Jump to content



  • yanni
    yanni

    Σε ανάκληση του Galaxy Note 7 ίσως να προχωρήσει η Samsung

    Η Samsung φαίνεται να έχει παγώσει τις αποστολές νέων Galaxy Note 7 στην αγορά, μετά από αναφορές χρηστών για συσκευές που έπιασαν φωτιά. Η Samsung ανακοίνωσε ότι προχωράει σε περαιτέρω ποιοτικούς ελέγχους σε μια προσπάθεια πιθανόν να ερευνήσει το θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλέσει όσες συσκευές παρουσίασαν πρόβλημα.

     

    Πρώτο αναφέρθηκε στο θέμα το Reuters, μετά από αναφορές χρηστών ότι τα νέα τους Galaxy Note 7 έπιασαν φωτιά, με αρκετούς από αυτούς να ανεβάζουν και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι στις μπαταρίες των συσκευών οι οποίες φαίνεται να ανεβάζουν απότομα θερμοκρασίες ή ακόμα και να εκρήγνυνται. Η Samsung φημολογείται ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε ανάκληση των συσκευών που παρουσίασαν πρόβλημα και οι οποίες λέγεται ότι δεν υπερβαίνουν το 0,1%, με την εταιρία όμως να μην έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο επίσημα. Αν αυτό συμβεί, αν δηλαδή ανακοινωθεί ανάκληση, αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε ανακοίνωσή της η εταιρία περιορίζεται στο να αναφέρει ότι ερευνάει το θέμα και ότι θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής το συντομότερο δυνατό, επαναλαμβάνοντας παράλληλα την δέσμευσή της στο να παρέχει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της.

     

    57c91c1dbf8ad-note-7burned.jpg

     

    Η Samsung έχει παγώσει τις αποστολές του Galaxy Note 7 προκειμένου να προβεί σε επιπλέον ποιοτικούς ελέγχους, που πλέον πιθανολογείται ότι σχετίζονται με τα προβλήματα που αναφέρονται για την μπαταρία, καθυστερήσεις που φαίνεται να επιβεβαιώνουν μεταπωλητές και καταναλωτές από διάφορες αγορές. Σε περίπτωση ανάκλησης το πρόβλημα διορθώνεται με μια απλή αντικατάσταση της μπαταρίας. Κάποιοι πάντως αναφέρουν ότι η Samsung θα μπορούσε να προβεί ακόμα και σε πλήρη ανάκληση όλων των συσκευών από την αγορά, ώστε να εξασφαλίσει ότι καμία προβληματική συσκευή δεν θα κυκλοφορεί. Κάτι τέτοιο θα ήταν πρωτόγνωρο και θα ήταν σημαντικό πλήγμα για την εταιρία, της οποίας η μετοχή σημείωσε σημαντική πτώση μετά τα τελευταία νέα.

     

    Από το link της πηγής. Τελικά η απόφαση για ανάκληση του Galaxy Note 7 επιβεβαιώθηκε άμεσα

     

    Update 09/02, 4:30am ET: According to Bloomberg, Samsung has initiated a global recall of the Galaxy Note7. All users who already have Galaxy Note7s will receive a replacement device. According to CNN Money, Samsung is aware of 35 cases thus far.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.