Jump to content

Dragonlordcv

Members
  • Posts

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Dragonlordcv

  • Γενέθλια 18/09/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ιωαννινα
  • Ενδιαφέροντα
    H/Y

Dragonlordcv's Achievements

  1. Σταματάμε την συνδρομή πολύ απλό ζήτω η πειρατεία μετά.
  2. Dragonlordcv

    Η NVIDIA ανακοίνωσε την GeForce RTX 2060 με τιμή $349

    Ας είναι καλά αυτοί που τρέχουν και τις αγοράζουν. Αν οι πωλήσεις ήταν στον πάτο θα ξανασκεφτόντουσαν αυτές τις τιμές. Ισχύει και για τους δύο αυτό.
  3. Dragonlordcv

    Η Microsoft ξεκίνησε τη διανομή του Anniversary Update για PC

    Τα έχω πολλα χρόνια και δεν παιδέυτικα ποτέ σε αντίθεση με 8 & 8.1 και πλέον τα 10 (τα οποία φάνηκαν καλά μέχρι το update).
  4. Dragonlordcv

    Η Microsoft ξεκίνησε τη διανομή του Anniversary Update για PC

    Προφανώς και έγιναν βήματα αποκατάστασης. Το partition δεν μπορουσε να πειραχτεί (για να σωθεί η κατάσταση) με κανένα τρόπο και σε κανένα συστημα απο τα 6 που έχω συνολικά. Οσο για το λινκ που παρέθεσες... εχω το Daτa rescue που ειναι κλασεις ανωτερο και αχρειαστο μιας και ειχα backup. Μετα απο update οταν χανεις δεδομενα σε δισκους που δεν εχουν προβλημα υγειας μαλλον φταιει το update και αυτοί που το φτιάξαν και οχι ο χρηστης απο όποια πλευρά και να το δείς. Εξ' 'αλλου δεν έχεις και επιλογή να μην το κατεβάσεις ή να κάνεις κάποιο λάθος αφού είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία. Στο " Δεν γίνεται να "χάνονται" έτσι... " ρώτα καλύτερα τα βοδια της μικρομαλακης πως τα καταφέρανε. Και προσωπικά τα 7αρια θα τα κρατήσω μέχρι το 20 μιας και δουλέυω στο pc δεν παίζω και συ γέλα όσο θες.
  5. Dragonlordcv

    Η Microsoft ξεκίνησε τη διανομή του Anniversary Update για PC

    Και μένα μου εξαφάνισε ένα κομμάτι με 500 γίγα. Ευτυχώς το χα backup. Έβαλα 7αρια για σιγουριά. Όταν μπήκαν τα 10αρια είχα ενεργό μόνο τον ssd για να μην γράψουν σε άλλους σκληρούς ή partition αλλά οι καθυστερημένοι της μικρομαλακής τα κατάφεραν. Στον πάτο τους τα 10αρια 2020 και αν ξανά.
  6. Dragonlordcv

    Η Microsoft ξεκίνησε τη διανομή του Anniversary Update για PC

    Παιδιά προσοχή με το update. Κάντε πλήρες backup. Εξαφανίζει partitions.
  7. Dragonlordcv

    Τα Windows 10 ελέγχουν το 21 τοις εκατό της αγοράς του Desktop

    Μετα το AU οχι για πολυ. Ηδη εβαλα ξανα τα 7αρια αφου εχασα 250 GB partition (ευτυχώς είχα backup). Fuck 10 hail 7 !
  8. Dragonlordcv

    Αναβάθμιση GPU

    Τελικά στάθηκα τυχερός και πήρα καινούρια κάρτα που έκαναν δώρο στον ξάδελφό μου (έχει την 980 οποτε ) στα 300 (τα στρίμωξα τα 50) ευρώ, την EVGA GeForce GTX 970 FTW GAMING ACX 2.0 και είναι τούμπανο !!! Σας ευχαριστω πολύ όλους για τις γνώμες και συμβουλές σας! Καλές γιορτές σας έυχομαι!!!
  9. Dragonlordcv

    MSI R9 390 ή 970

    Προσωπικα διάλεξα την 970 και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι κρύα και έβαλα σε όλα τα παιχνίδια που παίζω στο φούλ εκτός απο blur το οποίο με ενοχλεί. Απο ανάλυση ειμαι σε HD και θα δεν σκοπέυω να ανέβω για καμια τετραετία ... τι λέω μάλλον ποτέ.
  10. Dragonlordcv

    Αναβάθμιση GPU

    Σρυ είχα να μπω καιρο παιζω κυρίως SKYRIM, WORLD OF TANKS, FLAMING CLIFFS 2 (εδώ έχω κάποια θεματάκια με την μνήμη της gpu), Dying Light και ELITE. Ολα σε 1920x1080 και οι παραχωρήσεις που κάνω είναι στα φίλτρα και τα shadows (τα αφαιρώ εντελώς ή low).Blur effects δεν ενεργοποιω πουθενα γιατι με ενοχλουν στα ματια. . Σε άλλα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει δεν παίξαν καν λόγω μνήμης (Γι αυτο και στοχέυω στην 4GB έκδοση).
  11. Dragonlordcv

    Αναβάθμιση GPU

    Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες - συμβουλές σας !!!
  12. Dragonlordcv

    Αναβάθμιση GPU

    Κάτι τελευταίο μιας και αναφέρθηκε η μνήμη της GPU. Δεν πρόκειται να ανεβώ ανάλυση πέρα απο την HD, όπως και σίγουρα δεν θα ενεργοποιώ blur effects μιας και με ενοχλούν οπότε μήπως τα 4GB είναι οκ για μένα και τα 4+ υπερβολικά ακόμα και μελλοντικά;
  13. Dragonlordcv

    Αναβάθμιση GPU

    Ευχαριστώ για την συμβουλή φίλε μου. Με δεδομένο ότι την υπάρχουσα κάρτα την έχω ήδη τετραετία και αν δεν ήταν η μνήμη θέμα δεν θα την άλλαζα, θεωρώ ότι και η 970 (την βρίσκω καινούρια στα 380 απο σκρουτζομαγαζο, υλοποίηση ZOTAC) θα με καλύψει ανάλογα. Ακόμα δεν έχω παίξει παιχνίδια που έχω αγοράσει λόγω μνήμης gpu και ο διαθέσιμος χρόνος διασκέδασης μειώνεται συνεχώς. Τώρα αν μελλοντικά χρειαστώ περισσότερα θα πουληθεί η 970 και θα πάρω πασχάλη. Άσχετο επειδή δεν έχω προλάβει να τσεκάρω μήπως ο Πασχάλης βγαίνει σε κάνα τρίμηνο (ούτος η αλλιώς θα μαζέψω κι άλλα χρήματα) και πάω απευθείας εκεί; Φίλε sakinor η AMD με έχασε προ πολλού απο πελάτη και δεν σκοπέυω να ξαναγυρίσω ποτέ σε αυτή, ακόμα και αν πληρώνω τριπλάσια χρήματα στην NVIDIA.
  14. Dragonlordcv

    Αναβάθμιση GPU

    Θα κάνω υπομονή και θα παώ για 970. Σας ευχαριστώ πολύ !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.