Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft διέρρευσε την πιθανότητα διάθεσης του PS5 Slim για φέτος

      Η Microsoft πιστεύει επίσης ότι το φορητό PlayStation θα είναι "κάτω από 300 δολάρια" όταν κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

    Η Microsoft πιστεύει ότι θα αποκτήσουμε ένα μοντέλο PS5 Slim αργότερα φέτος, το οποίο μπορεί να κοστίζει 399,99 δολάρια. Ο γίγαντας του λογισμικού περιμένει αυτή τη στιγμή μια απόφαση στην ακροαματική διαδικασία "FTC εναντίον Microsoft" και στο πλαίσιο της υπόθεσης η Microsoft κατέθεσε έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι πιστεύει ότι ένα PS5 Slim έρχεται "αργότερα φέτος". Ακολουθούν τα ακριβή στοιχεία που αναφέρει η Microsoft:

    Το PlayStation πωλεί ομοίως μια φθηνότερη Digital Edition για 399,99 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα PlayStation 5 Slim αργότερα φέτος στην ίδια μειωμένη τιμή.

    Το Insider Gaming ανέφερε πέρυσι ότι η Sony ετοιμάζει ένα PS5 με αποσπώμενη μονάδα δίσκου για τον Σεπτέμβριο του 2023. Η κονσόλα φημολογείται ότι θα πωλείται μόνη της χωρίς τη μονάδα δίσκου ή σε πακέτο, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Sony θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει την πιο λεπτή έκδοση του PS5 την προεπιλεγμένη. Αυτό θα επέτρεπε στους ανθρώπους να επιλέξουν με ή χωρίς μονάδα δίσκου σε πακέτο, με τη δυνατότητα να προσθέσουν μονάδα δίσκου αργότερα, αν χρειαστεί. Επί του παρόντος, πρέπει να αγοράσετε είτε το PS5 Digital Edition των 399 δολαρίων είτε το PS5 των 499 δολαρίων με μονάδα δίσκου, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσετε μια προαιρετική μονάδα δίσκου σε μεταγενέστερη ημερομηνία.


    Η πρόβλεψη της Microsoft έχει επίσης μια υποσημείωση που αναφέρει ότι "η Sony αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει μια φορητή έκδοση του PlayStation 5 αργότερα φέτος για λιγότερο από 300 δολάρια", κάτι που δεν είναι απόλυτα ακριβές. Η Sony σχεδιάζει μια φορητή συσκευή αργότερα φέτος, η οποία θα μπορεί να εκτελεί παιχνίδια PS5 μέσω streaming μέσω Wi-Fi από μια κονσόλα PS5. Η Microsoft δεν αναφέρει καμία πηγή για το χρονοδιάγραμμα ή την τιμολόγηση του PS5 slim στο νομικό έγγραφο διαπιστώσεων γεγονότων και συμπερασμάτων.

     

    Αν η γνώση της Microsoft για το σχεδιαζόμενο υλικό PlayStation της Sony είναι ακριβής, δεν θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να διαρρέονται μυστικά στην υπόθεση "FTC εναντίον Microsoft". Την περασμένη εβδομάδα ένα εμπιστευτικό έγγραφο της Sony δεν είχε επεξεργαστεί σωστά, με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν λεπτομέρειες σχετικά με τα περιθώρια κέρδους που μοιράζεται η Sony με τους εκδότες, τα έσοδα από το Call of Duty, ακόμη και το κόστος ανάπτυξης ορισμένων παιχνιδιών της.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Vjeran Pavic / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.