Jump to content



Yahoo mail, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ Ε-ΜΑΙL ΜΟΥ??


racer

Recommended Posts

Έχω σετάρει το yahoo.gr mail μου στο Mail app του Snow Leopard. Ψάχνω ένα e-mail που έλαβα στις 15/7. Μπαίνω στο inbox και βγάζει 90 e-mail, το τελευταίο στις 20/7. Θα μλκίζεται λέω, και μπαίνω στο mail από τον browser. Μέχρι πρότεινος είχα μερικές χιλιάδες e-mail, και τώρα μου βγάζει και εκεί 90!!! Ψάχνω ένα serial από αγορασμένο πρόγραμμα.. WTF Yahoo? Πού πήγαν τα e-mail μου??? Δεν είναι ούτε στο spam, ούτε στα διεγραμμένα ούτε πουθενά

Fuuuuuu.png

Link to comment
Share on other sites

Έχει επιλογή να σβήνονται από το mail server όταν τα "τραβάει" το πρόγραμμα;

Λογικά αυτο εχει γίνει. Πολλές εφαρμογές όπως αυτη την λειτουργία την έχουν ενεργοποιημένη από default. Ο Thunderbird τουλάχιστον την είχε ενεργοποιημένη εξαρχής.

Link to comment
Share on other sites

ΔΕν νομίζω yahoo εχω και γώ. Και θα είχε γίνει και ντόρος αν ήταν γενικό. Αλλά επειδή την έχω πατήσει και γώ παλιά (δεν θυμάμαι με πιο mail πρόγραμμα). Έστειλες mail στην yahoo μήπως δουν τι έγινε?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Χαιρετώ... είμαι καινούρια στο forum και έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα... το yahoo μου έχει σβήσει σχεδόν όλα τα mail (έχω μόνο 24 αυτή τη στιγμή και κάθε φορά που λαμβάνω ένα καινούριο σβήνεται ένα παλιό),μήπως μπορείτε να με συμβουλέψετε με πιο αναλυτικές οδηγίες (βήμα-βήμα) γιατί διάβασα τις απαντήσεις σας...αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τίποτα! Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Τελευταίο post εδώ έγινε στις 19-08-2011.Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να άνοιγες ένα νέο θέμα.

Επίσης η χρήση greeklish δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανόνες του forum οπότε μόνο ελληνικά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.