SirDiman Μάρτιος 21, 2013 #1121 Μάρτιος 21, 2013 Μα παλι ομως δε στο επιβαλλουν υπάρχουν ακομα παιχνίδια retail χωρις Drm (origin steam)Οχι οτι διαφωνώ πλήρως μαζι σου.
akis_z80 Μάρτιος 21, 2013 #1122 Μάρτιος 21, 2013 @SirDimanστα λόγια μου έρχεσαι:Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση..Επειδή πάντως λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν, εγώ προτιμώ τη λύση της "δοκιμής" ::wink::wink:: πριν προβώ σε αγορά software.
inetus3r Μάρτιος 21, 2013 #1123 Μάρτιος 21, 2013 Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση..Επειδή πάντως λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν, εγώ προτιμώ τη λύση της "δοκιμής" ::wink::wink:: πριν προβώ σε αγορά software. Υποθέτω ότι το ξέρεις το ανέκδοτο "το άλλο που είδατε ήταν το demo"
acct Μάρτιος 21, 2013 #1124 Μάρτιος 21, 2013 Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κάποιος νόμος που να οριζει πως θα γίνονται οι επιστροφές σε τετοια ηλεκτρονικά ηδη τι μπορεις να κανεις? Μονο το EULA υπάρχει ως νόμιμο συμφωνητικό.Αν δε σου αρεσει δε το αποδέχεσαι απλα αλλιως εσυ θα μπλέξεις.Νομολογία υπάρχει. Απλά ως καταναλωτές δεν έχουμε ωριμάσει στο επίπεδο που χρειάζεται για να διεκδικήσουμε μαζικά τα δικαιώματά μας. Ευτυχώς κάποιοι εξακολουθούν να φωνάζουν και -έστω επιφανειακά- γίνονται μελέτες που θα οδηγήσουν στο επόμενο βήμα: επεμβάσεις στις EULA, κατάργηση καταχρηστικών όρων και επιβολή προστίμων.Είναι αστείο να κυνηγούν Microsoft/Google για δισεκατομμύρια και να αφήνουν στο απυρόβλητο πχ τη Valve επειδή η τελευταία ασχολείται "με παιχνίδια". Λες κι αυτά δεν είναι καταλωτικό αγαθό. Θυμίζω πάντως ότι Γερμανική ανεξάρτητη αρχή ήδη εγκαλλεί τη Valve, η οποία επιδεικτικά αρνείται να ασχοληθεί με το θέμα. Αν συσπειρωθεί κι η υπόλοιπη Ευρώπη και το Steam ξαφνικά κινδυνεύσει να βρεθεί έξω από τη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, βάζω στοίχημα ότι τελικά θα συμμορφωθεί.
filthy_dwarf Μάρτιος 23, 2013 #1125 Μάρτιος 23, 2013 μου αρέσκει αρκετά το steam σε λίνουξ αλλά έχει ακόμα λίγα games. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα games
artyom Μάρτιος 23, 2013 #1126 Μάρτιος 23, 2013 αγορασα τα 2 πρωτα abes oddysee με 3€ στο steam. nostalgia...
Makam Μάρτιος 23, 2013 #1127 Μάρτιος 23, 2013 Καλή η επιλογή σου αλλά Αυτό το είδες;Θα μπορούσες να τα πάρεις πολύ φθηνότερα (αν και μιλάμε για μικρά ποσά).
artyom Μάρτιος 23, 2013 #1128 Μάρτιος 23, 2013 Δεν το είχα δει αλλά μάλλον δεν θα μπορούσα επειδή λεφτά έχω μόνο μέσα στο στεαμ.. Το torment που μπορώ να το βρω φθηνά? Γιατί στο στεαμ δεν το βρήκα Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
inetus3r Μάρτιος 23, 2013 #1129 Μάρτιος 23, 2013 Δεν το είχα δει αλλά μάλλον δεν θα μπορούσα επειδή λεφτά έχω μόνο μέσα στο στεαμ.. Το torment που μπορώ να το βρω φθηνά? Γιατί στο στεαμ δεν το βρήκα Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Επίσημα εδώ: Planescape: Torment for download $9.99 - GOG.comΑνεπίσημα εδώ: Google
artyom Μάρτιος 23, 2013 #1130 Μάρτιος 23, 2013 Α ναι το είχα ξεχάσει αυτό το site. Αυτό μαζί με τα άλλα διαμάντια της Black isle (Fallout 1 & 2)θέλω να τα παίξω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω εν ετη 2013:-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Makam Μάρτιος 23, 2013 #1131 Μάρτιος 23, 2013 Αναρωτιόμουν τα εξής:αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα όφελος να δώσει κανείς bundle παιχνίδι μετά το contributor value 30$ εκτός από το προφανές της προσφοράς στο steamgifts.Από την άλλη, στο galagiveaways το όφελος είναι μαζί με το προφανές και τα galapoints. Όμως, δεν έχω δει στο μαγαζί τους, αν και τονίζουν ότι ισχύει, ένα πακετάκι να κοστίζει π.χ. 5$ ή 3$ + 10.000 galapoints.Τι γνώμη έχετε;
inetus3r Μάρτιος 23, 2013 #1132 Μάρτιος 23, 2013 Α ναι το είχα ξεχάσει αυτό το site. Αυτό μαζί με τα άλλα διαμάντια της Black isle (Fallout 1 & 2)θέλω να τα παίξω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω εν ετη 2013:-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Στο steam υπάρχει το Fallout Collection, που περιέχει και τα τρία πρώτα παιγνίδια της σειράς. Αν και η ονομαστική αξία τους είναι 19,99€, στο trading τα πετυχαίνεις με περίπου 5€
minast Μάρτιος 23, 2013 #1133 Μάρτιος 23, 2013 Αναρωτιόμουν τα εξής:αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα όφελος να δώσει κανείς bundle παιχνίδι μετά το contributor value 30$ εκτός από το προφανές της προσφοράς στο steamgifts.Από την άλλη, στο galagiveaways το όφελος είναι μαζί με το προφανές και τα galapoints. Όμως, δεν έχω δει στο μαγαζί τους, αν και τονίζουν ότι ισχύει, ένα πακετάκι να κοστίζει π.χ. 5$ ή 3$ + 10.000 galapoints.Τι γνώμη έχετε;Στο galagiveaways είχα μπει μόνο στην αρχή και η αναλογία πόντων/κόστους ήταν πολύ μεταβλητή.Πάντως στο SG παίρνεις και το 20% της αξίας των bundle όταν έχεις αρκετά non-bundle giveaways.
artyom Μάρτιος 24, 2013 #1134 Μάρτιος 24, 2013 Στο steam υπάρχει το Fallout Collection, που περιέχει και τα τρία πρώτα παιγνίδια της σειράς.Αν και η ονομαστική αξία τους είναι 19,99€, στο trading τα πετυχαίνεις με περίπου 5€ Στο trading εννοείς σε προσφορά όταν είναι? Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
minast Μάρτιος 24, 2013 #1135 Μάρτιος 24, 2013 Στο trading εννοείς σε προσφορά όταν είναι? Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Εννοεί κάνοντας τράμπα με άλλους που το έχουν...
artyom Μάρτιος 24, 2013 #1136 Μάρτιος 24, 2013 Και που μπορώ να το κάνω αυτό? Γιατί ψιλο μπερδεύτηκα? Αν το έχει αγοράσει κάποιος να μου το πουλήσει Δλδ? Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
inetus3r Μάρτιος 24, 2013 #1137 Μάρτιος 24, 2013 Και που μπορώ να το κάνω αυτό? Γιατί ψιλο μπερδεύτηκα? Αν το έχει αγοράσει κάποιος να μου το πουλήσει Δλδ? Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Μπορείς να το κάνεις στο SteamTrading, στο tf2outpost, στο reddit.Θα προσπαθήσω να ανοίξω ένα θέμα για το trading, για την ενημέρωσή σας.
inetus3r Μάρτιος 24, 2013 #1139 Μάρτιος 24, 2013 Καλή περίπτωση Καλύτερη περίπτωση inetus3r: Hello inetus3r: is this available in your region ? inetus3r: Double Fine Capy Bundle on Steam inetus3r: for how many keys ? *: whole bundle *: am I correct? inetus3r: yes, it sold as one, isn't it ? *: yep. 14 keys *: which is 19.6$ if you buy those at 1.4 inetus3r: ok, thanks i'll let you know *: kk
Recommended Posts