Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft θα αποκαλύψει το "Όραμα για το μέλλον" της την επόμενη εβδομάδα, τροφοδοτώντας τις εικασίες για αποκλειστικές εκδόσεις Xbox στο PlayStation και το Switch

      Η Microsoft έχει να μοιραστεί νέα σχετικά με το μέλλον του Xbox σε μια εκδήλωση την επόμενη εβδομάδα.

    Η Microsoft πρόκειται να αποκαλύψει τα σχέδιά της για το μέλλον του Xbox την επόμενη εβδομάδα, εν μέσω αυξανόμενων εικασιών ότι η εταιρεία θα μεταφέρει ορισμένους από τους αποκλειστικούς τίτλους της σε αντίπαλες κονσόλες όπως το PlayStation 5 και το Nintendo Switch. Η είδηση αυτή έρχεται μετά από διαρροές και φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, υποδηλώνοντας ότι δημοφιλή παιχνίδια όπως το Hi-Fi Rush και το Indiana Jones θα μπορούσαν να κάνουν το άλμα σε άλλες πλατφόρμες.

    "Σας ακούμε και σας ακούμε", δήλωσε ο Phil Spencer, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming, σε ένα μήνυμα προς τους οπαδούς. "Σχεδιάζουμε μια εκδήλωση επιχειρηματικής ενημέρωσης για την επόμενη εβδομάδα, όπου ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το όραμά μας για το μέλλον του Xbox".

     

     

    Η ανακοίνωση έρχεται μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εικασίες, που τροφοδοτήθηκαν από στοιχεία δεδομένων που υπαινίσσονται την κυκλοφορία του Hi-Fi Rush στο PS5 και το Switch, καθώς και από αναφορές που υποδηλώνουν ότι το Indiana Jones θα μπορούσε να κατευθυνθεί στο PlayStation. Αυτό ακολουθεί προηγούμενες φήμες σχετικά με το Sea of Thieves που ενδεχομένως να ενταχθεί στο multi-platform party.

     

    Το αρχικό σχέδιο της Microsoft ήταν να αποκαλύψει την ενημέρωσή της αργότερα μέσα στον Φεβρουάριο μαζί με την επίσημη ανακοίνωση του Hi-Fi Rush για το PlayStation και το Switch. Ωστόσο, οι εντεινόμενες εικασίες φαίνεται ότι ώθησαν την εταιρεία να επισπεύσει τα σχέδιά της και να αντιμετωπίσει τις φήμες κατά μέτωπο.

     

    Η επερχόμενη εκδήλωση θα επικεντρωθεί πιθανότατα στη συνολική στρατηγική της Microsoft για το gaming, η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο τη δραστηριότητα των κονσολών της, αλλά και την πρόσφατη εξαγορά της Activision Blizzard έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι αναλυτές της βιομηχανίας και οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία λεπτομέρειες σχετικά με το πώς αυτή η εξαγορά θα επηρεάσει το μέλλον δημοφιλών σειρών όπως το Call of Duty και το Overwatch, καθώς και το αν θα μπορούσαν να γίνουν διαθέσιμες και σε πλατφόρμες εκτός του Xbox.

     

    Με τη Microsoft να υπόσχεται να μοιραστεί το "όραμά της για το μέλλον", η εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας είναι έτοιμη να αποτελέσει κομβική στιγμή για το τμήμα παιχνιδιών της εταιρείας. Είτε επιβεβαιώσει τις φήμες για κυκλοφορίες πολλαπλών πλατφορμών για τις αποκλειστικότητες της, είτε αποκαλύψει νέες στρατηγικές, είτε προσφέρει κάτι εντελώς απροσδόκητο, ένα πράγμα είναι σίγουρο: το μέλλον του Xbox πρόκειται να γίνει πολύ πιο ξεκάθαρο.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Alex Castro / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.