Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Raijintek ανακοίνωσε δύο νέες ψύκτρες για επεξεργαστές

    Η Raijintek αυτές τις μέρες ανακοίνωσε τις νέες LETO RGB και JUNO-X RGB. Η LETO RGB είναι τύπου slim tower και έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία με έναν ανεμιστήρα και μία "PRO" έκδοση με δύο ανεμιστήρες. Η JUNO-X από την άλλη, είναι τύπου low profile και προορίζεται για χρήση σε συστήματα όπου το σύστημα ψύξης του επεξεργαστή θα πρέπει να είναι μικρού ύψους. Όπως είναι φανερό από το όνομά τους και οι δύο διαθέτουν RGB φωτισμό.

     

    Η LETO RGB έχει πάχος μόλις 50 χιλιοστά και ύψος 153 χιλιοστά, χωρίς τον ανεμιστήρα. Διαθέτει τέσσερα χάλκινα heatpipes των 6 χιλιοστών τα οποία έρχονται σε άμεση επαφή με το heatspreader του επεξεργαστή, για ταχύτερη απαγωγή της θερμότητας. Ο ανεμιστήρας της, τύπου Sleeve Bearing, είναι των 120 χιλιοστών περιστρέφεται με 800 έως 1800 στροφές ανά λεπτό και διαθέτει RGB LED φωτισμό. Το κυρίως σώμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Όπως αναφέρθηκε και αρχικά, η PRO έκδοση διαθέτει δύο ανεμιστήρες αντί για έναν. Η PRO έκδοση διατίθεται και σε έκδοση με δύο ανεμιστήρες με λευκό LED φωτισμό. Η συμβατότητα της LETA RGB περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα AMD και Intel sockets. Περισσότερα για την ψύκτρα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

     

     

     

    Η JUNO-X, είναι μια low profile ψύκτρα για χρήση σε κουτιά όπου δεν μπορούν να τοποθετηθούν συστήματα ψύξης με μεγάλο ύψος. Το ύψος της ψύκτρας είναι μόλις 50 χιλιοστά, με τον ανεμιστήρα της, τύπου hydraulic Bearing να έχει διάμετρο 92 χιλιοστά και μεταβλητή ταχύτητα περιστροφής. Είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από αλουμίνιο, βαμμένη με μαύρο χρώμα και κατάλληλη για χρήση με επεξεργαστές οι οποίοι έχουν TDP έως και 70W. Η ψύκτρα είναι συμβατή με AMD AM4, AM3(+), AM2(+), 754, 939 και 940, καθώς και με Intel LGA 775 και LGA 115x.

     

    Η JUNO-X διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Μία παλαιότερη έκδοση με σταθερό LED φωτισμό και τιμή 7,99 λίρες και την νέα έκδοση με RGB LED φωτισμό και τιμή 9,99 λίρες. Περισσότερα για την ψύκτρα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.