Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα επόμενα gaming κινητά της Lenovo ενδέχεται να έχουν Snapdragon 8 Gen 1 και έως 18 GB RAM

    Η Lenovo κατέχει τη Motorola εδώ και αρκετά χρόνια. Όμως η εταιρεία συνέχισε επίσης να πουλά smartphone με τη δική της επωνυμία, συμπεριλαμβανομένων των gaming κινητών. Το Lenovo Legion Phone Duel 2 έφτασε πέρυσι και τώρα έχουμε την πρώτη μας ματιά στο φετινό sequel, από μια διαρροή.

    Ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks στο Twitter, μοιράστηκε τις προδιαγραφές και τις εικόνες render για δύο επερχόμενα gaming τηλέφωνα από τη Lenovo. Οι συσκευές θα είναι η συνέχεια του Legion Phone Duel 2, αλλά η Lenovo υποτίθεται ότι εγκαταλείπει την επωνυμία «Duel» — αντ' αυτού, τα τηλέφωνα θα ονομάζονται Legion Phone 3 Elite και Legion Phone 3 Pro. 

     

    image-3.webp

     

    Και τα δύο τηλέφωνα φέρεται να διαθέτουν οθόνη AMOLED 9,92 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz (και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 720 Hz), SoC Snapdragon 8 Gen 1, δύο μπαταρίες 2.800 mAh (συνολικά 5.600 mAh), ενσύρματη φόρτιση 68W τύπου USB, -Θύρες C, διπλή δόνηση HaptiX, διπλοί ανεμιστήρες και ηχεία με πιστοποίηση Dolby Atmos. Το Legion 3 Elite θα έχει 12 GB RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης UFS 3.1, ενώ το Legion 3 Pro θα πωλείται είτε με 12 GB RAM / 256 GB αποθηκευτικού χώρου είτε με 18 GB RAM / 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο Blass λέει επίσης ότι το Pro θα έχει επιπλέον 128 GB SSD, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει αυτό.

    Ακριβώς όπως το Legion Phone Duel 2, και οι δύο συσκευές θα έχουν σχεδίαση οριζόντια, με τη διάταξη κάμερας να βρίσκεται στο κέντρο του πίσω περιβλήματος (έτσι τα δάχτυλά σας δεν την καλύπτουν ενώ κρατάτε το τηλέφωνο οριζόντια). Υπάρχουν συνολικά οκτώ εικονικά κουμπιά, με τέσσερα στα πλάγια, δύο στο πίσω μέρος και δύο σημεία επαφής στην οθόνη. Τα φώτα RGB θα υπάρχουν ακόμα.

    Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχει μια αναδυόμενη selfie κάμερα τοποθετημένη στο πλάι (ή στην κορυφή, όταν είναι οριζόντια) ή εάν η Lenovo θα χρησιμοποιήσει μια λύση κάτω από την οθόνη, όπως το Galaxy Z Fold 3. Το Legion Phone 3 Pro συγκεκριμένα θα έχει δερμάτινη πλάτη.

    Και τα δύο τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο τρίμηνο του 2022. Η Lenovo έχει επίσης ένα διαφορετικό gaming τηλέφωνο στα σκαριά, με το παρατσούκλι «Halo», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα (πιθανόν το τρίτο τρίμηνο του 2022) και μοιάζει περισσότερο με ένα κανονικό smartphone.

     

    image-2-1.jpg  image-1-1.webp


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.