Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Logitech G και η Tencent Games ανακοινώνουν συνεργασία για δημιουργία κονσόλας Cloud Gaming

    Σήμερα, η Logitech G και η Κινέζικη Tencent Games ανακοίνωσαν μια συνεργασία για να κυκλοφορήσουν μια φορητή συσκευή παιχνιδιών στο  cloud. Η κονσόλα αυτή θα συνδυάζει την τεχνογνωσία της Logitech G στο υλικό με την τεχνογνωσία της Tencent Games στις υπηρεσίες λογισμικού. Η νέα συσκευή θα υποστηρίζει πολλαπλές υπηρεσίες παιχνιδιών cloud και οι δύο εταιρείες συνεργάζονται με τις ομάδες Xbox Cloud Gaming και NVIDIA GeForce NOW, ώστε οι παίκτες να μπορούν να παίζουν high end παιχνίδια όταν βρίσκονται μακριά από την κονσόλα ή τον υπολογιστή τους. 

    Η Logitech G και η Tencent Games μοιράζονται ένα αμοιβαίο όραμα για το μέλλον του gaming και δεσμεύονται να διασφαλίσουν ότι η ποιότητα της εμπειρίας συνδυάζεται άψογα για την εκτέλεση κάθε παιχνιδιού από το cloud. Το Cloud gaming χρησιμοποιεί data centers για τη ροή βιντεοπαιχνιδιών στους καταναλωτές. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε παιχνίδια για υπολογιστή ή κονσόλα. Αντίθετα, τα παιχνίδια αποδίδονται και παίζονται σε απομακρυσμένους διακομιστές και οι χρήστες αλληλεπιδρούν μαζί τους τοπικά στις συσκευές τους.

    Είναι πιθανό ότι άλλες υπηρεσίες παιχνιδιών cloud, όπως το Stadia της Google και το Luna της Amazon, να μπορούσαν επίσης να υποστηρίξουν τη συσκευή, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.
    Δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες λεπτομέρειες, αλλά υπάρχει μια ιστοσελίδα της Logitech όπου μπορείτε να εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε περαιτέρω ενημερώσεις.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Logitech
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.