Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η AGON by AOC παρουσιάζει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του gaming

      Mάχη υπεροχής: Οι AOC GAMING 24G4X και 27G4X κάνουν το ντεμπούτο τους με 180 Hz και τολμηρό νέο σχεδιασμό

    Η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming [1] και IT αξεσουάρ στον κόσμο – ξεκινά τη χρονιά με την εισαγωγή μιας ολοκληρωτικά νέας σειράς gaming οθονών για το line-up της AOC GAMING. Όντας ο διάδοχος της βραβευμένης σειράς G2, η νέα σειρά G4 έρχεται με μια εντελώς νέα κομψή σχεδίαση. Η 23,8" (60 εκ.) AOC GAMING 24G4X και η 27" (68 εκ.) 27G4X διαθέτουν Fast IPS panels για ακριβή χρώματα και ευρείες γωνίες θέασης, ακόμα ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης 180 Hz, χρόνους απόκρισης έως 1 ms GtG και συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC. Με χαρακτηριστικά αιχμής και τολμηρή εμφάνιση, τα νέα μοντέλα είναι έτοιμα να αναβαθμίσουν την gaming εμπειρία τόσο για τους λάτρεις όσο και για τους παίκτες των esports.

    AOC_PR_image_24G4X_450x450.jpg AOC_PR_image_27G4X_450x450.jpg
     

    Συνεχής βελτίωση για προηγμένη απόδοση

    Ανεβάζοντας τον πήχη στις entry-level gaming οθόνες, και οι δύο οθόνες διαθέτουν ρυθμό ανανέωσης 180 Hz, εξασφαλίζοντας ομαλό παιχνίδι υψηλής απόκρισης. Σύμφωνα με τα μεγέθη οθόνης 24" και 27" τους, η ανάλυση Full HD (1920x1080) επιτρέπει στους gamers να επιτύχουν υψηλούς ρυθμούς καρέ με τις περισσότερες συμβατικές GPUs. Χρησιμοποιώντας έγχρωμα Fast IPS panels με ευρείες γωνίες θέασης, οι οθόνες μπορούν να υποστηρίξουν εργασίες επεξεργασίας εικόνας/βίντεο ή livestreaming εκτός του gaming. Με χρόνους απόκρισης έως και 1 ms GtG χάρη στη χρήση του Fast IPS panel, αυτά τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα για παίκτες που απαιτούν μέγιστη ακρίβεια και σαφήνεια, επιτρέποντάς τους να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους σε FPS, battle royale ή παρόμοιους γρήγορους τίτλους παιχνιδιών, καθιστώντας το ghosting απλά κάτι παρελθοντικό. Οι οθόνες υποστηρίζουν επίσης HDR10, λαμβάνοντας σήματα HDR για ζωντανά και δυναμικά γραφικά. Και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με το NVIDIA G-SYNC, εξαλείφοντας το tearing και το stutter για ομαλή δράση παιχνιδιού χρησιμοποιώντας μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης.

     

    Ξεχωριστός σχεδιασμός εστιασμένος στα esports

    Τα μοντέλα 24G4X και 27G4X διαθέτουν ένα εντελώς νέο design, εμπνευσμένο από αιχμηρές γραμμές και την ασυνήθιστη αισθητική ενός stealth αεροσκάφους. Τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια πιο συμπαγή βάση από πριν, η οποία είναι τόσο κομψή όσο και λειτουργική, παρέχοντας άφθονο χώρο για πληκτρολόγια και ποντίκια κατά τη διάρκεια έντονης δράσης esports.

    Με καθολικές σκούρες γκρι λεπτομέρειες και τριγωνικά σχήματα στο πίσω μέρος, αυτές οι οθόνες παρουσιάζουν μια μοντέρνα εμφάνιση που ταιριάζει άψογα με μια ποικιλία συστημάτων παιχνιδιών.

     

    Επανάσταση από μέσα προς τα έξω

    Όπως και η νέα τους εμφάνιση, οι 24G4X και 27G4X διαθέτουν ένα φρέσκο, ευαίσθητο και γρήγορο On-Screen Display (OSD) στο εσωτερικό, διευκολύνοντας τους gamers να προσαρμόσουν προσαρμόσουν την εμπειρία προβολής τους. Εναλλακτικά, το λεπτό, ελαφρύ λογισμικό AOC G-Menu επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις της οθόνης τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Το OSD δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιήσουν χαρακτηριστικά gaming, όπως το νέο smart crosshair, που μπορεί να αλλάξει το χρώμα του στόχου κατά την εναλλαγή με το φόντο, βελτιώνοντας την ακρίβεια στόχευσης και δίνοντας στους παίκτες ένα πλεονέκτημα στο ανταγωνιστικό παιχνίδι.

     

    Φιλικές προς το περιβάλλον, εργονομικά άριστες

    Τα πιο πρόσφατα μοντέλα οθονών AOC GAMING έχουν δει βελτιώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Αυτές οι οθόνες είναι πλέον συσκευασμένες με χάρτινη επένδυση, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν εργονομική βάση που επιτρέπει ρυθμίσεις ύψους, οριζόντιας και κάθετης περιστροφής και κλίσης, προσφέροντας άνετα gaming sessions. Η εργονομική βάση επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν μια υγιή στάση σώματος και να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις οθόνες όχι μόνο για gaming αλλά εξίσου για μελέτη ή εργασία, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η λειτουργία LowBlue ,ode και το Flicker-Free διασφαλίζουν άνεση στους χρήστες που παίζουν αργά το βράδυ. Και για τους παίκτες που χρησιμοποιούν βραχίονες οθόνης, τα μοντέλα προσφέρουν μια επιλογή τοποθέτησης VESA. Χάρη στον σχεδιασμό 3 πλευρών χωρίς περιθώρια, τα μοντέλα αυτά είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για εγκαταστάσεις πολλαπλών οθονών. Τα ενσωματωμένα ηχεία και η έξοδος ακουστικών επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να επιτύχουν ένα πλήρες gaming setup μέσα σε λίγα λεπτά.

     

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Οι AOC GAMING 24G4X και 27G4X έρχονται να ανεβάσουν τον πήχη στις gaming οθόνες βασικού επιπέδου. Τόσο η 24G4X όσο και η 27G4X διαθέτουν εγγύηση τριών ετών, και θα είναι διαθέσιμες από τα τέλη Ιανουαρίου 2024, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 169.00 € και 199.00 € αντίστοιχα.

     

    [1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2023 Q1


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.