Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Surface 3 με Intel Atom X7

    .
    Η τιμή του νέου Surface 3 θα ξεκινάει από τα $499 δολάρια και θα αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή έναντι του αρκετά ακριβότερους Surface Pro 3. Το Surface 3 διαθέτει οθόνη ClearType Full HD Plus 10,8'' ανάλυσης 1920x1280 (10-point multi-touch), η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη της στάνταρ FullHD ανάλυσης και με αναλογίες 3:2, όπως και στην περίπτωση του Surface 3 Pro. Ο Atom X7 Z8700 που χρησιμοποιεί το Surface 3, διαθέτει τέσσερις πυρήνες Airmont κατασκευασμένους στα 14nm. Πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Atom που προορίζεται για smartphones και tablets αυτή τη στιγμή, με στάνταρ συχνότητα τα 1.6GHz και Turbo τα 2.4GHz.

     


    Family


    021 sequence

     


    Η Microsoft προωθεί το νέο Surface 3 ως το ελαφρύτερο(622 γραμμάρια) και λεπτότερο(8,7 χιλιοστά) της σειράς, ικανό να τρέξει τα Windows 8.1, και τα Windows 10 όταν αυτά ανακοινωθούν και επίσημα. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα διαθέτει 2GB μνήμης και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η άλλη θα διαθέτει 4GB μνήμης και 128GB αποθηκευτικού χώρου και θα είναι $100 δολάρια ακριβότερη. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα είναι τα ίδια. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται 802.11ac και Bluetooth 4.0, USB 3.0, Mini-DisplayPort, microSD, Micro USB charging, 3.5mm headset, δύο κάμερες με την μπροστά να είναι των 3,5MP και την πίσω των 8MP με Autofocus, καθώς και υποστήριξη για Surface Pen. Όσον αφορά την αυτονομία, σύμφωνα με την Microsoft, η μπαταρία του Surface 3 αρκεί για αναπαραγωγή ταινιών μέχρι και 10 ώρες. Αργότερα θα ακολουθήσει και μια 4G ‘LTE Ready’ έκδοση. Στις παραπάνω τιμές των δύο μοντέλων συμπεριλαμβάνεται επιπλέον Office 365 Personal με 1TB OneDrive για έναν χρόνο. Στα περιφερειακά του Surface 3 εκτός του Surface Pen περιλαμβάνεται και ένα Docking Station για περισσότερες USB υποδοχές.

     


    027 Red 575px

     


    Το Surface 3 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από το site της Microsoft στην Αμερική με ημερομηνία διαθεσιμότητας την 5η Μαΐου. Στα καταστήματα αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται από την 7η Μαΐου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.