Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Αναζητείται ο [MENTION=17303]Xero[/MENTION] για να γίνουμε πολλοί (παρέα με τους niggaz και τις γάτες)

και να τις πεις εδώ στο ΠΟΘ τις εντυπώσεις, ξέρεις εσύ :sarcastic:

dp53YmP.gif

Ξέρω ξέρω.. Άλλα τελικά θα το κάνω αύριο.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Ώρα για το διαχρονικό ερώτημα:

to WoW or not to WoW?

to WoW or not to WoW?

no wow anymore.με τι να συγκριθεί μετά από αυτό το επικό video? τα panda? meh i ll pass

Αναζητείται ο @Xero για να γίνουμε πολλοί (παρέα με τους niggaz και τις γάτες)

Εδώ είμαι , εδώ (έτσι κ ανάποδα τα quotes γιατί μπορώ :p )

to WoW or not to WoW?

δοκίμασε το rift. στην αρχή μοιάζει σαν μία κόπια του wow αλλά τελικά είναι πολύ καλό εγώ ψιλο-κόλλησα και είναι πλέον free2play ( όχι pay2win)

no wow anymore.με τι να συγκριθεί μετά από αυτό το επικό video? τα panda? meh i ll pass

Το panda trailer ήταν κορυφαίο ασυζητητί.

Το αρχικό ερώτημα όμως παραμένει (και θα παραμείνει :p )

και εγώ κάθε καλοκαίρι σκέφτομαι το wow αλλά μετά σκέφτομαι ότι χρωστάω 25+ μαθήματα οπότε η σκέψη φεύγει όπως ήρθε :p

Με 25+ χρωστούμενα μαθήματα μέχρι και η σκέψη για σεξ φεύγει.

Δεν δοκιμάζεις το ψάρεμα αυτό το καλοκαίρι?

to WoW or not to WoW?

Έχεις φίλους εκεί;

Έχεις χρόνο;

Έχεις χρήμα;

Έχεις διάθεση;

Δεν έχεις έτερον ήμισι;

Παίξε.

Για μένα πάντως δεν αξίζει. Έχουν βγει αξιόλογοι και πιο φρέσκοι αντικαταστάτες. Άσε που το πλήρωνε το core game, πλήρωνε τα expansions, πλήρωνε 13€/μήνα, πλήρωνε αλλαγές server/names/οτιδήποτε, θα βάλουν και ingame store που θα πουλάνε buffs για rolls/xp boost...ε...χ%σε μας. Από τη μύγα ξύγκι...8 χρονών παιχνίδι είναι, free to play έπρεπε να ήταν εδώ και καιρό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.