DJD Δεκέμβριος 9, 2011 Author #1861 Δεκέμβριος 9, 2011 εχου αυξηθει τα τρολζ η μου φαινεται; ελειπε λιγο δραμα απ το φορουμ , η μαυρη τρυπα δε ειχε πιασει αραχνες...Ε χριστουγεννα τωρα, βγαινουν μαζι με τους καλλικαντζαρους.
Hydra Δεκέμβριος 9, 2011 #1862 Δεκέμβριος 9, 2011 Πόσο μου τη δίνει όταν μου λέει όλη η παρέα "'Ελα ρε εκεί" και μαθαίνω ότι κάποιος άνθρωπος θα τους πάει εκεί για τα γενέθλιά του. Τόσο ανάπηροι είναι;;; Πρέπει να γίνουμε ρεζίλι πρώτα;
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 9, 2011 #1863 Δεκέμβριος 9, 2011 ερώτηση......γιατί αυτός που έσκασε κοιτάζει ανάποδα από τους άλλους? Όλες οι ανεμογεννήτριες έχουν σύστημα προστασίας από υπερστροφία λόγο δυνατού ανέμου. Οι περισσότερες αλλάζουν το βήμα της προπέλας μέχρι να γίνουν κάθετα στον άνεμο τα φτερά. Άλλες στρίβουν έως και 90 μοίρες από την φορά του ανέμου. Άλλες κάνουν και τα δυο. Η συγκεκριμένη πρέπει να κόλλησε
HotPeanut Δεκέμβριος 9, 2011 #1865 Δεκέμβριος 9, 2011 [ATTACH]47138[/ATTACH]δώρο απο την κοπελιά μου. μαντεμένια τσαγιέρα.. πολύ ωραία Άγγλος;
KoMM Δεκέμβριος 9, 2011 #1868 Δεκέμβριος 9, 2011 μιαμιση μερα να ρθει δεμα απο εξωτερικο ελβε, 5 μερες να κανει 40 χιλιομετρα μακρια δε σηκωνουν και τα τηλεφωνα να κανονιζα να παω αεροδρομιο....ασδφ
Lakisss Δεκέμβριος 9, 2011 #1869 Δεκέμβριος 9, 2011 και κάτι ευχάριστο! This Is a Real Miracle! (21 pics) - Izismile.com
jesus Δεκέμβριος 10, 2011 #1871 Δεκέμβριος 10, 2011 Για πειτε κανα προγραμματακι που να δειχνει πληροφοριες για cpu gpu ram οταν παιζω κανα παιχνιδακι.thnks
vic Δεκέμβριος 10, 2011 #1872 Δεκέμβριος 10, 2011 Το concept με τις λέξεις το είχε δει κάποιες μέρες πριν ανακοινωθεί ο διαγωνισμός. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο inside joke της Δ.Ο. , όπως όταν είχαν βάλει παρόμοια avatars. Μάλιστα σκεφτόμουν να βάλω και εγώ μία λέξη έτσι για να trollάρω λίγο. Ευτυχώς που δεν το έκανα. Θα είχα φάει το απίστευτο βρισίδι από όλα τα άτομα που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό.
Lakisss Δεκέμβριος 10, 2011 #1873 Δεκέμβριος 10, 2011 Στο πνεύμα των εορτών σήμερα. Άντε να ξυπνάμε για τα καλά....καλημέρα Lab! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=A14ILOf05l0]Sexy Santa - YouTube[/ame]
DarkSaga Δεκέμβριος 10, 2011 #1878 Δεκέμβριος 10, 2011 Έντυπη Έκδοση | Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπίας"...Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δεν πρόκειται για ανέκδοτο, αλλά για αληθινή ιστορία: Γιαγιά περπατάει στο Σύνταγμα,άνδρας των ΜΑΤ της κόβει τον δρόμο λέγοντας: «Κυρία μου, δεν μπορείτε να περάσετε από 'δώ!». Και η γιαγιά: «Γιατί, έχεις σφουγγαρίσει;»...."να έπαιξε όντως?
DarkSaga Δεκέμβριος 10, 2011 #1879 Δεκέμβριος 10, 2011 Όλες οι ανεμογεννήτριες έχουν σύστημα προστασίας από υπερστροφία λόγο δυνατού ανέμου. Οι περισσότερες αλλάζουν το βήμα της προπέλας μέχρι να γίνουν κάθετα στον άνεμο τα φτερά. Άλλες στρίβουν έως και 90 μοίρες από την φορά του ανέμου. Άλλες κάνουν και τα δυο.Η συγκεκριμένη πρέπει να κόλλησε μας έχεις φάει τις δουλειές... ένας εσύ και ένας ο Jaco... απαπαπαπα τα γαμεύσατε όλα! Υ.Γ. έχω μια ερώτηση κρίσεως... από την χρυσή ατζέντα άλλων εποχών υδροκοπή θες? αυτός! λαμαρίνα μπακλαβαδωτή? αυτός σωληνάκια υψηλής? αυτός χαλκό με το κιλό για pot? αυτός ! πόσοι είναι ανοιχτοί άραγε ακόμα?
tragikos Δεκέμβριος 10, 2011 #1880 Δεκέμβριος 10, 2011 Δε νομίζω. Μόνο στα mobile applications έχει μπει αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο gui και σε λίγες εβδομάδες αναμένεται και στους browsers. Δε ξέρω βέβαια ακριβώς τι εννοείς οπότε αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος :...: Uploaded with ImageShack.us
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.