Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft σταμάτησε τη παραγωγή όλων εκδόσεων Xbox One

    Η Microsoft σταμάτησε να κατασκευάζει όλες εκδόσεις της κονσόλας Xbox One. Αρχικά διέκοψε το Xbox One X και το ψηφιακό Xbox One S πριν από την κυκλοφορία του Xbox Series X, ενώ στη συνέχεια σταμάτησε αθόρυβα την κατασκευή του Xbox One S στα τέλη του 2020, αφήνοντας τους λιανοπωλητές να ξεπουλήσουν το υπόλοιπο απόθεμά τους.
    «Για να επικεντρωθούμε στην παραγωγή του Xbox Series X / S, σταματήσαμε την παραγωγή για όλες τις κονσόλες Xbox One μέχρι το τέλος του 2020», λέει η Cindy Walker, ανώτερη διευθύντρια του μάρκετινγκ προϊόντων κονσόλας Xbox, σε δήλωση στο The Verge. Η επιβεβαίωση της Microsoft έρχεται τη στιγμή που μια αναφορά του Bloomberg ανέφερε ότι ενώ η Sony είχε σχεδιάσει να τερματίσει την παραγωγή PS4 στα τέλη του 2021, τελικά θα κατασκευάσει τώρα περίπου ένα εκατομμύριο κονσόλες PS4 το 2022. Η Sony επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή PS4 συνεχίζεται, εν μέσω προσπαθειών και των δύο πλευρών για να καλύψουν τη ζήτηση για τις πιο πρόσφατες κονσόλες Xbox Series X και PS5.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.