Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Οι τιμές των συνδρομών του PlayStation Plus αυξάνονται έως και 40 δολάρια από τον επόμενο μήνα

      Η Sony λέει ότι η αύξηση της τιμής του PS Plus θα επιτρέψει τη προσφορά παιχνιδιών υψηλής ποιότητας

    Οι τιμές των συνδρομών του PlayStation Plus αυξάνονται έως και 40 δολάρια ετησίως. Η Sony ανακοίνωσε την αύξηση των τιμών σε ένα blog που εξηγεί: "Αυτή η αναπροσαρμογή των τιμών θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε παιχνίδια υψηλής ποιότητας και οφέλη προστιθέμενης αξίας στη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus".

    Οι νέες τιμές του PS Plus έχουν ως εξής: 79,99 δολάρια για 12μηνη συνδρομή Essential (από 59,99 δολάρια), 134,99 δολάρια για 12μηνο πρόγραμμα Extra (από 99,99 δολάρια) και 159,99 δολάρια για 12μηνο πρόγραμμα Premium (από 119,99 δολάρια).

    Η Sony δεν αποκάλυψε τι ακριβώς θα κοστίζουν οι συνδρομές ενός και τριών μηνών όταν τεθεί σε ισχύ η αύξηση των τιμών, αλλά επιβεβαίωσε ότι τα 12μηνα προγράμματα εξακολουθούν να προσφέρουν την καλύτερη προσφορά.

     

    Η αύξηση της τιμής του PS Plus θα τεθεί σε ισχύ κατά την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης της συνδρομής σας στις 6 Νοεμβρίου ή αργότερα, αλλά οποιεσδήποτε αλλαγές στη συνδρομή σας, όπως αναβαθμίσεις, υποβαθμίσεις και η αγορά πρόσθετου χρόνου, θα σας χρεώνουν με την ενημερωμένη τιμή.

     

    Τα προγράμματα PS Plus παρέχουν στους συνδρομητές πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια PS5 και τα καλύτερα παιχνίδια PS4, για να μην αναφέρουμε ένα σωρό ρετρό παιχνίδια PlayStation για τις ακριβότερες βαθμίδες, καθώς και μια περιστρεφόμενη λίστα με φρέσκα αρπακτικά που κυκλοφορούν κάθε μήνα. Σε αντίθεση με τον κύριο ανταγωνιστή του, το Xbox Game Pass, το PS Plus δεν περιλαμβάνει τις πιο καυτές ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες, αλλά αντίθετα επιλεγμένες επιλογές από μήνες και χρόνια του παρελθόντος.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Sony
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.