Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Μια αναφορά θέλει την Sony να κυκλοφορεί το PS6 το 2027!

      Η Sony αποκάλυψε ότι έχει ήδη χαρτογραφήσει τουλάχιστον τα παράθυρα κυκλοφορίας

    Χάρη στις τελευταίες δηλώσεις της σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, η Sony αποκάλυψε προς έκπληξη κανενός ότι η εταιρεία έχει σχέδια για ένα PlayStation 6.

    Ενώ η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει κανένα επίσημο έτος κυκλοφορίας για το επόμενο σύστημα, πλησιάζει πολύ στο να μας δώσει μια αρκετά αξιοπρεπή ιδέα. Στη δήλωση της, η Sony αποκάλυψε ότι η Microsoft της είχε προτείνει μια συμφωνία για να φέρει το Call of Duty στις πλατφόρμες PlayStation μέχρι το 2027. Σύμφωνα με τη Sony, αυτή η διακοπή θα εμπόδιζε το επόμενο PlayStation να λάβει το Call of Duty.

    «Μέχρι τη στιγμή που η SIE κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά της κονσόλας PlayStation της, θα είχε χάσει την πρόσβαση στο Call of Duty και άλλους τίτλους της Activision, καθιστώντας την εξαιρετικά ευάλωτη στην αλλαγή καταναλωτή και την επακόλουθη υποβάθμιση του ανταγωνιστικότητας», ανέφερε η Sony στη δήλωσή της.

    Αυτό θα σήμαινε ότι η επόμενη γενιά του PlayStation πιθανότατα σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει μετά το 2027, υποδεικνύοντας ότι η Sony ελπίζει ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει για έναν ακόμη κύκλο 7 έως 8 ετών, όπως το PS3 και το PS4. Αυτό έρχεται φυσικά σε έντονη αντίθεση με τις παλαιότερες γενιές κονσολών, οι οποίες συνήθως διήρκεσαν μόνο πέντε χρόνια.

    Άλλες λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν στις τελευταίες δηλώσεις της Sony προς τον ρυθμιστικό φορέα του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι οι νέες κλιμακωτές συνδρομές PlayStation Plus είναι πολύ πίσω από το Xbox Game Pass, ότι η Microsoft θέλει να μετατρέψει τη Sony σε Nintendo και ότι η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft θα οδηγούσε σε χειρότερες συμφωνίες για προγραμματιστές και υψηλότερες τιμές για τους παίκτες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.