Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Booster One: τα απόλυτα ακουστικά για Gaming

    Πως σας φαίνεται η ιδέα να μπορείτε να ελέγχετε αντικείμενα και λειτουργίες στον υπολογιστή μέσω κινήσεων του κεφαλιού; Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση κάνει μια ομάδα 5 ατόμων στο Kickstarter, που ζητούν τη βοήθεια του κόσμου για να γίνει το όνειρο τους(αλλά και πολλών gamers, και ίσως όχι μόνο) πραγματικότητα.

     

    0f103004606f28c1908f7143dad891b0_origina

     

    Το Booster One, όπως ονομάζεται το Gaming Headset, είναι εξοπλισμένο με διάφορους αισθητήρες όπως γυροσκόπια και επιταχυνσιόμετρα, τους οποίους χρησιμοποιούν για να ανιχνεύουν τις κινήσεις του κεφαλιού και να τις "μεταφράζουν" σε ενέργειες του υπολογιστή. Φαίνεται ότι αυτό αφορά παιχνίδια μόνο, αλλά κατ' εμέ μπορεί να έχει ποικίλες εφαρμογές. Ο σχεδιασμός τους ακολουθεί κλασσικά μοντέλα, όπως το Sennheiser HD25, και είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο.

     

    0fa539d7d9fd132d51b18e273e416e6b_origina

     

    Η σελίδα του Kickstarter αναδεικνύει μερικά σενάρια χρήσης, όπως την εναλλαγή όπλων ή την ενεργοποίηση ικανοτήτων γυρίζοντας προς τα αριστερά ή δεξιά, αλλά το πιο συναρπαστικό φαίνεται να είναι η κύλιση του χάρτη για παιχνίδια στρατηγικής. Όλα τα άλλα φαίνονται κάπως αφύσικα και ίσως άβολα για μεγάλες χρονικές περιόδους.

     

    Turning your head up and down or left or right to look around

     

    Booster One headphones

     

    Τα ακουστικά φαίνεται πως έχουν και ένα πρόγραμμα ρυθμίσεων, απ' όπου μπορούμε να ρυθμίσουμε το είδος παιχνιδιού που παίζουμε, την ευαισθησία της συσκευής, λειτουργίες hotkeys και πολλά ακόμα

     

    c45968e657948a242dcb13727b9d46d9_origina

     

    Το αρνητικό του προιόντος είναι ότι η ομάδα θα πρέπει πιθανώς να κωδικοποιήσει τη συμβατότητα με κάθε παιχνίδι, και οι προκλήσεις της εξασφάλισης αξιόπιστων προμηθευτών και συνεργατών δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Άλλο να φτιάξεις μερικά πρωτότυπα και εντελώς διαφορετικό να τα μετατρέψεις σε προιόντα λιανικής πώλησης.

     

    Τα Booster One θα κοστίζουν ένα όχι και τόσο ασήμαντο ποσό στα 349$, αν φτάσουν τα ράφια λιανικής πώλησης, αλλά μπορείτε ακόμα να τα πάρετε στη σούπερ τιμή γνωριμίας των 199$ σήμερα. Θα πρέπει απλώς να κάνετε υπομονή μέχρι την αναμενόμενη ημερομηνία αποστολής, τον Αύγουστο.

     

    6260cf2f59146f89771b8bb71f668627_origina 

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.