Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Πιθανή κυκλοφορία του Galaxy Note 10 τον Αύγουστο

    Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 10 στις αρχές Αυγούστου (σύμφωνα με τις επικρατέστερες διαρροές) σε τρεις παραλλαγές. Το βασικό μοντέλο θα είναι το Note 10 και τα πιο «ικανά» θα είναι τα Note 10 Pro και Note 10 5G. Το τελευταίο είναι προφανές ποια επιπρόσθετη δυνατότητα θα έχει...

     

    Αν και τα τρία μοντέλα θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, αναμένεται  μόνο τα δύο πρώτα να είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορία του 5G θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα των 5G δικτύων στις μεγάλες αγορές.

     

    Επειδή η δυνατότητα 5G χρειάζεται μεγαλύτερη κεραία και αντλεί περισσότερη ενέργεια από τη μπαταρία, είναι πιθανόν ο σχεδιασμός του Note 10 να έγινε μα βάση το 5G μοντέλο, ώστε να εξυπηρετηθούν οι οικονομίες κλίμακας στην κατασκευή του.

     

    Βέβαια υπάρχουν και άλλες φήμες που υποδηλώνουν ότι οι παραλλαγές του Note 10 θα έρθουν με διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Επίσης φημολογείται η χρήση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος και η εγκατάλειψη του headphone jack με αποκλειστική χρήση USB Type-C για έξοδο ήχου και φόρτιση.

     

    Ό,τι και να ισχύσει τελικά, το Note 10 πρόκειται να συζητηθεί πολύ!

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.