Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Ήρθε το Deathadder V3 (και δεν έχει RGB!)

    Η κάθε σου νίκη έρχεται εύκολα με το νέο Razer Deathadder V3. Με τη βοήθεια κορυφαίων επαγγελματιών από τον χώρο των esports, το εμβληματικό εργονομικό του σχήμα είναι τώρα πάνω από 33% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, χωρίς να χάνει σε features και με αναβαθμίσεις αιχμής για να ξεπεράσει τα όρια του ανταγωνισμού. 

     

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΥ
    Με την απίστευτη βελτιστοποίηση του βάρους του, το Razer Deathadder V3 είναι ένα από τα ελαφρύτερα εργονομικά gaming ποντίκια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, ενώ παράλληλα βελτιώνει την εμπειρία χρήσης. 

    RAZER FOCUS PRO 30K
     

    ΟΠΤΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ 

    Σε συνεργασία με την Pixart, τον ηγέτη στον κλάδο των αισθητήρων, είμαστε υπερήφανοι που σας παρουσιάζουμε τον πιο accurate οπτικό αισθητήρα στον κόσμο. Ο νέος, βελτιωμένος αισθητήρας της Razer, διαθέτει DPI 30.000 με ακρίβεια ανάλυσης 99,8%, εξασφαλίζοντας ότι κάθε κίνηση από αυτό το ασύρματο ποντίκι γίνεται Track με ακρίβεια. Εξοπλισμένος αισθητήρας με ευφυείς λειτουργίες, γίνεται ακόμη πιο ακριβής. 

     

    ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΛΟΓΕΣ
    Ενεργοποιήστε το Asymmetric Cut–off για να ρυθμίσετε ξεχωριστά το Lift–Off και το Landing Distance που είναι προσαρμοσμένο στο στυλ παιχνιδιού σας – με 26 λεπτομερή επίπεδα ρύθμισης ύψους σε σύγκριση με τα 3 μόνο της προηγούμενης έκδοσης 
     

    AUTO–CALIBRATES ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
    Με το Smart Tracking, ο οπτικός αισθητήρας Razer™ Focus Pro είναι σε θέση να διατηρεί σταθερό Lift–Off Distance ανεξάρτητα από την επιφάνεια στην οποία χρησιμοποιείται, επιτρέποντας μεγαλύτερο έλεγχο και ακρίβεια. 
     

    ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ & ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ TRACKING
    Με το Motion Sync, ο οπτικός αισθητήρας Razer™ Focus Pro συγχρονίζει τα σήματά του με τα ακριβή χρονικά διαστήματα που ο υπολογιστής σας αντλεί πληροφορίες, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις της θέσης του ποντικιού σας για πιο σταθερό Tracking. 

     

    ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΕΠΙ 8X.
     

    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RAZER™ HYPERPOLLING. 

    Η τεχνολογία Razer™ HyperPolling ξεπερνά τα πρότυπα του κλάδου με πραγματικό polling rate στα 8.000 Hz, αποστέλλει έως 8 φορές περισσότερων δεδομένων σε ένα δευτερόλεπτο και μειώνει τη καθυστέρηση από το 1 έως το 1/8 του δευτερολέπτου. 

     

    RAZER™ GEN-3 MECHANICAL MOUSE SWITCHES 

    Με επιχρυσωμένα σημεία επαφής, οι διακόπτες είναι ανθεκτικοί και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής έως και 90 εκατομμύρια κλικ και το χαμηλότερο Delay στην αγορά. 

     

    100% PTFE MOUSE FEET 

    Απολαύστε την ομαλή κίνηση ακριβείας του ποντικιού σε οποιαδήποτε επιφάνεια, με τα πόδια του ποντικιού να είναι κατασκευασμένα από την καθαρότερη, υψηλότερη ποιότητα PTFE. 

     

    TECH SPECS

    FORM FACTOR: Right-handed
    SENSOR: Focus Pro 30K Optical Sensor
    MAX SENSITIVITY (DPI):  30000
    MAX SPEED (IPS): 750
    MAX ACCELERATION (G): 70
    PROGRAMMABLE BUTTONS: 6
    SWITCH TYPE: Razer Optical Mouse Switches Gen-3
    SWITCH LIFECYCLE: 90-million Clicks
    MOUSE FEET: 100% PTFE
    CABLE: Razer Speedflex
    APPROXIMATE SIZES
    Μήκος: 128.0 mm
    Πλάτος: 68.0 mm
    Ύψος: 44.0 mm
    ΒΑΡΟΣ: 59 g
     

    Βασικά χαρακτηριστικά:

    Το 8k Polling Rate δίνει και ακρίβεια αλλά και απίστευτη αίσθηση (στα games που το υποστηρίζουν).

    Μόνο 59 γραμμάρια.

    Ο πιο ακριβής σένσορας του κόσμου στα 30k.

    3 Νέες λειτουργίες.

     

    Επειδή σας μπερδέψαμε:

    Tο Deathadder V3 (Wired) μόλις ανακοινώθηκε και θα γίνει top seller.
    Παράλληλα ανακοινώθηκε ένα Deathadder V3 Pro Faker Edition (το κόκκινο) που είναι ειδική έκδοση διαθέσιμη μόνο στο razer.com.
    Και υπάρχουν και τα Razer Deathadder V3 Pro (Wireless, White και Black) που κυκλοφόρησαν ένα μήνα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.