Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Motorola αποκάλυψε τα Moto G5 και G5 Plus, καθώς και νέα Moto Mods

    Στο Mobile World Congress η Motorola αποκάλυψε τα δύο νέα της Android smartphones, τα Moto G5 και Mote G5 Plus. Οι δύο νέες συσκευές αποτελούν δύο μέσης κατηγορίας προτάσεις για αυτούς που ψάχνουν ένα καλό και επώνυμο smartphone, χωρίς να χρειαστεί αν ξοδέψουν μια μικρή περιουσία. Επιπλέον των δύο Moto G, η Motorola αποκάλυψε και νέα modules, Moto Mods, για το Moto Z, δείχνοντας ότι σε αντίθεση με την LG, στηρίζουν ακόμα την ιδέα του modular smartphone.

     

    Ξεκινώντας από τα νέα Moto G5, το G5 Plus είναι η κάπως δυνατότερη αλλά και ακριβότερη συσκευή από τις δύο. Χρησιμοποιεί το Snapdragon 625 chipset της Qualcomm και θα έρχεται με 2 ή 4GB μνήμης, καθώς και 32GB, 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το G5 χρησιμοποιεί το Snapdragon 430 chipset της Qualcomm, 2GB μνήμη, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι 16GB ή 32GB.

     

     

     

    Όσον αφορά τιμές και διαθεσιμότητα, το Moto G5 θα ξεκινάει από τα €199 και το G5 Plus από τα $229. Οι συσκευές θα γίνουν διαθέσιμες εντός του επομένου μήνα.

     

    Όσον αφορά τα Moto Mods για το Moto Z, σε αυτά περιλαμβάνονται ένα το οποίο μετατρέπει το smartphone σε φορητό Amazon Echo, ένα το οποίο αυξάνει την αυτονομία της συσκευής κατά 50%, ένα που προσθέτει Wireless Charging, ένα που προσθέτει fast charging και ένα Game Pad Mod το οποίο κάνει το Moto Z να θυμίζει το νέο Nintendo Switch. Η Motorola έχει υποσχεθεί να παρουσιάσει και άλλα Moto Mods. Τα Moto Mods θα είναι συμβατά και με μελλοντικές modular συσκευές.

     

    58b41efb1cc66-GamepadMotoMod.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.