Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Lenovo ανακοίνωσε και επίσημα το Vibe X3

    .
    Και οι τρεις εκδόσεις έρχονται με 5,5'' οθόνη, ανάλυσης FullHD και Corning Gorilla Glass 3, ενσωματωμένους ενισχυτές ήχου Texas Instruments OPA1612, Cirrus Logic WM8281 codec για noise και echo cancellation, υψηλής ποιότητας Sabre 9018C2M DAC και πιστοποίηση Dolby Atmos. Επιπλέον διαθέτουν και ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος τους.

     

    Lenovo Vibe X3 2

     

    Οι δύο ακριβότερες εκδόσεις έρχονται με εξαπύρηνο Qualcomm Snapdragon 808 chipset, 3GB μνήμη, 32GB και 64GB αποθηκευτικού χώρου, microSD θύρα, dual SIM dual standby και 4G και στις δύο SIM. Η κύρια κάμερα είναι των 23MP με αισθητήρα Sony IMX230, phase detection autofocus και δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K. Η μπαταρία τους είναι των 3600mAh και υποστηρίζεται η τεχνολογία QuickCharge 2.0 της Qualcomm για ταχύτατη φόρτιση. Όσον αφορά την τρίτη και φτηνότερη έκδοση, αυτή έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1,3GHz και 2GB μνήμη. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB, αλλά υπάρχει και εδώ η δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας. Η κύρια κάμερα είναι των 16MP και η μπαταρία των 3400mAh.

     

    Οι τιμές τους στην Κίνα κυμαίνονται στα $470 για το κορυφαίο μοντέλο με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, $390 για αυτό με τα 32GB αποθηκευτικού χώρου και $300 για την φτηνή έκδοση με τα 16GB αποθηκευτικού χώρου. Το αν θα διατεθεί κάποια από αυτά τα μοντέλα εκτός Κίνας ή το αν θα υπάρξει κάποια international έκδοση, μένει να το δούμε.

     

    Lenovo Vibe X3 3


    Lenovo Vibe X3 4


    Lenovo Vibe X3 5


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.