Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η ταινία Super Mario Bros. είναι η 6η πιο εμπορική ταινία βιντεοπαιχνιδιών μετά από μόλις 5 ημέρες

      Η ταινία κινουμένων σχεδίων συγκέντρωσε 377 εκατομμύρια δολάρια σε πέντε ημέρες.

    Η ταινία "Super Mario Bros. Movie" από το στούντιο Minions Illumination και τη Nintendo σημειώνει άνοδο στο box office. Μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες της, η ταινία έχει κερδίσει περισσότερα από 377 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αυτό είναι αρκετό για να την καταστήσει την έκτη πιο κερδοφόρα ταινία για βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών.

     

     

    H ταινία χρειάστηκε μόνο πέντε ημέρες για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και να σημειώσει αυτό το ρεκόρ, ενώ η ταινία έχει καλύτερες επιδόσεις στις ΗΠΑ (204,6 εκατομμύρια δολάρια) από ό,τι διεθνώς (173 εκατομμύρια δολάρια), γεγονός που αποτελεί καλό σημάδι για την ταινία και το κινηματογραφικό στούντιο που βρίσκεται πίσω από αυτήν. Για σύγκριση, η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών για βιντεοπαιχνίδια είναι το Warcraft, το οποίο απέφερε 439 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Στις ΗΠΑ, όμως, έβγαλε μόλις 47 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα υπόλοιπα 391 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή το 89,2% των συνολικών εισπράξεων, προήλθαν από τις άλλες αγορές. Η ταινία "The Super Mario Bros. Movie" είναι πλέον η πιο κερδοφόρα ταινία βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών στις ΗΠΑ. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε το Sonic the Hedgehog 2, με 190,5 εκατομμύρια δολάρια.

     

    Η ταινία "The Super Mario Bros. Movie" δεν έχει λάβει σπουδαίες κριτικές από τους κριτικούς, αλλά οι οπαδοί την λατρεύουν - η ταινία έχει εντυπωσιακή βαθμολογία 96% στο Rotten Tomatoes. Η ταινία έχει επίσης μια ισχυρή βαθμολογία A στο CinemaScore.

     

    Στο The Super Mario Bros. Movie ο Chris Pratt είναι η φωνή του Mario, μαζί με τον Keegan-Michael Key ως Toad, τον Charlie Day ως Luigi, την Anya Taylor-Joy ως Peach και τον Jack Black ως Bowser. Ο Charles Martinet, ο οποίος δίνει τη φωνή του Mario στα παιχνίδια, έχει πολλαπλούς ρόλους στην ταινία.


    Πηγή
    Φωτογραφία: gamespot.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.