Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft παραδέχεται ότι το Xbox έχασε τον πόλεμο των κονσολών από τη Nintendo, τη Sony

      Ο Phil Spencer δήλωσε ότι το Xbox θα διαθέσει περισσότερους πόρους για να διασφαλίσει τη δυνατότητα χρήσης συσκευών

    Ο Phil Spencer, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Gaming, παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι το Xbox δεν μπορεί να κερδίσει τον "πόλεμο των κονσολών" έναντι των αντιπάλων Nintendo και Sony όταν χρησιμοποιεί συμβατικές στρατηγικές. Tα σχόλια αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Kinda Funny Games, ένα κανάλι της κοινότητας του Xbox στο YouTube.

     

    Το στέλεχος της Microsoft δήλωσε ότι είναι αφελές να πιστεύει κανείς ότι οι παίκτες της Sony ή της Nintendo θα αλλάξουν πίστη για τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια, ενώ στη συνέχεια υποβάθμισε την ιδέα ότι το Xbox θα μπορούσε να επισκιάσει τους αντιπάλους του δημιουργώντας απλώς παιχνίδια. Συνολικά η δήλωσή του ήταν η εξής:

     

    Απλώς δεν είναι αλήθεια ότι αν ξεκινήσουμε και φτιάξουμε σπουδαία παιχνίδια, ξαφνικά θα δείτε το μερίδιο της κονσόλας να αλλάζει με κάποιο δραματικό τρόπο. Χάσαμε τη χειρότερη γενιά που θα μπορούσαμε να χάσουμε, στο Xbox One. Αυτό δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα των περισσότερων ανθρώπων. Δεν έχουμε σκοπό να ξεπεράσουμε τη Sony ή τη Nintendo. Δεν υπάρχει πραγματικά μια πολύ καλή λύση για εμάς.

     

    Ο Spencer δήλωσε ότι το Xbox θα επικεντρώσει τις ενέργειές του στο Game Pass, το Xcloud και στη διασφάλιση ότι τα παιχνίδια του λειτουργούν απρόσκοπτα σε όλες τις συσκευές.

     

    Βλέπω πολλούς ειδήμονες εκεί έξω που θέλουν να επιστρέψουν σε μια εποχή που όλοι είχαμε κασέτες και δίσκους και κάθε νέα γενιά ήταν μια καθαρή αρχή και μπορούσες να αλλάξεις ολόκληρο το μερίδιο της κονσόλας. Αυτός δεν είναι ο κόσμος στον οποίο βρισκόμαστε σήμερα. Δεν υπάρχει κόσμος όπου το Starfield είναι 11 στα 10 και ο κόσμος πουλάει τα P5 του. Αυτό απλά δεν πρόκειται να συμβεί


    Πηγή
    Φωτογραφία: Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images / Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.