Jump to content



Major Problem


Daywalker

Recommended Posts

Καταρχην καλο μηνα.Ενα φιλαρακι μου ποθ ειναι και καθηγητης στο πανεπιστημιο που σπουδαζω επαθα μεγαλη ζημια.Ανοιξε το pc και ο σκληρος εκανε περιεργους θορυβους και δεν τον εβλεπε καθολου.Tον εβαλα στο δικο μου σαν slave και παλι τιποτα.Μηπως ξερερε καποια εταιρια που ν αμπορει να τραβηξει τα αρχεια του γιατι εχει ερευνες πολλων ετων.Οχι μονο Ελλαδα αλλα και εξωτερικο,Εχω ακουσει οτι γινετε.Οποιαδηποτε προταση δεκτη,

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Daywalker

.......Μηπως ξερερε καποια εταιρια που ν αμπορει να τραβηξει τα αρχεια του γιατι εχει ερευνες πολλων ετων.Οχι μονο Ελλαδα αλλα και εξωτερικο.....

http://www.tictac.gr/

Link to comment
Share on other sites

Μου είπαν ότι στην Πάτρα η Alfa Πληροφορική κάνει καλές επανακτήσεις δεδομένων. Μην φανταστείς επεμβάσεις στο hardware που κάνει η tictac όμως!! Κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούν τα παιδιά!! Στην Κορίνθου και Τριών Ναυάρχων.

Link to comment
Share on other sites

Αν θές, μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το σκληρό στη κατάψυξη και να δείς αν μπορείς να τον δείς κατα το bootarisma. Αν πετύχει αυτό, μπορείς να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων (αναφέρθηκαν κάποια πιό πάνω) και να πάρεις ότιο είναι σημαντικό. (μόνο ό,τι είναι σημαντικό όμως, μην πιέζεις τη τύχη σου)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.