Jump to content



  • yanni
    yanni

    Παίξτε τα κλασικά παιχνίδια της Sega στο smartphone σας μέσω του Sega Forever

    Η Sega υπήρξε κάποτε το αντίπαλο δέος της Nintendo, διαθέτοντας αντίστοιχα θρυλικές κονσόλες όπως το Master System και το Mega Drive. Πλέον η εταιρία δεν βρίσκεται μέσα στους μεγάλους κατασκευαστές κονσολών, αλλά δεν παύει να διαθέτει τεράστια γκάμα κλασικών, ιδιαίτερα εθιστικών παιχνιδιών που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν για τις κονσόλες της. Αν και πολλά από αυτά  τα παιχνίδια έχουν γίνει port σε σύγχρονες κονσόλες και συστήματα, πλέον κάποιος θα μπορεί να τα βρει όλα μαζί συγκεντρωμένα μέσω του Sega Forever για Android και iOS.

     

    Τα σημερινά smartphones είναι ιδανικά συστήματα για τα κλασικά αυτά παιχνίδια και οι κάτοχοι smartphones θα έχουν την δυνατότητα να ξανά παίξουν ή να γνωρίσουν κλασικούς τίτλους μέσω του Sega Forever. Το Sega Forever θα παρέχεται ως service και κάθε μήνα θα προσθέτονται σε αυτό και νέοι τίτλοι. Οι παίκτες θα μπορούν να σώζουν την εξέλιξή τους σε κάποιο παιχνίδι, να βλέπουν την κατάταξη των σκορ, να παίζουν με Bluetooth controller ή ακόμα και offline.

     

     

    Το Sega Forever θα είναι δωρεάν όπως και τα παιχνίδια, αλλά κατά την φόρτωση του τίτλου του παιχνιδιού θα παρουσιάζονται διαφημίσεις. Από ότι πάντως αναφέρεται οι διαφημίσεις αυτές δεν θα παρουσιάζονται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε δεν θα έχουν αρνητική επίδραση καθόσον κάποιος παίζει κάποιο παιχνίδι.  Όποιος πάντως δεν επιθυμεί να βλέπει διαφημίσεις θα μπορεί να αγοράσει κάθε έναν από τους τίτλους που του αρέσουν προς 1,99 δολάρια και να τους απολαύσει χωρίς διαφημίσεις.

     

    Sega Forever smartphone.jpg

     

    594e35e37b3ad_SegaForevergames.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.