Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τα Windows 10 ελέγχουν το 21 τοις εκατό της αγοράς του Desktop

    Τα Windows 10 βρίσκονται εγκατεστημένα στο 21 τοις εκατό των επιτραπέζιων υπολογιστών, αυξάνοντας το ποσοστό τους από το 19.1 τοις εκατό που κατείχαν τον Ιούνιο. Η αύξηση αυτή είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί τους τελευταίους μήνες κάτι που ίσως οφείλεται στο ότι την τελευταία στιγμή κάποιοι χρήστες εκμεταλλεύτηκαν τη προσφορά της Microsoft για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10.

     

    Η ιστοσελίδα NetMarketShare αναφέρει ότι τα Windows 7 παραμένουν στην κορυφή με ποσοστό 47 τοις εκατό με τα Windows XP να βρίσκονται ακόμα στην τρίτη θέση με ποσοστό 10.1 τοις εκατό. Συνολικά τα Windows καταλαμβάνουν το 89.7 τοις εκατό παγκοσμίως.

     

    redstone-photo-app.jpg

     

    Μόλις μερικές ημέρες ίσως και ώρες από την κυκλοφορία της νέας μεγάλης ενημέρωσης των Windows 10, όσοι αποφασίσουν ότι θέλουν να αναβαθμίσουν στο νέο λειτουργικό σύστημα θα χρειαστεί να πληρώσουν τουλάχιστον 119 δολάρια. Αντίστοιχα το μερίδιο της Apple στην ίδια αγορά μειώθηκε σε σχέση με τον Ιούνιο από το 8.1 σε 7.8 τοις εκατό.

     

    Παράλληλα, η δημοφιλής πλατφόρμα παιχνιδιών Steam δημοσιοποίησε τα στοιχεία Ιουλίου που δείχνουν ότι οι χρήστες με λειτουργικό Windows αύξησαν ελάχιστα το ποσοστό τους από τα 95.69 τοις εκατό κατά 0.19 τοις εκατό. Τα Windows 10 συνεχίζουν να είναι το δημοφιλέστερο σύστημα με το 46.52 τοις εκατό των χρηστών να χρησιμοποιούν το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Οι χρήστες που διαθέτουν Windows 7 συνεχίζουν να μειώνονται με ποσοστό 35.98 τοις εκατό.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.