chipset και LAN, και οι Chipset kai LAN άλλους 2 φακέλους Drivers και Utilities.

Link to comment
Share on other sites

Είχες drivers, αλλά κατέβασες καινούριους για να βάλεις.

Στο μέλλον γιατί δεν θες να κατεβάζεις πάλι τους καινούριους, αλλά να βάζεις τους παλιούς; Εκτός αν με κάθε νέο driver που βγαίνει καις και άλλο CD

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.